Προς το περιεχόμενο

Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο αντικατάστασης Samsung Galaxy Note7 πιάνει φωτιά σε αεροπλάνο της Southwest Airlines

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τωρα με αυτο τι εχεις να πεις; οτι μια συσκευή της Apple έσκασε;;

Παντα υπήρχαν κ θα υπάρχουν προβληματικά κομμάτια στην κάθε παρτίδα ρε φιλε.

Αυτο που γίνεται με τα Note 7 όμως ειναι ωρολογιακή βόμβα.

Κινητό των 800€ που εχει σκάσει σε ενα σκασμό κόσμο οι δικαιολογίες που ψάχνει ο καθένας εδω μεσα ειμαι το λιγότερο αστείες.

Δεν δουλεύουμε για την Samsung ουτε για την Apple βέβαια. Ο καθένας εχει προτιμήσεις κι εγω τις σέβομαι αλλα αυτο παει πολυ πραγματικα . Άποψη μου πρεπει να αποσύρουν το μοντέλο ..

Και λιγο διαθεση troll: μήπως η Apple πλήρωσε γι αυτο; μήπως το έκανε μισθοφόρος εκ των έσω;

Οι αυτοκρατορίες παντως ετσι πέφτουν , απο προδοσία απο μεσα , εκει που δεν το περιμένει κανεις....ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ μέρος Ά

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα παιδια λογικό είναι αφού δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο και εγώ όταν ήμουν στο γυμνάσιο ήξερα όλα τα μοντέλα των κονσολών των τότε αρχαίων κινητών και πάει λέγοντας. Μιλάω για άτομα πάνω από 35-40 και μάλιστα υπάρχουν και 20χρονες γκόμενες που δεν ξέρουν επίσης τι μοντέλο έχουν. "Έχω το καινούργιο Galaxy" ποιο από όλα; "Το καινούργιο"

Ωραια, οποτε το συμπερασμα ειναι οτι αυτος που γνωριζει να ξεχωριζει τα μοντελα(το Note 7 απο το S7) θα αγορασει το S7 οποτε δεν θα υποστει ζημια η εταιρεια oπως ειπε ο kargo130, και η 20 χρονη κυρια που δεν ασχολειται, αν εγω ειμαι καλος πωλητης θα την πεισω να παρει μεχρι και  το Note 7 λεγοντας της οτι ειναι μεμονωμενα γεγονοτα τα οποια εχουν επιλυθει.

Η Samsung ποτέ δεν ήταν πρωτοπόρα στην αγορά Smartphones από το 2009 και μετά, ξεκίνησε αντιγράφοντας το iPhone και αφού ξεκίνησαν τα δικαστήρια κοιτούσε πως να χτυπήσει την Apple μέχρι και σήμερα και να τα αποτελέσματα.  Ας αφοσιωθεί σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, τηλεοράσεις. Εκεί είναι πραγματικά πρωτοπόρα.

Παλι παραπληροφορηση; Παλι λες κουτα πραγματα; απο το 2009; Μονο τηλεορασεις; Δεν ανοιγεις λιγο τα ματια να δεις περα απο το iPhone, το iPad και το MacBook σου; Ο,τι αρθρο, υπαρχει υπερ της apple και κατα της samsung εισαι πρωτος. Εχεις πει τοσες ανακριβειες εδω και μια βδομαδα, που πλεον, συχαινομαι να διαβασω σχολια απο τα αρθρα, γιατι θα πεταχτεις να πεις την παπατζα σου και ξερω οτι θα ακολουθησει ο fotis13. Ειπαμε...ενταξει...γουσταρετε Apple...δε μας νοιζει τι κανετε. Μη λες πραγματα της κουτρας σου ομως, γιατι θα τα ακουσεις και απο αλλους.

• Like 4

Κρίμα. Τέτοια κινητάρα και να εμφανίζεται αυτό το πρωτοφανές πρόβλημα, ελπίζω να είναι μεμονωμένο περιστατικό.

Σχετικές ειδήσεις:

- Έκτακτο: ληστεία τράπεζας υπό την απειλή GN7
- Ο Κιμ Γιονγκ πραγματοποιεί στρατιωτικά γυμνάσια ως απάντηση στην καινούρια απειλή από το νότο
-Samsung: Κουτί πρώτον βοηθειών δωρο με κάθε Note 7
-Samsung: προχωράει σε αντικατάσταση προβληματικών συσκευών με χειροβομβίδες
-Τυφλός είδε ξανά μετά από έκρηξη GN7.
- Note 7: Will it burn?

• Like 1

Έκτακτο : αεροπειρατεία σημειώθηκε σε αεροπλάνο της........... Ο αεροπειρατής κατέλαβε το αεροσκάφος με την βοηθεια ενός Note 7 απειλώντας ότι εάν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα του θα βάλει το κινητό στην φόρτιση......

Άντε γεια Samsung

• Like 1

Αν και αυτή η σύγκριση είναι τελείως λάθος, ας την ερμηνεύσουμε.

Η apple, ζήλεψε την samsung που έκανε κινητά και αντέγραψε. Εκανε και αυτή. 

Μην ανησυχείτε, θα βγει νέο, με σήμανση δύο μαύρα τετραγωνάκια. Που δεν θα σκάει. Αλλά τελικά θα σκάει. Οπότε μετά θα βγει και άλλο, με σήμανση... τρία μαύρα τετραγωνάκια. Που δεν θα σκάει. Αλλά τελικά κι αυτό θα σκάει. Και μετά.........

Κάποια στιγμή μετά από λίγο καιρό η συσκευασία θα αλλάξει σε καρό.  :D

Θα συνοδέυεται και από σχετική διαφήμιση, για το νέο smartphone, το πρώτο στον κόσμο που μπορείς να παίξεις σκάκι ή ντάμα... χωρίς να το έχεις καν ανοιχτό!

• Like 1

το ειπα σε αλλο ποστ η Sammy δεν ειναι χαζη για να χασει 1 δις θα φτιαξει τα ιδια και φυσικα μη ξεχνατε και τον νομο των πιθανοτητων μπορει να ηταν να γινει και εγινε μεμονωμενα

Παιδιά διασκεδαζω και εγω με τα ποστ εδω, (ειδικά με το {μαρκα μ'εκαψες} χαχαχαχα), αλλα μην ειμαστε βιαστικοι. Δεν εχω σαμσουνγκ και δεν ειμαι φαν της, αστοχια τα πάντα μπορει να βγάλουν. 1-2... Και η Apple το εχει παθει και ολες. Ας δουμε πως θα εξελιχθεί (για το safe μοντελο μιλάω).

Οταν ειναι ενα τοτε 1=κανενα... Αν γινουν και εδω πολλα τοτε η σαμ πρεπει να ξαναπληρωσει φοιτητές για διαφήμιση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...