Προς το περιεχόμενο

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ περνά στη ψηφιακή εποχή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε καν. Ο ακριβότερος πάροχος στην Ελλάδα...

Ο ακριβοτερος παροχος ειναι  υποχρεωμενος να ειναι .

Επισης δεν ειναι μονο παροχος ,ειναι στην ουσια η ραχοκοκαλια των τηλ/νιων  .Αυτος εχει και επενδυει στον δικτυο ,οι υπολοιποι  ειναι παροχοι που στην ουσια ειναι εκει για να συμπληρωνουν τον ανταγωνισμο οπως προβλεπει πολυ σωστα η Ευρωπαικη νομοθεσια και ετσι απολαμβανουμε ολοι χαμηλοτερες τιμες .

Με την σημαντικη επισημανση πως στην Ελλαδα οι παροχοι ειναι χρεωκοπημενοι  και οι επενδυσεις τους σε υποδομες και δικτυο ειναι αστειες .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ηθελα να ξερα που τα ειδε τα καλα modem..καποτε εδινε καλα (thomson) και για μικρη περιοδο

τα σαπιο ζτε και speedport που εχουμε τωρα ειναι...

Δυστυχώς έτσι είναι.

Σοβαρά ρούτερ όπως τα Thomson δεν δίνει κανένας πλέον.

Τα Speedport βγάζουν απίστευτα προβλήματα.

Και μου αρέσει που πάνω τους βάζουν Voip τηλεφωνία και περιμένουν να δουλέψει.

Με πορδές δεν βάφεις αυγά.......

• Like 2

Το τηλέφωνο που είχα φοιτητής...Ούπς...Λες να γέρασα;

Πολύ καλό. Βρήκα και το τηλέφωνο που είχε η γιαγιά μου όταν ήμουν μικρός   :P

eMuseumPlus?service=DynamicAsset&sp=SU5m

Απο το 1980 που μας το συνέδεσε ο ΟΤΕ ακόμη δουλεύει!!!

• Like 2

Οφείλω να ομολογήσω ότι ίσως είμαι από τους λίγους που αγαπώ τον ΟΤΕ. 

Έχουν καλή υποστήριξη , φτηνά μηνιαία προγράμματα , καλά modem, φέρνουν ενδιαφέροντα πράγματα στο τραπέζι (π.χ. πρόσφατη λειτουργία hybrid) και ταυτόχρονα ασχολούνται και με τέτοιου είδους ζητήματα. Νομίζω είναι τελικά αξιόλογοι.

Κι εγω χρονια ειμαι στον οτε (ιντερνετ) και προσφατα (4-5 μηνες) εχω βαλει και ote tv και οντως η λειτουργια hybrid ειναι ολα τα λεφτα! Ειδικα γουσταρω πολυ το ote replay tv! Με εχει σωσει αυτη η υπηρεσια γιατι χανω καποιες σειρες/ταινιες εντος της ημερας και οταν εχω χρονο τις βλεπω (εφοσον ειναι διαθεσιμες για 48 ωρες να δεις οποιες σειρες/ταινιες εχεις χασει)!!!

Ο ακριβοτερος παροχος ειναι  υποχρεωμενος να ειναι .

Επισης δεν ειναι μονο παροχος ,ειναι στην ουσια η ραχοκοκαλια των τηλ/νιων  .Αυτος εχει και επενδυει στον δικτυο ,οι υπολοιποι  ειναι παροχοι που στην ουσια ειναι εκει για να συμπληρωνουν τον ανταγωνισμο οπως προβλεπει πολυ σωστα η Ευρωπαικη νομοθεσια και ετσι απολαμβανουμε ολοι χαμηλοτερες τιμες .

Με την σημαντικη επισημανση πως στην Ελλαδα οι παροχοι ειναι χρεωκοπημενοι  και οι επενδυσεις τους σε υποδομες και δικτυο ειναι αστειες .

Σωστος! 

Δυστυχώς έτσι είναι. Σοβαρά ρούτερ όπως τα Thomson δεν δίνει κανένας πλέον. Τα Speedport βγάζουν απίστευτα προβλήματα. Και μου αρέσει που πάνω τους βάζουν Voip τηλεφωνία και περιμένουν να δουλέψει. Με πορδές δεν βάφεις αυγά.......

βασικα δεν υπαρχουν thomson πλεον με την τοτε ποιοητα, πλεον η  νυν technicolor που παρεχει στη forthnet  modem/router ειναι για τα πανηγυρια,

• Like 1

Εδω βλεπουμε ενα kv του ΟΤΕ σε ψηφιακη μορφη, παλιοτερο απο πολλες παλμικες συσκευες τηλεφωνου με το περιστροφικο καντραν και αρκετα αναλογικα κεντρα, λεπτομερεια οτι δεν ειναι σε καποιο μουσειο, αλλα δουλευει σε καποια γειτονια.

%CE%9A%CE%91%CE%A6%CE%91%CE%9F-%CE%9F%CE

Εδω βλεπουμε ενα kv του ΟΤΕ σε ψηφιακη μορφη, παλιοτερο απο πολλες παλμικες συσκευες τηλεφωνου με το περιστροφικο καντραν και αρκετα αναλογικα κεντρα, λεπτομερεια οτι δεν ειναι σε καποιο μουσειο, αλλα δουλευει σε καποια γειτονια.

%CE%9A%CE%91%CE%A6%CE%91%CE%9F-%CE%9F%CE

Μας έπεισες :rolleyes:

https://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:KVz_London.jpg&filetimestamp=20071004184406&

https://de.wikipedia.org/wiki/Kabelverzweiger#/media/File:KVz_London.jpg

KV στο Λονδίνο του 2006, "βαφτίστηκε" ως KV του οτε που δουλεύει σε κάποια γειτονιά.

Sureeeeee :rolleyes:

• Like 4

Το μουσείο του ΟΤΕ είναι μια τέλεια βόλτα για παιδιά και όσους ενδιαφέρονται για τις τηλεπικοινωνίες. Και με ελεύθερη είσοδο. Πλέον μπορούν να κάνουν μια εικονική βόλτα και όσοι δεν μπορούν να το επισκεφτούν με φυσική παρουσία. Μπράβο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...