nkapsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα τοποθέτησα σήμερα την sapphire rx 460 στον υπολογιστή, την συνεδεσα με καλώδιο hdmi 1.4 με την τηλεόραση και μου λέει ότι δεν υπάρχει σήμα ή το σήμα δεν είναι αρκετά ισχυρό. Η κάρτα από όσο ξέρω δεν χρειάζεται σύνδεση με το τροφοδοτικό. Το τροφοδοτικό μου μάλλον είναι 400 ή 450 watt. Μήπως φταίει ότι το καλώδιο είναι 1.4 και όχι 2.0 όπως υποστηρίζει αυτή η κάρτα? Την πρώτη φορά που την έβαλα δεν είχε κουμπώσει καλά, όμως την δεύτερη άκουσα το κλικ. Καμμία ιδέα για το τι συμβαίνει? Ευχαριστώ Νίκος
stratigos24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ποιά κάρτα έχεις ακριβώς, για βάλε ένα λινκ. 6πινο δεν έχει κάπου;
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Και ποιο τροφοδοτικό έχεις? Δύσκολα να μην φτάνει, αλλά πες.
nkapsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει τέτοια υποδοχή όπως η αντίστοιχη με 4GB Θα κοιτάξω το τροφοδοτικό Δεν βλέπω κάποιο στοιχείο για το τροφοδοτικό αλλά από θυμάμαι είναι 400 ή 450. Η κάρτα πάντως δείχνει να δουλεύει γυρίζουν οι ανεμιστήρες
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Άνοιξε το κουτί και πες μας τι καρτελα έχει, μάρκα κτλ.
nkapsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ο υπολογιστής είναι από το πλαίσιο συναρμολογημενο έχω i3 2120 gigabyte b75 d3h Δεν βλέπω στοιχεία του τροφοδοτικού στο πλάι, μπορώ να το ανοίξω από πάνω?
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Άνοιξες το κουτί απο το πλάι και δεν δείχνει τίποτα?
nkapsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 xh2013 Μήπως φταίει το καλώδιο που δεν είναι hdmi 2.0? Και είναι hdmi 1.4? http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=9C9F764B-490D-45EB-B6B6-A40A2AF43984&lang=eng
nkapsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορώ να δω στοιχεία τροφοδοτικού, επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός εάν δεν έφτανε η ισχύς του τροφοδοτικού θα άνοιξαν οι ανεμιστήρες?
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι, θα μπορούσε. Βγάλε φωτογραφία την ταμπέλα του τροφοδοτικού. Αλλιώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. πχ κάτι σε αυτό ψάχνεις Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2016 από Sheogorath
nkapsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα το πήγα σε ένα τεχνικό γιατί δεν ήθελα να το σκαλίσω και άλλο. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να μην είναι ενημερωμένο το BIOS και να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Τι λέτε?
Zandim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα το πήγα σε ένα τεχνικό γιατί δεν ήθελα να το σκαλίσω και άλλο. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να μην είναι ενημερωμένο το BIOS και να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Τι λέτε? πολυ πιθανο, η πλατφορμα 1155 ειναι απο το 2011, εχουν περασει 5 χρονια. Λογικα με update πρεπει να παιζει. Καλου κακου δοκιμασε και την καρτα σε αλλο συγχρονο υπολογιστη να αποκλεισουμε οτι φταιει η καρτα.
nkapsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Kαλημέρα, τελικά χρειαζόταν αναβάθμιση το BIOS, τώρα η κάρτα δουλεύει μία χαρά. Για την ιστορία το τροφοδοτικό δεν είχε καμμία πληροφορία επάνω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βρίσκει τα στοιχεία του? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα