Προς το περιεχόμενο

Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο αντικατάστασης Samsung Galaxy Note7 πιάνει φωτιά σε αεροπλάνο της Southwest Airlines

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαλλον η samsung εχει τεραστιες οικονομικες δυσκολιες..Προφανως εχουν προμηθευτει την πιο σαπια παρτιδα μπαταριων εβερ για οικονομια,ρισκαραν κ προσπαθησαν μετα να τη μπαλωσουν μεσω του software οπως ειπαν αλλα πως να γινει κατι τετοιο..

Μαλλον τα βαλαν κατω κ ειδαν οτι το να αλλαξουν μπαταριες σε *ΟΛΑ* δε συμφερει..απτο να αλλαξουν μερικες συσκευες αλλα μπα..

Κ δω που τα λεμε,δεν ειναι λογικα ολα αυτα.Μαλλον εχουν σοβαρα προβληματα σαν εταιρεια για να διαλεγουν τετοιας ποιοτητας εξαρτηματα που προφανως ειναι Β' διαλογης κ ουτε..Να σκαει μπαταρια απο φορτιση/χρηση ειναι προβλημα που δε βρισκεις ουτε στο τελευταιο κινεζικο προιον/τηλεφωνο πλεον..Εχει λυθει εδω κ χρονια πανευκολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω που εχουν θέμα αλλά θα ήθελα 1-2 κει για την πρώην και ένα για την νυν σε περίπτωση που κάνει κάποια λαλακια να έχω να της κανω δωρακι

Για κάποιους το Galaxy είναι απλά Galaxy no matter what. Όπως για κάποιους το iPhone είναι iPhone δεν έχει μοντέλα. Υπάρχει κόσμος που απλά αγοράζει μία συσκευή επειδή του την πρότεινε κάποιος ή το κατάστημα. Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει να σετάρει το κινητό του στην πρώτη εκκίνηση. Πιστεύεις ότι αυτός ξέρει τι μοντέλο έχει και πίστεψε με ξέρω πολλούς τέτοιους.

Για τι ηλικιες μιλας.Εδω φιλοι των παιδιων μου δημοτικου και γυμνασιου και ξερουν τα μοντελα ολων των εταιριων.

• Like 1

Για τι ηλικιες μιλας.Εδω φιλοι των παιδιων μου δημοτικου και γυμνασιου και ξερουν τα μοντελα ολων των εταιριων.

Τα παιδια λογικό είναι αφού δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο και εγώ όταν ήμουν στο γυμνάσιο ήξερα όλα τα μοντέλα των κονσολών των τότε αρχαίων κινητών και πάει λέγοντας. Μιλάω για άτομα πάνω από 35-40 και μάλιστα υπάρχουν και 20χρονες γκόμενες που δεν ξέρουν επίσης τι μοντέλο έχουν. "Έχω το καινούργιο Galaxy" ποιο από όλα; "Το καινούργιο"

• Like 3

Ναι ρε δεις εδώ και ο αδερφός μ είχε πάρει το χ κάποτε ενώ υπήρχαν μέχρι και ζ3 και του έλεγαν καλο ειναι ειναι Xperia

Εδώ άλλοι είχαν galaxy pocket παλιά και μ έλεγαν μα ειναι galaxy....

Προσωπικα εγω δεν πιστευω τιποτα απ ολα αυτα γιατι τα παραπανω περιστατικα ειναι μουφαααααααα οπως αναφερε η σαμσυνγ παλιοτερα και επιμενω να το αγορασω ακομα παρολο που εκανα προπαραγγελεια για την Κυπρο απο ενα καταστημα εδω και ακομα να μ απαντησουν λογικα θα ερθη στα μεσα του μηνα ή στα τελη του μηνα στην ευρωπη κατι τετοιο μ ειπαν και απο την cyta που για να το εχουν σε ταπελα θα το φερουν δεν μπορει να μην το φερουν και θα ναι μια χαραααααααααααααααα ουτε προβληματικες παρτιδες ουτε τιποτα.

post-242068-0-74643100-1475748590_thumb.jpg

post-242068-0-80989100-1475748601_thumb.jpg

Προσωπικα φενεται και ειναι φανερο οτι απλα αυτοι της ΑΤΑ εβαλαν παλια συσκευη που ειχαν σε αποθεμα τους μεσα στην νεα συσκευη και ειπαν οτι ειναι απ τα αντικατασταμενα μοντελα και νεα με Samsung Galaxy Note 7 S οποτε απλα δεν παιζει να ναι απ την αντικατασταση γιατι αρχισαν εκεινες τις μερες οι αντικαταστησεις.

Είχα διαθεση να τρολλαρω λιγο την Samsung για να πειραξω τα μέλη που ειναι χρήστες Android αλλα πραγματικα αυτο πλεον γίνεται ανησυχητικό !

Εχει καεί σπίτι , αρκετά κινητά εχουν πάρει φωτιά κ συνεχίζουν να πουλάνε αυτή την συσκευή;

Αν έγινε η ανάκληση των μοντέλων κ συνεχίζει πραγματικα κατι πρεπει να κάνουν γι αυτο..

Προσωπικά αν έπαιρνα το νέο iPhone κ είχε τέτοια θέματα θα το είχα τουλάχιστον μεσα στο συρτάρι για να μην πω πετάξει γιατι δεν ειμαι απλας :P

Δεν είδα πάντως να μπήκε καμιά είδηση για το iPhone 7 που έσκασε μέσα στην κούτα του! Μόνο για το Note βλέπω να ανεβάζεται συνέχεια...

Επίσης όπως είπε και ένα άλλο παιδί, έχει καταντήσει κουραστικό σε σημείο αηδίας. Πάλι καλά που δεν διαβάζω τα σχόλια τουλάχιστον.

• Like 1

Είχα διαθεση να τρολλαρω λιγο την Samsung για να πειραξω τα μέλη που ειναι χρήστες Android αλλα πραγματικα αυτο πλεον γίνεται ανησυχητικό !

Εχει καεί σπίτι , αρκετά κινητά εχουν πάρει φωτιά κ συνεχίζουν να πουλάνε αυτή την συσκευή;

Αν έγινε η ανάκληση των μοντέλων κ συνεχίζει πραγματικα κατι πρεπει να κάνουν γι αυτο..

Προσωπικά αν έπαιρνα το νέο iPhone κ είχε τέτοια θέματα θα το είχα τουλάχιστον μεσα στο συρτάρι για να μην πω πετάξει γιατι δεν ειμαι απλας :P

http://www.techtimes.com/articles/180162/20160929/look-did-this-iphone-7-explode-too.htm

• Like 1

• Super Moderators

Αγοράζω Samsung Galaxy Note 7 όσο όσο!

Το θέλω για δώρο για την πεθερούλα μου.

Μη γινεσαι "κακουλης". Εγω παντως ενα μηνιατικο για να την φονευσω δεν δινω υπαρχουν και φθηνοτεροι τροποι.....

Σημειωση: Ερχεται το 2ο παιδακι και περιμενει δικαιωματικα να ακουσει το ονομα της στην βαπτιση του... Ε εγω θα το βαπτισω στην μανα μου.. 3 εγκεφαλικα,2 εμφραγματα και λιγη απο ελκος... τελος και κανεις δεν θα υποψιαστει τιποτα..

η πλακα ειναι πως αυτο θα κανω σε 2μηνες

• Like 2

Η Samsung ποτέ δεν ήταν πρωτοπόρα στην αγορά Smartphones από το 2009 και μετά, ξεκίνησε αντιγράφοντας το iPhone και αφού ξεκίνησαν τα δικαστήρια κοιτούσε πως να χτυπήσει την Apple μέχρι και σήμερα και να τα αποτελέσματα.  Ας αφοσιωθεί σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, τηλεοράσεις. Εκεί είναι πραγματικά πρωτοπόρα.

Θα διαφωνήσω μαζί σου.

Ασχέτως εάν κάποια μοντέλα της είχαν προφανής επιρροές από το iphone, όπως φυσικά και άλλες εταιρείες (πχ η google με το τελευταίο της κινητό). Αυτό δεν μειώνει την πρωτοπορία της στο hardware όπου βασικά δραστηριοποιείται. Είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις της amoled οθόνες. Επίσης έχει και εξαιρετικές δικές τις κάμερες στα κινητά της.

Φυσικά είναι επίσης γνωστό πως το μεγαλύτερο ίσως μέρος των εξαρτημάτων ενός Iphone ήταν και θα είναι Samsung. 

Δεν λέω πως η Samsung έχει το καλύτερο κινητό η κάτι τέτοιο ... λέω απλά την γενικότητα "η Samsung είναι εκπληκτική εταιρία πρωτοπόρα στους τομείς που δραστηριοποιείται" το οποίο πιστεύω και πως ισχύει.

και το τελευταίο. απο όσο γνωρίζω οι μπαταρίες στα κινητά δεν είναι της Samsung άρα δεν είναι πως φταίει αποκλειστικά η Samsung..

• Like 1

Το θέλεις για καλό σκοπό,βάλε μια αγγελία μπορεί κάποιος να σου χαρίσει ένα (μόνο πρόσεχε να είναι απο την ''καλή'' παρτίδα μην κάνεις 800€ δώρο στην φώκια)

800€ είναι μικρό το τίμημα για να έχεις την ησυχία σου. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...