Προς το περιεχόμενο

Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο αντικατάστασης Samsung Galaxy Note7 πιάνει φωτιά σε αεροπλάνο της Southwest Airlines

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πολυ λυπαμαι κριμα η σαμσουνκ και συμπαθω πολυ και τα κινητα της παρολο που εχω iphone καποτε ειχα ενα νοτε 2 πολυ καλες συσκευες  :-(

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

1/2 ειδήσεις στο Insomnia είναι για το πόσα Note έχουνε κάνει μπαμ.. Και τα σχόλια από κάτω πάντα τα ίδια και από τους ίδιους.. Κούρασε πολύ αυτή η κατάσταση. 

Μην μπαίνεις σε τέτοιες ειδήσεις τότε? Για το αν κούρασε διαφωνώ, όταν φτάσουμε στο επίπεδο/χρόνια των Bsod jokes θα το δεχτώ...

• Like 11

Μην μπαίνεις σε τέτοιες ειδήσεις τότε? Για το αν κούρασε διαφωνώ, όταν φτάσουμε στο επίπεδο/χρόνια των Bsod jokes θα το δεχτώ...

Ενταξει δεν εχει και αδικο ο ανθρωπος! Εχει ΚΑΕΙ :P απο τετοιες ειδησεις.

• Like 4

Νομιζω πως τωρα τα πραγματα ειναι σκουρα.

Το να βγει ενα μοντελο ελλατωματικο, ο κοσμος το συγχωρει (σου λεει λαθη γινονται). Οταν δινεις και αντικατασταση, ο κοσμος σε σεβεται και θα σε ξαναεμπιστευτει.

Οταν ομως του ξανακλωνιζεις την εμπιστοσυνη του και για δευτερη φορα εκει βαρυς αχος ακουγεται...

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ελπίσουμε ότι το περιστατικό είναι μοναδικό, γιατί αν δεν είναι θα υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα και για τους πελάτες αλλά και για την Samsung. Κρίμα πραγματικά, μπορεί να τρολλάραμε στο παρελθόν αλλά η κατάσταση δυστυχώς σοβαρεύει. Κρίμα πραγματικά, ας το αποσύρει εντελώς με αποζημίωση και ας αφοσιωθεί στο S8 με νέο Engineering από την αρχή, γιατί αν οι καινούργιες μπαταρίες έχουν το ίδιο πρόβλημα, δεν φταίνε οι μπαταρίες αλλά κάτι σχεδιάστηκε λάθος. 

Επεξ/σία από billdanos
  • Like 2

κάηκε ολοσχερώς το κινητό αλλά η ετικέτα είναι στην πένα. Μάλιστα.

η ετικέτα είναι του κουτιού. δεν είναι του τηλεφώνου. τώρα να πήρε φωτιά όταν το έκλεινε ο άλλος μάλλον για κανένα βραχυκύκλωμα κάνει, αλλά γενικότερα στην τωρινή εποχή είμαι πολύ δύσπιστος. όχι πως δεν μπορεί να συμβεί, αλλά επειδή δεν βλέπουμε το ΙΜΕΙ της συσκευής της καμμένης με αυτό του κουτιού. όχι πως δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει γίνει αυτό αλλα ετσι όπως γίνει ο κόσμος οφείλεις να είσαι δύπιστος.

• Like 3

Δηλαδη δεν υπαρχει καμια περιπτωση να υπηρξε δολος? Φανταζομαι οτι η ανατιναξη "ασφαλους" μοντελου μεσα σε αεροπλανο λιγες βδομαδες μετα την ανακληση δεν ειναι συμπτωση. Μπορει να βλεπω πολλες ταινιες αλλα το μυαλο μου εκει πηγε. Ενα καθωσπρεπει βιομηχανικο σαμποταζ.. r.i.p.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...