Προς το περιεχόμενο

Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο αντικατάστασης Samsung Galaxy Note7 πιάνει φωτιά σε αεροπλάνο της Southwest Airlines

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κάηκε ολοσχερώς το κινητό αλλά η ετικέτα είναι στην πένα. Μάλιστα.

Καταλαβαίνεις ότι η ετικέτα είναι του κουτιού και όχι του τηλεφώνου έτσι? Το τηλέφωνο κάηκε όχι το κουτί....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1. Κάποιοι κάνουν λαμογιές και βάζουν συσκευές που δεν έχουν αντικατασταθεί σε "safe" συσκευασίες.

2. Η Samsung έχει χάσει εντελώς τη μπάλα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Σε αυτή την περίπτωση ας το αποσύρει για πάντα και ας "στρωθεί κάτω" ετοιμάζοντας την κυκλοφορία του 8.

:)

Η καταχώρηση του IMEI της συσκευής –το οποίο είναι θολωμένο για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής- στην ειδική φόρμα της Samsung αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα Galaxy Note7 που κανονικά θα έπρεπε να είναι ασφαλές, αφού ήταν ένα από τα καινούρια Galaxy Note7 που η εταιρεία πουλάει ως ασφαλή μετά την ανάκληση.

• Like 1

2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1. Κάποιοι κάνουν λαμογιές και βάζουν συσκευές που δεν έχουν αντικατασταθεί σε "safe" συσκευασίες.

2. Η Samsung έχει χάσει εντελώς τη μπάλα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Σε αυτή την περίπτωση ας το αποσύρει για πάντα και ας "στρωθεί κάτω" ετοιμάζοντας την κυκλοφορία του 8.

:)

Η ειδηση δεν είναι ότι έσκασε το τηλέφωνο η είδηση είναι οτι σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση (των αρχων Όχι της Samsung) το imei στο τηλέφωνο δεν ταίριαζε στο imei του κουτιού , που σημαίνει ότι η Verizon κατά πάσα πιθανότητα απλά πούλησε την νέα συσκευή ,δίνοντας στον πελάτη μια από τις παλαιές.

• Like 1

Ως ηλίθιος που είμαι έχω ένα δυο απορίες:

1. Αυτά υποτίθεται έσκαγαν κατά την φόρτιση αυτό ήταν κλειστό και μέσα στην τσέπη του, οπότε τι σχέση έχει αν ήταν καινούργιο ή παλιό αφού προφανώς δεν έχει κάποια σχέση με τον λόγο ανάκλησης. 

2. Η φωτογραφία είναι από το σκασμένο; Αν ναι (που ναι) η καμμένη μοκέτα είναι αυτοεπισκευάσιμη; 

3. Ο Neg είναι η Apple ή απλά ένας μεγαλομέτοχος της; 

Υ.Γ Το σβησμένο imei για λόγους προστασίας της προσωπικής ζωής είναι το 359590071808296 ή αυτό είναι το serial number το οποίο δεν έχει να κάνει με την προσωπική ζωή του ιδιοκτήτη του κινητού; 

Ενώ εσύ να υποθέσω μεγαλομέτοχος στην Κορέα; Γιατί όταν φτάνουμε σε σημείο να παίρνουν φωτιά τα κινητά σαν τα γκαζάκια, ε τότε δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία αλλά προφανώς εσύ τα διαψεύδεις και ο Brian τα έβγαλε από το μυαλό του. 

O Brian Green επιβεβαίωσε ότι το κινητό είχε την πράσινη απόχρωση στο LED για την φόρτιση της μπαταρίας, που επίσης υποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα από καινούρια smartphones της εταιρείας

Το πρώτο που σκέφτεται κανείς είναι ότι έβαλαν παλιό κινητό σε καινούριο κουτί, αλλά αφού στα καινούρια είναι και το led διαφορετικό (και ο ιδιοκτήτης επιβεβαίωσε το χρώμα του led) δεν νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο.

Ενώ εσύ να υποθέσω μεγαλομέτοχος στην Κορέα; Γιατί όταν φτάνουμε σε σημείο να παίρνουν φωτιά τα κινητά σαν τα γκαζάκια, ε τότε δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία αλλά προφανώς εσύ τα διαψεύδεις και ο Brian τα έβγαλε από το μυαλό του. 

Κοίτα εγώ ξέρω πως μια εταιρία μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε παπαριά με κάποιο νέο προϊών, τι έπαθε η ericsson με κάποιο Τ κάτι (δεν θυμάμαι πιο έχουν περάσει μπόλικα χρόνια από τότε) το έχει πάθει η Νοκια με το 3310, το έχει πάθει η LG το έχει πάθει η Apple τώρα και η samsung και θα το πάθουν κι άλλοι. Εγώ απλά επισήμανα κάποια πράγματα που είδα, αν ξέρεις να απαντήσεις απάντα αν δεν ξέρεις μην γίνεσαι Neg. Εγώ σταμάτησα να ψωνίζω samsung από το Note3 που άρχισε τις χαζομάρες με τα KNOX και τα κλειδώματα και ξενέρωσα που άρχισε να κάνει τα καλά της Apple με αφαιρέσεις micro SD και μια νοοτροπία εγώ θα σας πω τι σας αρέσει. Αν ποτέ ψοφήσει αυτό που έχω τώρα θα στραφώ σίγουρα σε άλλες λύσεις εκτός samsung και σίγουρα εκτός Apple. Βέβαια αν είχε συμβεί αυτό που έγινε με τα Note τώρα στην εταιρία της οποίας είσαι ιδιοκτήτης θα βγάζατε κάποιο δελτίο τύπου σε στυλ "Δεν βάζετε καλά τον φορτιστή στην τρύπα, ή η τάση στο σπίτι σας δεν είναι σταθερή, ή πρέπει να το φορτίζετε όρθιο και όχι ξαπλωμένο" τα έχουμε δει αυτά από το δαγκωμένο σάπιο μήλο. Αν μη τι άλλο η samsung έκανε άμεσα αντικατάσταση και δεν έκανε το κορόιδο. 

• Like 1

Κοίτα εγώ ξέρω πως μια εταιρία μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε παπαριά με κάποιο νέο προϊών, τι έπαθε η ericsson με κάποιο Τ κάτι (δεν θυμάμαι πιο έχουν περάσει μπόλικα χρόνια από τότε) το έχει πάθει η Νοκια με το 3310, το έχει πάθει η LG το έχει πάθει η Apple τώρα και η samsung και θα το πάθουν κι άλλοι. Εγώ απλά επισήμανα κάποια πράγματα που είδα, αν ξέρεις να απαντήσεις απάντα αν δεν ξέρεις μην γίνεσαι Neg. Εγώ σταμάτησα να ψωνίζω samsung από το Note3 που άρχισε τις χαζομάρες με τα KNOX και τα κλειδώματα και ξενέρωσα που άρχισε να κάνει τα καλά της Apple με αφαιρέσεις micro SD και μια νοοτροπία εγώ θα σας πω τι σας αρέσει. Αν ποτέ ψοφήσει αυτό που έχω τώρα θα στραφώ σίγουρα σε άλλες λύσεις εκτός samsung και σίγουρα εκτός Apple. Βέβαια αν είχε συμβεί αυτό που έγινε με τα Note τώρα στην εταιρία της οποίας είσαι ιδιοκτήτης θα βγάζατε κάποιο δελτίο τύπου σε στυλ "Δεν βάζετε καλά τον φορτιστή στην τρύπα, ή η τάση στο σπίτι σας δεν είναι σταθερή, ή πρέπει να το φορτίζετε όρθιο και όχι ξαπλωμένο" τα έχουμε δει αυτά από το δαγκωμένο σάπιο μήλο. Αν μη τι άλλο η samsung έκανε άμεσα αντικατάσταση και δεν έκανε το κορόιδο.

Ακόμα να λιώσει η καραμέλα; Το iPhone 4 "έριχνε" λιγότερες από 1 στις 100 κλήσεις. Είχε 1.7% επιστροφές. Συγκριτικά, το προηγούμενο (3GS) είχε 6%. Δεν θυμάμαι να είχε πρόβλημα στην κεραία το 3GS. Κάποιοι από εμάς είχαμε τις εν λόγω συσκευές και μπορούμε να έχουμε άποψη από 1ο χέρι αν έπεφταν ή όχι οι κλήσεις και με τι συχνότητα.

Επίσης, πόσο lame είναι να συγκρίνει κανείς ένα περιστασιακό πρόβλημα στο σήμα, με τη σίγουρη ανάφλεξη μιας συσκευής για να υποστηριχθεί το πόσο σοβαρή εταιρεία είναι η Samsung.

Μην γίνεσαι fmarkos...

• Like 1

Ακόμα να λιώσει η καραμέλα; Το iPhone 4 "έριχνε" λιγότερες από 1 στις 100 κλήσεις. Είχε 1.7% επιστροφές. Συγκριτικά, το προηγούμενο (3GS) είχε 6%. Δεν θυμάμαι να είχε πρόβλημα στην κεραία το 3GS. Κάποιοι από εμάς είχαμε τις εν λόγω συσκευές και μπορούμε να έχουμε άποψη από 1ο χέρι αν έπεφταν ή όχι οι κλήσεις και με τι συχνότητα.

Επίσης, πόσο lame είναι να συγκρίνει κανείς ένα περιστασιακό πρόβλημα στο σήμα, με τη σίγουρη ανάφλεξη μιας συσκευής για να υποστηριχθεί το πόσο σοβαρή εταιρεία είναι η Samsung.

Μην γίνεσαι fmarkos...

Το σιγουρη αναφλεξη μου άρεσε μιας και μιλάμε για 37 περιπτώσεις στα 2 εκατομμύρια. Αν είναι σίγουρο το 0.0001% μάλλον δεν έμαθα καλά μαθηματικά.

Το σιγουρη αναφλεξη μου άρεσε μιας και μιλάμε για 37 περιπτώσεις στα 2 εκατομμύρια. Αν είναι σίγουρο το 0.0001% μάλλον δεν έμαθα καλά μαθηματικά.

Στο μεταξύ, στις 12 Σεπτεμβρίου είχαμε πάνω από 70 περιστατικά μόνο στην Αμερική, με την Samsung να παραδέχεται ότι το 70% των συσκευών της έχει την προβληματική μπαταρία και να προχωράει σε γενική ανάκληση, αλλά μερικοί εκεί, έχουν φάει σκάλωμα στο 37.

• Like 1

Φλαμπε s7 !!!! Είσαι πολύ μπροστά ρε Samsung. Άντε το s8 και με grill...

Απορώ γιατί μου σβήσατε αυτό το μήνυμα...;;;; το ποσταρω ξανά.

Καλημερα εμενα δεν με νοιαζει λεμεν μεν αν περνει φωτια μεν αν μ μεινει στα χερια μ χτυπα ξυλο το θελω να κυκλοφορισει κυπρο και ευρωπη να το κρατησω να το χαρω εστο για λιγο και προσωπικα οπως ξανα ειπα θα ξανα πω και τωρα πως το ΙΜΕΙ της συσκευης με του κουτιου δεν ταιριαζει αρα μιλαμε για παλιοτερα συσκευη και νεο κουτι με αυτοκολλητο πανω S. Παιζει και αυτο το σεναριο. Επισης παιζει και ενα αλλο σεναριο κατι να του εκανε αυτος ο Αμερικανος και να το εκρουσε και εγω μπορω να εκραγω το S7 μου που εχω και να πω οτι εκανε εκρηξη απο μονο του ποιος θα με πιστευει ποιος θα ξερει τι πραγματικα εκανα ; Κανενας μονο αυτο που θα πω οτι εκανε εκρηξη στα καλα των καθουμενων αυτο θα παει ως ειδηση και θα παει και θα παει το κουβαρι παρα πολυ μακρια μεσω του ιντερνετ. Ολα σχεδον πιστευω οτι ειναι παραπληροφορισεις για την κακη φημη της samsung καποιοι εβαλαν σκοπο να βγαλουν σκαρτο το ΝΟΤΕ 7 και το πετυχαν προς αμερικανικη πλευρα μακαρι να βγω ψευτης. Και γιατι δεν ακουμε και καμια αλλη ειδηση εκτος απο αυτες των αμερικανων δηλ στην Ευρωπη Λονδινο Ασια , Αυστρια , Αυστραλια και Κινα ; Συμενει οτι τα παραπανω περιστατικα ειναι ΜΟΥΦΑ καθαρη και καποιοι τα πιστευετε κιολας απο πανω αφου δεν σας δινουν αλλη επιλογη. Γιατι δεν ακουσαμε και για τις ιαπωνεζικες μπαταριες να κανουν εκρηξη και μονο για αυτες της samsung μας και ειδικα για το Νοτε 7 και οχι για το S6 S5 S4 Note 4 Note 3 ; Αφου ειναι ειδιες πανω κατω απ τον ιδιο κατασκευαστη. Ειμαστε ελευθεροι και εκραξουμε το τι πιστευουμε.

Εγώ επί της ουσίας αυτό που είπα είναι πως αυτή εδώ η περίπτωση είναι διαφορετική από τον λόγο της ανάκλησης, γιατί τα άλλα κάναν μπαμ στην φόρτιση και μέχρι να βγει το επίσημο πόρισμα όλα είναι εικασίες. Βέβαια για το ένα κινητό που έσκασε ξεκάρφωτα φταίει η samsung ενώ για το άλλο της apple φταίει ο ταχυδρόμος... Ας βρουν ότι υπάρχει κι άλλο πρόβλημα κι ας αποσύρουν όλη την σειρά δεν μου καίγεται καρφί. Άλλα μέχρι αυτό να συμβεί καλό ήταν να σταματήσετε να λέτε ότι μπούρδα σας έρθει στο κεφάλι γιατί θα βάλω τα iphone σας στην κολώτσεπη και θα κάτσω πάνω τους... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...