Προς το περιεχόμενο

Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο αντικατάστασης Samsung Galaxy Note7 πιάνει φωτιά σε αεροπλάνο της Southwest Airlines

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ολα αυτα ειναι χαζομαρες ,αρκετα το παιζουν το μπαλακι εκει περα.δεν επιτρεπεται σε τετοια αεροσκαφη boing 777,747 να επιτρεπεται να ανοιξουν το κινητο μεσα στο αεροσκαφος..εινο τοσο αυστηρος ο ελεγχος που δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Με προβληματίζει εντονα το νεο περιστατικό. Προσωπικά ημουν ηδη αρνητικα προαδιαθετημενος για τη συσκευή απο τα πρωτα κρουσματα, αλλα πλέον δεν ειμαι τοσο σίγουρος για τη γενικη πορεια αυτου του μοντέλου.

Θεωρω πως πρεπει να τα δωσει όλα στο επομενο μοντελο για να ισορροπήσει, ειδικα αν σκασουν (pun intended) κι αλλα περιστατικά.

Επισης εννοείται πως εχουν σκασει κι αλλες συσκευές, απο iphone μεχρι moto αλλα δεν είναι το ίδιο απο τη στιγμή που μιλαμε για τοσα περιστατικά σε ενα μοντελο.

Κατατα κριμα γιατι φλερταρα στις αρχες πολυ με το να το αγορασω αλλα πλέον μενω στo Note 5 μεχρι νεωτέρας.

Την πρώτη φορά είχα γράψει ότι το πρόβλημα δεν είναι τα κινητά που καίγονται αλλά το ποσοστό τους που δείχνει οτι το τμήμα ποιοτικού ελέγχου είναι διακοσμητικό.
Με την νέα παρτίδα αν δεν είναι απλά ένα μεμονωμένο γεγονός κι αρχίσει να επαναλαμβάνεται το ίδιο φαινόμενο τότε μιλάμε για ένα παρακμιακό καφενείο που απλά πρέπει να βάλει λουκέτο.

150721_tim_cook_laughs.jpg

Ας ελπίσουμε ότι το περιστατικό είναι μοναδικό

δεν ειναι μοναδικο, εχουν γινει και αλλες αναφορες για τα καινουργα "ασφαλη" κινητα να πιανουν φωτια...

• Like 1

2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1. Κάποιοι κάνουν λαμογιές και βάζουν συσκευές που δεν έχουν αντικατασταθεί σε "safe" συσκευασίες.

2. Η Samsung έχει χάσει εντελώς τη μπάλα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Σε αυτή την περίπτωση ας το αποσύρει για πάντα και ας "στρωθεί κάτω" ετοιμάζοντας την κυκλοφορία του 8.

:)

σωπα ρε φιλε! εμεις θελουμε το νοτε 7 ακομα και αν παιρνει φωτια!

• Like 1

Ως ηλίθιος που είμαι έχω ένα δυο απορίες:

1. Αυτά υποτίθεται έσκαγαν κατά την φόρτιση αυτό ήταν κλειστό και μέσα στην τσέπη του, οπότε τι σχέση έχει αν ήταν καινούργιο ή παλιό αφού προφανώς δεν έχει κάποια σχέση με τον λόγο ανάκλησης. 

2. Η φωτογραφία είναι από το σκασμένο; Αν ναι (που ναι) η καμμένη μοκέτα είναι αυτοεπισκευάσιμη; 

3. Ο Neg είναι η Apple ή απλά ένας μεγαλομέτοχος της; 

Υ.Γ Το σβησμένο imei για λόγους προστασίας της προσωπικής ζωής είναι το 359590071808296 ή αυτό είναι το serial number το οποίο δεν έχει να κάνει με την προσωπική ζωή του ιδιοκτήτη του κινητού; 

• Like 2

Έλεος με αυτό το τηλέφωνο ας το αποσύρουν να μην γίνει τίποτα χειρότερο . Υπάρχει κόσμος που δουλεύει σε βενζινάδικα σε μεταφορές υγρού οξυγόνου και σε βιομηχανίες πλαστικών τι θα γίνει αν αρπάξει φωτιά το κινητό κάποιου εκεί πέρα .

πραγματικά έχουν δώσει ρέστα με την συσκευή ,μπράβο τους.το καλύτερο είναι να το ακυρώσουν σαν συσκευή και να επιστρέψουν τα λεφτα στους κατόχους αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία!πραγματικα δεν θα ήθελα με ΤΙΠΟΤΑ να είμαι χρήστης νοτε 7!μπορεί τα γεγονότα με της καινουρια συσκευή να μην είναι πολλά αλλα ρε φίλε παλι είναι γεγονοτα,δεν μπορείς να ξέρειεις αν θα είσαι ο επόμενος!

Υ.Γ Το σβησμένο imei για λόγους προστασίας της προσωπικής ζωής είναι το 359590071808296 ή αυτό είναι το serial number το οποίο δεν έχει να κάνει με την προσωπική ζωή του ιδιοκτήτη του κινητού; 

Το συγκεκριμενο imei ανηκει σε Note 2 (imei.info)

Σε αλλη σελιδα βγαζει ομως οτι ανηκει οντως σε note 7 (imeipro.info)

H flydubai δεν τη δέχεται πάντως ούτε στο checked baggage... 

https://www.flydubai.com/en/contact/operational-updates

Και σε αλλες εταιριες εχει γινει αυτο εδω και καιρο. Εννοει για τις αποσκευες που δεν εχουν προσβαση οι επιβατες, και οχι στην καμπινα/μπουφαν κτλ.

Με προβληματίζει εντονα το νεο περιστατικό. Προσωπικά ημουν ηδη αρνητικα προαδιαθετημενος για τη συσκευή απο τα πρωτα κρουσματα, αλλα πλέον δεν ειμαι τοσο σίγουρος για τη γενικη πορεια αυτου του μοντέλου.

Θεωρω πως πρεπει να τα δωσει όλα στο επομενο μοντελο για να ισορροπήσει, ειδικα αν σκασουν (pun intended) κι αλλα περιστατικά.

Επισης εννοείται πως εχουν σκασει κι αλλες συσκευές, απο iphone μεχρι moto αλλα δεν είναι το ίδιο απο τη στιγμή που μιλαμε για τοσα περιστατικά σε ενα μοντελο.

Κατατα κριμα γιατι φλερταρα στις αρχες πολυ με το να το αγορασω αλλα πλέον μενω στo Note 5 μεχρι νεωτέρας.

Αυτο πιστευω και εγω και δεν θα περιμενει το Νote 8 αλλα θα το κανει απο το S8/Edge, το οποιο θα ειναι και το επομενο τηλεφωνο που θα παρω.iPhone ουτως η αλλως αν δεν βαλει OLED οθονη δεν ξαναγοραζω.

• Like 2

Ως ηλίθιος που είμαι έχω ένα δυο απορίες:

1. Αυτά υποτίθεται έσκαγαν κατά την φόρτιση αυτό ήταν κλειστό και μέσα στην τσέπη του, οπότε τι σχέση έχει αν ήταν καινούργιο ή παλιό αφού προφανώς δεν έχει κάποια σχέση με τον λόγο ανάκλησης. 

2. Η φωτογραφία είναι από το σκασμένο; Αν ναι (που ναι) η καμμένη μοκέτα είναι αυτοεπισκευάσιμη; 

3. Ο Neg είναι η Apple ή απλά ένας μεγαλομέτοχος της; 

Η μπαταρία μπορεί να σκάσει οποιαδήποτε στιγμή αν γίνει short circuit, ακόμα και 0% φορτισμένη να είναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...