Προς το περιεχόμενο

Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο αντικατάστασης Samsung Galaxy Note7 πιάνει φωτιά σε αεροπλάνο της Southwest Airlines

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χωρίς φανατισμούς, η απόλυτη ξεφτίλα για τη Samsung... Δε σώνεται η συσκευή, τέλος... Παραμένω στο Note 3 μέχρι να σταματήσει να λειτουργεί!!!!  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε λιγο θα το μοιραζουν τσαμπα με τις εφημεριδες και δεν θα το χρησιμοποιει κανενας!

η αρχη του τελους για τη σαμυ?

Όχι ρε σε εφημερίδες ρε 'συ! Είναι καλό προσάναμμα, θα καούν όλα τα περίπτερα! :P

Τουλαχιστον στα κινεζικα (καποτε) σκαγανε οι φορτιστες, οχι τα κινητα...

Αλλο να σκασει κατι στο τοιχο και αλλο να πιθανα σκασει στο χερι σου...

Το the verge δεν ειχε δείξει οτι τα νεα note εχουν το s στο κουτί διπλα στο barcode? Εγω γιατί δεν το βλέπω?

Είναι στο πίσω μέρος της συσκευασιας. Όχι στο πλάι ;-)

Επιτέλους, τριβουν τα χέρια τους οι υπεύθυνοι, βγήκε και μια είδηση να γεμίσει το νήμα σχόλια, οι άλλες ειδήσεις με το ζόρι να φτάσουν 10 απαντήσεις, δεν γίνεται τίποτα έτσι.

• Like 4

Λογικα καποια παρτιδα θα ειναι που επεσε σε ελλατωματικο hardware η σε κακη συναρμολογηση μπαταρίας οπως γινεται τις περισσοτερες φορες.Τα samsung ειναι απο τα πιο αξιοπιστα κινητα που κυκλοφορουν και πολυ σπανια συνανταμε προβλημα με hardware με hard brick boot loop κτλ.Αναμενουμε την επισημη απάντηση της samsung.

• Like 11

Με τις τιμές που τα κοστολογούν πια καλά να πάθουν.

Τα τραβάει τώρα και ο κόσμος που τις αγοράζει με τόσα χρήματα. 

Άκου εκεί κινητά πάνω από 500€. Ότι και να σκεφτείς δεν είμαστε στο 2000 να είναι όλα καινούργια.

Σιγά τις καινοτομίες πια.

• Like 2

Αγοράζω Samsung Galaxy Note 7 όσο όσο!

Το θέλω για δώρο για την πεθερούλα μου.

Το θέλεις για καλό σκοπό,βάλε μια αγγελία μπορεί κάποιος να σου χαρίσει ένα (μόνο πρόσεχε να είναι απο την ''καλή'' παρτίδα μην κάνεις 800€ δώρο στην φώκια)

• Like 8

Το μέλλον του μοντέλου πάει τελείωσε, 
δεν νομίζω πως υπάρχει τρόπος να σωθεί πια...

Ελπίζω να μην έχει εξίσου άσχημα αποτελέσματα για την Samsung. (Με γενικεύσεις του τύπου μην πάρεις Samsung, έχω ακούσει ότι πιάνουν φωτιά ...)

Η Samsung είναι μια εκπληκτική εταιρία πρωτοπόρα στους τομείς που δραστηριοποιείται. 

Λογικα καποια παρτιδα θα ειναι που επεσε σε ελλατωματικο hardware η σε κακη συναρμολογηση μπαταρίας οπως γινεται τις περισσοτερες φορες.Τα samsung ειναι απο τα πιο αξιοπιστα κινητα που κυκλοφορουν και πολυ σπανια συνανταμε προβλημα με hardware με hard brick boot loop κτλ.Αναμενουμε την επισημη απάντηση της samsung.

Μακριά απο samsung!!!!111 μόνο έτσι θα υπάρξει σωτηρία  για να μην καούμε ζωντανοί. όπως και με το fb. το σταμάτησα και σώθηκε η ζωή μου!!11!

Ελα ρε Federer εμείς θα στα λέμε? :D

• Like 1

Το καλυτερο για τη σαμσουνγκ ειναι να αποσυρει τελειως αυτο το μοντελο. Ποιος θα παει να αγορασει πια ενα τετοιο κινητο;

Ασε που οσο κυκλοφορει τοσο ρεζιλι γινεται

Ευκολο να το λες δυσκολο να γινει ομως, η οικονομικη ζημια θα ειναι πολλαπλασια απο το να συνεχισει να το κυκλοφορει εστω και με τα προβληματα αυτα.Θα το πιει το πικρο ποτηρι μεχρι το τελος.

Το μέλλον του μοντέλου πάει τελείωσε, 

δεν νομίζω πως υπάρχει τρόπος να σωθεί πια...

Ελπίζω να μην έχει εξίσου άσχημα αποτελέσματα για την Samsung. (Με γενικεύσεις του τύπου μην πάρεις Samsung, έχω ακούσει ότι πιάνουν φωτιά ...)

Η Samsung είναι μια εκπληκτική εταιρία πρωτοπόρα στους τομείς που δραστηριοποιείται. 

Η Samsung ποτέ δεν ήταν πρωτοπόρα στην αγορά Smartphones από το 2009 και μετά, ξεκίνησε αντιγράφοντας το iPhone και αφού ξεκίνησαν τα δικαστήρια κοιτούσε πως να χτυπήσει την Apple μέχρι και σήμερα και να τα αποτελέσματα.  Ας αφοσιωθεί σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, τηλεοράσεις. Εκεί είναι πραγματικά πρωτοπόρα.

Ευκολο να το λες δυσκολο να γινει ομως, η οικονομικη ζημια θα ειναι πολλαπλασια απο το να συνεχισει να το κυκλοφορει εστω και με τα προβληματα αυτα.Θα το πιει το πικρο ποτηρι μεχρι το τελος.

Το κακό όμως έιναι ότι και να συνεχίσει με το πικρό ποτήρι, μόνο και μόνο από τις μηνύσεις θα χάσει αρκετά λεφτά με τις αποζημιώσεις οπότε είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...