Runner25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 πολυ λυπαμαι κριμα η σαμσουνκ και συμπαθω πολυ και τα κινητα της παρολο που εχω iphone καποτε ειχα ενα νοτε 2 πολυ καλες συσκευες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 1/2 ειδήσεις στο Insomnia είναι για το πόσα Note έχουνε κάνει μπαμ.. Και τα σχόλια από κάτω πάντα τα ίδια και από τους ίδιους.. Κούρασε πολύ αυτή η κατάσταση. Μην μπαίνεις σε τέτοιες ειδήσεις τότε? Για το αν κούρασε διαφωνώ, όταν φτάσουμε στο επίπεδο/χρόνια των Bsod jokes θα το δεχτώ... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μην μπαίνεις σε τέτοιες ειδήσεις τότε? Για το αν κούρασε διαφωνώ, όταν φτάσουμε στο επίπεδο/χρόνια των Bsod jokes θα το δεχτώ... Ενταξει δεν εχει και αδικο ο ανθρωπος! Εχει ΚΑΕΙ απο τετοιες ειδησεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ξεφτιλικια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peronoforos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θα το αγόραζα πάντως. Αλλά θα το είχα σε θήκη χειροβομβιδα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8harddiefast Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Νομιζω πως τωρα τα πραγματα ειναι σκουρα. Το να βγει ενα μοντελο ελλατωματικο, ο κοσμος το συγχωρει (σου λεει λαθη γινονται). Οταν δινεις και αντικατασταση, ο κοσμος σε σεβεται και θα σε ξαναεμπιστευτει. Οταν ομως του ξανακλωνιζεις την εμπιστοσυνη του και για δευτερη φορα εκει βαρυς αχος ακουγεται... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kopstas123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Άστο samy .... Καλή χρονιά.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Likos1988 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΛΙΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Booyaka Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αγοράζω Samsung Galaxy Note 7 όσο όσο! Το θέλω για δώρο για την πεθερούλα μου. 60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ας ελπίσουμε ότι το περιστατικό είναι μοναδικό, γιατί αν δεν είναι θα υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα και για τους πελάτες αλλά και για την Samsung. Κρίμα πραγματικά, μπορεί να τρολλάραμε στο παρελθόν αλλά η κατάσταση δυστυχώς σοβαρεύει. Κρίμα πραγματικά, ας το αποσύρει εντελώς με αποζημίωση και ας αφοσιωθεί στο S8 με νέο Engineering από την αρχή, γιατί αν οι καινούργιες μπαταρίες έχουν το ίδιο πρόβλημα, δεν φταίνε οι μπαταρίες αλλά κάτι σχεδιάστηκε λάθος. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2016 από billdanos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasvas100 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το the verge δεν ειχε δείξει οτι τα νεα note εχουν το s στο κουτί διπλα στο barcode? Εγω γιατί δεν το βλέπω? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dogkon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Κρίμα και δεν ειναι καλό αυτο για των ανταγωνισμό των εταιρειών. Βλεπω του χρόνου το iphone 8 να πιασει τα 1500 ευρό ...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 κάηκε ολοσχερώς το κινητό αλλά η ετικέτα είναι στην πένα. Μάλιστα. η ετικέτα είναι του κουτιού. δεν είναι του τηλεφώνου. τώρα να πήρε φωτιά όταν το έκλεινε ο άλλος μάλλον για κανένα βραχυκύκλωμα κάνει, αλλά γενικότερα στην τωρινή εποχή είμαι πολύ δύσπιστος. όχι πως δεν μπορεί να συμβεί, αλλά επειδή δεν βλέπουμε το ΙΜΕΙ της συσκευής της καμμένης με αυτό του κουτιού. όχι πως δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει γίνει αυτό αλλα ετσι όπως γίνει ο κόσμος οφείλεις να είσαι δύπιστος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavie25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδη δεν υπαρχει καμια περιπτωση να υπηρξε δολος? Φανταζομαι οτι η ανατιναξη "ασφαλους" μοντελου μεσα σε αεροπλανο λιγες βδομαδες μετα την ανακληση δεν ειναι συμπτωση. Μπορει να βλεπω πολλες ταινιες αλλα το μυαλο μου εκει πηγε. Ενα καθωσπρεπει βιομηχανικο σαμποταζ.. r.i.p. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 σε λιγο θα το μοιραζουν τσαμπα με τις εφημεριδες και δεν θα το χρησιμοποιει κανενας! η αρχη του τελους για τη σαμυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα