logokrimenos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Έχει ένας γνωστός φτιάξει μια εταιρεία και θέλει τώρα να φτιάξει site που θα έχει και eshop μεσα. Επειδή είναι πολύ παπάτζας και δεν τον πιστεύω μου είπε οτι θα το φτιάξει σε ξένο κράτος και οτι υπολογίζει 25 με 30.000 ευρώ. Χωρίς να έχω ιδέα απο web design, μου φαίνονται υπερβολικά πολλά..... Τέτοιες τιμές παίζουν σε περίπτωση που θες να κάνεις σοβαρή δουλειά? Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν θα έχει και το απίστευτα δύσκολο γραφιστικο κομμάτι, όλες τις φωτογραφίες logo και τέτοια τα έχει ήδη έτοιμα. Θα δώσει ένα draft που έχουμε κάνει απο photoshop πως θέλει ΑΥΤΟΣ να είναι και αυτοί θα του το στήσουν και θα βάλουν κείμενο φωτο, και τα προιοντα....
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Βασικά αν θέλετε πες του οτι εγω μπορώ να του το φτιάξω με 1000€
logokrimenos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Βασικά αν θέλετε πες του οτι εγω μπορώ να του το φτιάξω με 1000€ ασε με ρε jason, ιδια δουλειά κάνω και εγώ και του δαγκώνω το χιλιάρικο.
rafinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τα λεφτά δεν είναι υπερβολικά πολλά. Αν μιλάμε για πολύ μεγάλη επιχείρηση τότε ναι, αυτά είναι τα λεφτά. Μπορεί να μιλάμε για τελείως custom eshop. Δεν είναι όλα wordpress και joomla. Επίσης μπορεί αυτός να ζητάει 1000 πράγματα. Εντάξει, σίγουρα στο πρώτο άκουσμα το ποσό φαίνεται πολύ υψηλό, αλλά εξαρτάται τι ακριβώς χρειάζεται ο καθένας. Βέβαια, πάντα παίζει το γεγονός να είναι και τελείως παπατζής ο γνωστός σου.
logokrimenos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τα λεφτά δεν είναι υπερβολικά πολλά. Αν μιλάμε για πολύ μεγάλη επιχείρηση τότε ναι, αυτά είναι τα λεφτά. Μπορεί να μιλάμε για τελείως custom eshop. Δεν είναι όλα wordpress και joomla. Επίσης μπορεί αυτός να ζητάει 1000 πράγματα. Εντάξει, σίγουρα στο πρώτο άκουσμα το ποσό φαίνεται πολύ υψηλό, αλλά εξαρτάται τι ακριβώς χρειάζεται ο καθένας. Βέβαια, πάντα παίζει το γεγονός να είναι και τελείως παπατζής ο γνωστός σου. μωρε είναι τέρμα παπάτζας και έχει και άγνοια απο τεχνολογία. Απο αυτά που μου λέει (παίρνει την γνώμη μου μερικές φορές) δεν νομίζω οτι θέλει πάρα πολλά πράγματα. Να βάλεις δηλαδή τα λογοτυπα, μια αρχική καρτέλα υποδοχής, μια καρτέλα με τα προϊόντα, μια καρτέλα για την επιχείρηση, μια για την κοινωνική εταιρική ευθύνη, αλλες 2 με λόγια και μερικές φωτογραφίες, μια με τα νεα της εταιρείας και μια που να κάνεις εγγραφή στο newsletter και να στέλνεις μήνυμα και καλα.
Maverickj13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Η τιμή αγοράς σε αυτό που λες ειναι καμιά 400αρια. Αν έχει καμια κατοσταριά προιοντα ή παραπάνω μπορεί να πάει και κανα +100 +200 ακομα
XPHSTOS_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τα 25 - 30Κ εύκολα πιάνονται αν ο χρήστης έχει απαιτήσεις!Δεν μιλάω για παράλογα πράγματα, μια σύνδεση ERP με e-shop και είσαι κοντά, επίσης σκέψου ότι μιλάμε για εξωτερικό όπου τιμές όπως 5Κ για site τους φαίνονται λίγα...Το δημιουργικό κομμάτι εύκολα αγγίζει από μόνο του τα 2-3Κ Λες θα πάει με δικό του δημιουργικό, αν είναι σωστή η εταιρεία θα το απορρίψουν αμέσως, αν όχι θα κάνουν την αρπαχτή τους και στην υγειά του κορόιδου...Το "έλα μωρέ, πετάμε ένα λογότυπο και 2 εικόνες" με κάνει σίγουρο ότι δεν έχεις ιδέα από το κομμάτι της οπτικής επικοινωνίας και την σημασία αυτής...Πάντως έτσι αναφορικά, το πιο πιθανόν να ασχοληθούν το λιγότερο 4 άτομα με το project.2 Devs (Front & Back)1 UI/UX designer1 Copywriter Η τιμή αγοράς σε αυτό που λες ειναι καμιά 400αρια. Αν έχει καμια κατοσταριά προιοντα ή παραπάνω μπορεί να πάει και κανα +100 +200 ακομα Αγορά ξαδερφο-developer εννοείς ή outsource προς Ινδίες..? 2
logokrimenos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 10 με 20 προΐόντα, καμία σύνδεση με erp. Εδώ μου έλεγε σκεφτόταν να μην βάλει τιμές και να πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί του για να ρωτήσουν τιμή για να μπορεί ανάλογα με την περίπτωση να γδέρνει. Εγώ πιστεύω αυτά που μου λέει για 25 χιλιάρικα αντιστοιχούν σε πολύ σοβαρή εταιρεία που θα έχει 500 διαφορετικά προϊόντα. Αυτός θέλει να πάει με έτοιμες μακέτες και καλά για να το παίξει οτι ξέρει πράγματα και να γλιτώσει την κουβέντα και καλά οτι θα του φάνε λεφτά εκεί. Τέσπα αποτι καταλαβα αρχίδια μάντολες, δεν έχει ιδέα απλά έτσι πετάει ένα ποσό να φανεί οτι έχει κάνει πράγματα βαρβάτα
rafinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 10 με 20 προΐόντα, καμία σύνδεση με erp. Εδώ μου έλεγε σκεφτόταν να μην βάλει τιμές και να πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί του για να ρωτήσουν τιμή για να μπορεί ανάλογα με την περίπτωση να γδέρνει. Εγώ πιστεύω αυτά που μου λέει για 25 χιλιάρικα αντιστοιχούν σε πολύ σοβαρή εταιρεία που θα έχει 500 διαφορετικά προϊόντα. Αυτός θέλει να πάει με έτοιμες μακέτες και καλά για να το παίξει οτι ξέρει πράγματα και να γλιτώσει την κουβέντα και καλά οτι θα του φάνε λεφτά εκεί. Τέσπα αποτι καταλαβα αρχίδια μάντολες, δεν έχει ιδέα απλά έτσι πετάει ένα ποσό να φανεί οτι έχει κάνει πράγματα βαρβάτα Ναι αλλά ακόμα και αυτή η μικρή έκφραση που είπες... το αρ***** μπορεί να εξοργίσει κάποιον mod. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ένα e-commerce site δεν είναι μια λίστα με προϊόντα και μια φόρμα παραγγελίας. Είναι και χίλια-δύο πράγματα που δεν φαίνονται. Η διαχείριση των αποστολών. Οι επιστροφές. Η αποθήκη. Οι αποδείξεις. Το payment processing. Το fraud detection (τι κάνεις άμα κάποιος χρησιμοποιεί κλεμμένη πιστωτική). Και βέβαια, η ασφάλεια. Όσοι λένε ότι φτιάχνουν e-commerce site με ένα χιλιάρικο, ή και λιγότερα, αυτό που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν μια έτοιμη πλατφόρμα με τα κατάλληλα plugins τα οποία ούτε καν καταλαβαίνουν πως δουλεύουν κι αν τύχει και ζητήσει κάτι προχωρημένο ο πελάτης μένουν με το πουλί στο χέρι αν δεν υπάρχει plugin. Επίσης τα περισσότερα sites του ενός χιλιάρικου είναι εντελώς μπάχαλο σε θέματα ασφάλειας. Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου. Ένα σοβαρό e-commerce site στοιχίζει τουλάχιστον 30.000. Για τα ελληνικά δεδομένα πάντα, στο εξωτερικό οι τιμές είναι πολλαπλάσιες. Αλλά όταν μιλάμε για σοβαρά, μιλάμε για μαγαζιά που κάνουν τουλάχιστον μισό εκατομμύριο τζίρο το έτος. Από τα 12.000 e-commerce sites που υπάρχουν στην Ελλάδα, τα σοβαρά είναι το πολύ 2.000. Το αν ο φίλος σου σκοπεύει να ανήκει σε αυτό το club το γνωρίζεις μόνο εσύ. Τα ποσά πάντως που σου αναφέρει δεν είναι παράλογα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ένα e-commerce site δεν είναι μια λίστα με προϊόντα και μια φόρμα παραγγελίας. Είναι και χίλια-δύο πράγματα που δεν φαίνονται. Η διαχείριση των αποστολών. Οι επιστροφές. Η αποθήκη. Οι αποδείξεις. Το payment processing. Το fraud detection (τι κάνεις άμα κάποιος χρησιμοποιεί κλεμμένη πιστωτική). Και βέβαια, η ασφάλεια. Αυτά είναι ξεπερεσμένα τώρα πια αφού όλα λύνονται με τα επι πληρωμής ακόμα καλύτερα σε ασφάλεια plugins του wordpress Όσοι λένε ότι φτιάχνουν e-commerce site με ένα χιλιάρικο, ή και λιγότερα, αυτό που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν μια έτοιμη πλατφόρμα με τα κατάλληλα plugins τα οποία ούτε καν καταλαβαίνουν πως δουλεύουν κι αν τύχει και ζητήσει κάτι προχωρημένο ο πελάτης μένουν με το πουλί στο χέρι αν δεν υπάρχει plugin. Επίσης τα περισσότερα sites του ενός χιλιάρικου είναι εντελώς μπάχαλο σε θέματα ασφάλειας. Ποιά είναι τα θέματα ασφαλείας ρε φίλε εν έτη 2017 ,θα τρελαθούμε? Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου. Ένα σοβαρό e-commerce site στοιχίζει τουλάχιστον 30.000. Για τα ελληνικά δεδομένα πάντα, στο εξωτερικό οι τιμές είναι πολλαπλάσιες. Αλλά όταν μιλάμε για σοβαρά, μιλάμε για μαγαζιά που κάνουν τουλάχιστον μισό εκατομμύριο τζίρο το έτος. Από τα 12.000 e-commerce sites που υπάρχουν στην Ελλάδα, τα σοβαρά είναι το πολύ 2.000. Το αν ο φίλος σου σκοπεύει να ανήκει σε αυτό το club το γνωρίζεις μόνο εσύ. Τα ποσά πάντως που σου αναφέρει δεν είναι παράλογα. Εσύ ποσο τζίρο βγάζεις?Μη τα κρατάς μυστικά..επίσης δεν είπες και πόσο χρονών είσαι.Γιατί τόσο μυστικοπαθης?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Κουβέντες του στυλ να τη βγάλουμε να την μετρήσουμε να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη είναι πολύ βαρετές. Όταν ωριμάσεις τα ξαναλέμε.
rafinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ένα e-commerce site δεν είναι μια λίστα με προϊόντα και μια φόρμα παραγγελίας. Είναι και χίλια-δύο πράγματα που δεν φαίνονται. Η διαχείριση των αποστολών. Οι επιστροφές. Η αποθήκη. Οι αποδείξεις. Το payment processing. Το fraud detection (τι κάνεις άμα κάποιος χρησιμοποιεί κλεμμένη πιστωτική). Και βέβαια, η ασφάλεια. Αυτά είναι ξεπερεσμένα τώρα πια αφού όλα λύνονται με τα επι πληρωμής ακόμα καλύτερα σε ασφάλεια plugins του wordpress Όσοι λένε ότι φτιάχνουν e-commerce site με ένα χιλιάρικο, ή και λιγότερα, αυτό που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν μια έτοιμη πλατφόρμα με τα κατάλληλα plugins τα οποία ούτε καν καταλαβαίνουν πως δουλεύουν κι αν τύχει και ζητήσει κάτι προχωρημένο ο πελάτης μένουν με το πουλί στο χέρι αν δεν υπάρχει plugin. Επίσης τα περισσότερα sites του ενός χιλιάρικου είναι εντελώς μπάχαλο σε θέματα ασφάλειας. Ποιά είναι τα θέματα ασφαλείας ρε φίλε εν έτη 2017 ,θα τρελαθούμε? Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου. Ένα σοβαρό e-commerce site στοιχίζει τουλάχιστον 30.000. Για τα ελληνικά δεδομένα πάντα, στο εξωτερικό οι τιμές είναι πολλαπλάσιες. Αλλά όταν μιλάμε για σοβαρά, μιλάμε για μαγαζιά που κάνουν τουλάχιστον μισό εκατομμύριο τζίρο το έτος. Από τα 12.000 e-commerce sites που υπάρχουν στην Ελλάδα, τα σοβαρά είναι το πολύ 2.000. Το αν ο φίλος σου σκοπεύει να ανήκει σε αυτό το club το γνωρίζεις μόνο εσύ. Τα ποσά πάντως που σου αναφέρει δεν είναι παράλογα. Εσύ ποσο τζίρο βγάζεις?Μη τα κρατάς μυστικά..επίσης δεν είπες και πόσο χρονών είσαι.Γιατί τόσο μυστικοπαθης? Μάλλον δεν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο από εσένα ε; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ! ΤΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΑ CMS ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ OPEN SOURCE NAI EINAI ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΑΛΩΤΟ! Μήπως και οι τράπεζες να χρησιμοποιούν wordpress με αγορασμένα plugin για τα e-banking? Κανείς δεν είπε πως τα CMS δεν κάνει καλά τη δουλειά τους. Αλλά δηλαδή το eshop.gr που είναι ξεκάθαρα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς "φυσική" παρουσία από το 2001 νομίζω, είναι πιο ευάλωτο από το woocommerce του μπαρμπά Μήτσου με το απέναντι μαγαζάκι με ανταλλακτικά; Μη λέμε ότι θέλουμε. Και επίσης για να σε προλάβω αν είσαι ικανός να πάρεις το wordpress με woocommerce και να φτιάξεις δικά σου plugin για την ασφάλεια τότε τι να πω, φτιάξε eshop με 1000 ευρώ. Έχεις 2681 μηνύματα μέχρι τη στιγμή που γράφω και τα περισσότερα είναι γιατί μαλώνεις με κόσμο στο φόρουμ. Εδώ ξεκίνησες να συμμετέχεις στη συζήτηση λέγοντας ότι θα του το φτιάξεις εσύ με 1000 ευρώ. Βλέπεις πουθενά να ζητάει κανείς προσφορές; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα δεν είναι αν και κατά πόσο το κάθε CMS είναι ασφαλές, αλλά πόσο καταλαβαίνει από ασφάλεια αυτός που το στήνει. Παίρνεις ας πούμε το Wordpress κι ας υποθέσουμε ότι είναι μπετόν αρμέ από θέματα ασφάλειας. Μετά προσθέτεις μια φόρμα στο site και περνάς τιμές απευθείας στην βάση σου. Είσαι εντελώς ξεβράκωτος σε SQL Injection. Δεν φταίει το CMS γι αυτό. Το πρόβλημα μας δεν είναι η όποια αξία του Wordpress ή του Joomla. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία παίρνω έτοιμα plugins και το παίζω και μάγκας γιατί χρεώνω ένα χιλιάρικο για κάτι που ένας άλλος θέλει τα δεκαπλάσια. Όταν χρησιμοποιείς τεχνολογίες που δεν καταλαβαίνεις πώς δουλεύουν είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθείς σε μια κατάσταση από όπου δεν θα ξέρεις πώς να ξεφύγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα