Προς το περιεχόμενο

Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο αντικατάστασης Samsung Galaxy Note7 πιάνει φωτιά σε αεροπλάνο της Southwest Airlines

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας μην ειστε απεσιοδοξοι παιδια ειμαι βεβαιος οτι τα περισσοτερα περιστατικα ειναι ΜΟΥΦΑ καθαρα και λογικα αυτοι τα καβουν για να δειξουν οτι η σαμσυνγ ειναι η κακη εταιρια και να βγαλει κακη φημη. Προσωπικα δεν πιστευω τιποτα. Και εγω μπορω να καψω το S7 μου που εχω και να πω οτι εκανε εκρηξη απο μονο του σαν το ειχα εκει και καθοταν. Σιγα το δυσκολο. Ασχετα με το τι λενε κανεις δεν ξερει τι πραγματικα εκανε αυτη η οικογενεια του ΝΟΤΕ 7. Αν ειχε και κατι αλλο στην τσεντα της και επηριαστικε ; Και ευρωπη και Κυπρο θα ερθη και ολα καλα θα πανε. Θα το δειτε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@overpower

"Το συγκεκριμενο imei ανηκει σε Note 2 (imei.info)

Σε αλλη σελιδα βγαζει ομως οτι ανηκει οντως σε note 7 (imeipro.info)"

Και στο πρώτο site όμως με κωδικό SM-N930A το εμφανίζει, που είναι ξεκάθαρα το Note 7. Εγω ξέρω ότι ολη αυτή η ιστορία δίνει πάτημα σε κάποιους άλλους να φτάσουν τις τιμές στο θεό, κι ακόμα παραπάνω, και στην τελική χάνουμε ολοι εμείς σαν καταναλωτές. Κριμα, γιατί όσο πρόλαβα να το δω στα χέρια φιλου (που το επέστρεψε στο κατάστημα αγοράς στο εξωτερικό) είναι συσκευαρα...αλλά, όχι να φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις κιόλας!

Λογικα καποια παρτιδα θα ειναι που επεσε σε ελλατωματικο hardware η σε κακη συναρμολογηση μπαταρίας οπως γινεται τις περισσοτερες φορες.Τα samsung ειναι απο τα πιο αξιοπιστα κινητα που κυκλοφορουν και πολυ σπανια συνανταμε προβλημα με hardware με hard brick boot loop κτλ.Αναμενουμε την επισημη απάντηση της samsung.

επισημη ξε-επισημη απαντηση της samsung ,η ζημια που εχει γινει ειναι ανεπανορθωτη και τεραστιων διαστασεων απο οτι φαινεται ....πλεον η σειρα 7 θα σταματησει να πουλαει και κατα δευτερον απο μερια αξιοπιστιας και μονο οποιος παει σε samsung σμαρτ θα ειναι επιφυλακτικος .....ποιος θελει να μπλεκει με καψιματα ,αλλαγες και κλπ κλπ ??? η αγορα των σμαρτ ειναι πλεον "πλουσια" απο εταιριες και μοντελα ....και 8 σειρα να βγαλει ,δυσκολο να ανακαμψει σε πωλησεις πλεον....μονοδρομος η χαμηλη τιμη ως δελεαρ ...αλλιως βλεπω πολλες απολυσεις στις γραμμες παραγωγης της !!!

• Moderators

δεν ειναι μοναδικο, εχουν γινει και αλλες αναφορες για τα καινουργα "ασφαλη" κινητα να πιανουν φωτια...

Οπως και για πολλα αλλα. Απλως για τα Note 7 ηταν παρα πολυ περισσοτερα απο το κανονικο. Και απεσυρθηκαν. Εχει μια διαφορα.

καβουν 

@overpower

"Το συγκεκριμενο imei ανηκει σε Note 2 (imei.info)

Σε αλλη σελιδα βγαζει ομως οτι ανηκει οντως σε note 7 (imeipro.info)"

Την αλλη φορα, κατω δεξια "παραθεση". Δεν το λεω με κακο τροπο, απλα ετσι μου ερχεται ειδοποιηση και υπαρχουν πιο πολλες πιθανοτητες να απαντησω μετα.

μπορεί να βγάλει και τη νέα σειρά fire της amazon,θέλω αυτούς που μιλάνε για τα κινέζικα και λένε ότι δε τα θέλουν λόγω αξιπιστίας,αφού στα ίδια πάνω κάτω εργοστάσια τα βγάζουνε,μην πω ότι xiaomi meizu της παίζουν στα αυτιά ης samsung αλλά τεσπά,και όλα αυτά για android κινητό 1000 ευρώ με bloatware και δεν είναι μόνο η samsung,οι μόνες επώνυμες συσκευές που έχω δει και τη παλεύουν πέραν της apple είναι htc και αρκετά decent η motorolla

• Like 1

1/2 ειδήσεις στο Insomnia είναι για το πόσα Note έχουνε κάνει μπαμ.. Και τα σχόλια από κάτω πάντα τα ίδια και από τους ίδιους.. Κούρασε πολύ αυτή η κατάσταση. 

Οπως και το να παιρνουν φωτια οι συκευες της samsung

μουαχαχαχαχαχαχαχα

Η μπαταρία μπορεί να σκάσει οποιαδήποτε στιγμή αν γίνει short circuit, ακόμα και 0% φορτισμένη να είναι.

Η φωτιές και εκρήξεις είναι αποτέλεσμα της απότομης έκλυσης της αποθηκευμένης ενέργειας της μπαταρίας.

Μια άδεια μπαταρία δέν θα κάνει τίποτα ακόμα και αν την τρυπήσεις με μαχαίρι ή την κόψεις στη μέση με τσεκούρι

• Like 1

Ντάξει,μέσα σε αεροπλάνο,στην Αμερική,χωρίς να είναι ανοικτό.

Αν άνηκε και σε μαύρο τυφλό μωρό,θα ήταν η καλύτερη σχεδιασμένη καμπάνια του τμήματος marketing της apple.
Όλα εγώ; :unsure:

Είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις της amoled οθόνες.

θα τις μάθει τώρα που θα σκάσει χιλιαρικάκι+ όταν πρωτοτυπήσει η apple και τις βάλει σε κάποιο επόμενο μοντέλο.

• Like 1

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε γιατί είναι πολλά τα ποστ.

Βλέπω τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου κινητού να μην τους αφήνουν να μπουν στο αεροπλάνο αν έχουν την συγκεκριμένη συσκευή μαζί τους από εδώ και πέρα!

Και είναι και πολλοί αυτοί που έχουν το συγκεκριμένο κιν.

Εγω πάντως εχω note 7 εδω και ενα μήνα, το εχω σκίσει με games και βαριές εφαρμογές και δεν υπερθέρμαίνεται καν. Πρέπει να είναι θέμα συγκεκριμένης παρτίδας μπαταριών

• Like 2

δεν εχει θεμα το note ..  υπηρξαν καποιες ελαττωματικες μπαταριες σιγουρα αλλα πολλα κινητα το παθαινουν αυτο εμενα μου εχει συμβει με iphone 3 .. οχι εκρηξη αλλα καηκε και πηρα απλα το 3gs χο χο .. 

γενικα ειναι κινηταρα και με μαλον θα αλλαξω το s7 με αυτο ..ειδα και τα iphone .. ενταξει αλλα δεν ειναι s7 και νοτε ,, εχουν υποδεεστερες οθονες και και δεν εχουν την ιδια ποιοτητα κλησης .. αλλα και κατασκευης 

παντως βλεπω το insomnia κραταει καλα τον αγωνα υπερ apple , ενταξει ρε παιδες θα ξαναπαρουμε iphone καποια στιγμη μη κανετε ετσι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...