Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ηρθε η ωρα να μπω στρατο και αποφασισα για να την παλεψω να αγορασω επιτελους ενα καλο κινητο και να πεταξω την μπαχατελα που εχω!

Το budget δυστηχως ειναι περιορισμενο και κοιταζω να βρω κατι ιδανικα στα 100 ευρω (παρολα αυτα το σκεφτομαι να ανεβω μεχρι τα 150 αν ειναι τεραστια η διαφορα)
Αυτο που ψαχνω βασικα ειναι ενα κινητο το οποιο να εχει καλη μπαταρια με δεδομενο οτι θα το χρησιμοποιω αρκετες ωρες την μερα με παιχνιδια-ιντερνετ κτλ το οποιο να εχει καλο επεξεργαστη ετσι ωστε να μην κολλαει και ζεσταινεται
(bonus  να ειναι οσο το δυνατον πιο ανθεκτικο αφου δεν ημουν ποτε ιδιαιτερα προσεκτικος με το εκαστωτε κινητο  τηλεφωνο που ειχα κατα καιρους και επισης δεν αλαζω και συχνα ελεω οικονομικης καταστασης)

Δημοσ.

Τώρα π θα μπεις φαντάρος αποφασίσεις να πάρεις ένα καλό κινητό;;

Λάθος αλλα οκ

Να σου προτείνω πάντως (έχοντας πάει φαντάρος αρκετά χρόνια πριν) να πάρεις το καινούργιο και καλό κινητό σου στην μονάδα και όχι στο κέντρο καθώς παίζουν κλεψιες.

Δημοσ.

Xiaomi redmi note 3 pro sta 150 κατι απο κινα ομως.. και δεν ξερω αν προλαβαινεις να το παρεις μεχρι να φυγεις παρολα αυτα ας αργησει διοτι στο κεντρο θα σου το παρουν ετσι κ αλλιως απο το στρατο να πας με κινητο χωρις καμερα... μετα μολις τελειοσεις απο το κεντρο μπορεις να παρεις το καινουριο..

Δημοσ.

χτυπά κανένα μεταχειρισμένο moto g ή e όλα είναι ότι πρέπει για στρατό μην πάρεις καινούριο γιατί παίζετε να σ το φάνε ή να το σπάσεις σε καμία εκπαίδευσή

Δημοσ.

Το κινητο εννοειται θα το παρω μαζι μου αφου φυγω απο το κεντρο.
Ειμαι τελειως ασχετος με αγορα απο κινα θα προτιμουσα κατι απο skroutz.

Δημοσ.

για αυτο εδω εχει κανεις αποψη ?

https://www.skroutz.gr/s/10057571/Motorola-Moto-E-3rd-Gen-8GB.html#specs-container

σκεφτομαι μηπως γλυτωσω τα 25-30 παραπανισια ευρω  που εχει το moto g 3 που απο οτι ειδα εχει καλυτερη καμερα (μου φτανουν και τα 8 mb) και ειναι water resistance που δεν με ενδιαφερει + οτι το e 3 εχει καλητερη μπαταρια

Δημοσ.

για αυτο εδω εχει κανεις αποψη ?

https://www.skroutz.gr/s/10057571/Motorola-Moto-E-3rd-Gen-8GB.html#specs-container

σκεφτομαι μηπως γλυτωσω τα 25-30 παραπανισια ευρω  που εχει το moto g 3 που απο οτι ειδα εχει καλυτερη καμερα (μου φτανουν και τα 8 mb) και ειναι water resistance που δεν με ενδιαφερει + οτι το e 3 εχει καλητερη μπαταρια

αν δεν είχε επεξεργαστή μτκ θα άξιζε δωσε κάτι παραπάνω και πάρε το moto g

Δημοσ.

αν δεν το βιαζεσαι κ εχεις χρονικο περιθωριο xiaomi mi4c στα 110 απο geekbuying

υπαρχει κ απο ελλαδα λιγο πιο ακριβα

http://www.skroutz.gr/s/8131095/Xiaomi-Mi-4c-16GB.html

προυποθετει βεβαια οτι ξερεις να τα σκαλιζεις σε σχεση με roms ,twrp

πολυ αψογο για τα λεφτα που ζηταει 

βασικα ειναι η καλυτερη αγορα αυτη την στιγμη μεχρι περιπου τα 150€ για κινητο 5 ιντσων βολικο

μετα μπαινεις στα χωραφια του note 3 pro το οποιο ομως ειναι 5,5 ιντσες κ το οποιο δεν υπερεχει σε οθονη κ φωτογραφικη παρα μονο σε cpu κ αυτο οχι τρελες διαφορες

Δημοσ.

Δες και το note 3 pro στα ~150 το 3/32 και στα ~130 το 2/16 απο κινα.

Εαν το βιαζεσαι εξαιρετικη αγορα και το mi4c στα 150 απο Ελλαδα η και 170 το note 3 pro 2/16 απο eshop.gr(το βγαλανε στο crazy sundays).

Τα παραπανω ειναι ισαξια με μονες ουσιαστικες διαφορες η μεγαλυτερη οθονη/μπαταρια και η υποστηριξη micro sd του note 3 pro.

Απο επεξεργαστη ειναι ~x4 σε σχεση με τα motorola.

Απο εκει και περα υπαρχει και το zte s6 flex στα 129 το οποιο ειναι τιμιο με μεγαλο μειονεκτημα την σχετικα μικρη μπαταρια και την μη υποστηριξη dual sim.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...