haris013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 αντί να δώσεις τόσα λεφτά για θήκες, τζάμια κλπ γιατί δεν το ασφαλίζεις για θραύση οθόνης κλπ? οι τιμές όταν το έψαχνα παίζουν από 12 ευρώ το χρόνο..
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλά προσοχή στις προϋποθέσεις αλλαγής της οθονης... 1
haris013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλά προσοχή στις προϋποθέσεις αλλαγής της οθονης... εντάξει εννοείται αυτό, δεν υπογράφεις ασφαληστήριο έτσι. Έχει τόσες ασφαλιστικές με διαφορετικά "ψιλά" γράμματα η κάθε μία. Θα πάρει αυτή που τον κάλύπτει. 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Έτσι ακριβώς Γιατί μετά σπάει ή οθόνη και σ λένε τα δικά τους.
taslikos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 φιλε μου παρε ενα tempered glass edge to edge style απο ebay και μια απλη διαφανη θηκη συνολικα 5-10€ και θα εισαι κομπλε..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 αντί να δώσεις τόσα λεφτά για θήκες, τζάμια κλπ γιατί δεν το ασφαλίζεις για θραύση οθόνης κλπ? οι τιμές όταν το έψαχνα παίζουν από 12 ευρώ το χρόνο.. Έχεις κάποια λινκ? Όσα βρήκα έχουν προϋπόθεση να κάνεις συμβόλαιο το αργότερο 1 μήνα μετά την αγορά
Braveheart1980 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τελικά μετά από πααααααααααρα πολύ ψάξιμο κατέληξα στα εξής: α) Τη θήκη της UAG (Cobalt Blue μάλλον) β) Ασφάλεια για ένα χρόνο (δε δίνουν για παραπάνω) Ωστόσο θα ήθελα και μια μεμβρανούλα. Η IQ Shield που είναι ταμάμ δεν τις βρίσκω από Ευρώπη και έτσι πχ 2 μεμβράνες θα μου έρθουν 30€+δασμοί από Αμερική. Μπλέξιμο Είδα μετά από amazon.co.uk κάτι μεμβράνες της Yootech που έχουν τούμπανο κριτικές, αλλά ΟΥΤΕ αυτοί στέλνουν καν Ελλάντα... Κάτι άλλο παίζει;
taslikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τελικά μετά από πααααααααααρα πολύ ψάξιμο κατέληξα στα εξής: α) Τη θήκη της UAG (Cobalt Blue μάλλον) β) Ασφάλεια για ένα χρόνο (δε δίνουν για παραπάνω) Ωστόσο θα ήθελα και μια μεμβρανούλα. Η IQ Shield που είναι ταμάμ δεν τις βρίσκω από Ευρώπη και έτσι πχ 2 μεμβράνες θα μου έρθουν 30€+δασμοί από Αμερική. Μπλέξιμο Είδα μετά από amazon.co.uk κάτι μεμβράνες της Yootech που έχουν τούμπανο κριτικές, αλλά ΟΥΤΕ αυτοί στέλνουν καν Ελλάντα... Κάτι άλλο παίζει; Μην χαλάς τόσα χρήματα για αξεσουάρ που στον μήνα άντε 2 μήνες χαλάνε εύκολα. Πάρε ζελατίνα belkin με λιγότερο από 10€ οι 2/3 αν δεν κάνω λάθος και θα είσαι κομπλε.. επίσης ωραία η θήκη σου μεγια!!
Braveheart1980 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μην χαλάς τόσα χρήματα για αξεσουάρ που στον μήνα άντε 2 μήνες χαλάνε εύκολα. Πάρε ζελατίνα belkin με λιγότερο από 10€ οι 2/3 αν δεν κάνω λάθος και θα είσαι κομπλε.. επίσης ωραία η θήκη σου μεγια!! Δεν νομίζω πως η θήκη θα χαλάσει στο μήνα ή στους δύο. Δείχνει για πολύυυ καιρό. Βασικά αν παρακολούθησες από την αρχή το thread δε θεωρώ πως Site: το κόστος των 25€ για τη θήκή, τα Site: ~30 € της ασφάλειας ή τα άντε 10€ της μεμβράνης συγκρίνονται με τα ~600€ της συσκευής (700€ από μεγάλες αλυσίδες) ούτε κάν με τα 350€ της επισκευής οθόνης (πόσο δε μάλλον της κλοπής) Τώρα έχω ένα galaxy note 2 που το είχα χωρίς θήκη και είναι μαύρα χάλια. Ποτέ ξανά.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ξεθαβω το θεμα.Υπαρχει καποια μεμβρανη που να κολλαει με της rugged armor της spigen για το edge?Eχει δοκιμασει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα