anax111 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ΟΤΕ και μουσείο. Χμμμ, ναι ταιριάζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balrog Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πριν από π,σ, ψ, κ, ξ, τ, βάζουμε ν. Σωστός, εκτός από το "σ" που αναφέρεις.. κάποτε μπαίνει "ν", ψάξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ούτε καν. Ο ακριβότερος πάροχος στην Ελλάδα... Ο ακριβοτερος παροχος ειναι υποχρεωμενος να ειναι . Επισης δεν ειναι μονο παροχος ,ειναι στην ουσια η ραχοκοκαλια των τηλ/νιων .Αυτος εχει και επενδυει στον δικτυο ,οι υπολοιποι ειναι παροχοι που στην ουσια ειναι εκει για να συμπληρωνουν τον ανταγωνισμο οπως προβλεπει πολυ σωστα η Ευρωπαικη νομοθεσια και ετσι απολαμβανουμε ολοι χαμηλοτερες τιμες . Με την σημαντικη επισημανση πως στην Ελλαδα οι παροχοι ειναι χρεωκοπημενοι και οι επενδυσεις τους σε υποδομες και δικτυο ειναι αστειες . Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2016 από Fotis13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoslouk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ηθελα να ξερα που τα ειδε τα καλα modem..καποτε εδινε καλα (thomson) και για μικρη περιοδο τα σαπιο ζτε και speedport που εχουμε τωρα ειναι... Δυστυχώς έτσι είναι. Σοβαρά ρούτερ όπως τα Thomson δεν δίνει κανένας πλέον. Τα Speedport βγάζουν απίστευτα προβλήματα. Και μου αρέσει που πάνω τους βάζουν Voip τηλεφωνία και περιμένουν να δουλέψει. Με πορδές δεν βάφεις αυγά....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το τηλέφωνο που είχα φοιτητής...Ούπς...Λες να γέρασα; Πολύ καλό. Βρήκα και το τηλέφωνο που είχε η γιαγιά μου όταν ήμουν μικρός Απο το 1980 που μας το συνέδεσε ο ΟΤΕ ακόμη δουλεύει!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Οφείλω να ομολογήσω ότι ίσως είμαι από τους λίγους που αγαπώ τον ΟΤΕ. Έχουν καλή υποστήριξη , φτηνά μηνιαία προγράμματα , καλά modem, φέρνουν ενδιαφέροντα πράγματα στο τραπέζι (π.χ. πρόσφατη λειτουργία hybrid) και ταυτόχρονα ασχολούνται και με τέτοιου είδους ζητήματα. Νομίζω είναι τελικά αξιόλογοι. Κι εγω χρονια ειμαι στον οτε (ιντερνετ) και προσφατα (4-5 μηνες) εχω βαλει και ote tv και οντως η λειτουργια hybrid ειναι ολα τα λεφτα! Ειδικα γουσταρω πολυ το ote replay tv! Με εχει σωσει αυτη η υπηρεσια γιατι χανω καποιες σειρες/ταινιες εντος της ημερας και οταν εχω χρονο τις βλεπω (εφοσον ειναι διαθεσιμες για 48 ωρες να δεις οποιες σειρες/ταινιες εχεις χασει)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ο ακριβοτερος παροχος ειναι υποχρεωμενος να ειναι . Επισης δεν ειναι μονο παροχος ,ειναι στην ουσια η ραχοκοκαλια των τηλ/νιων .Αυτος εχει και επενδυει στον δικτυο ,οι υπολοιποι ειναι παροχοι που στην ουσια ειναι εκει για να συμπληρωνουν τον ανταγωνισμο οπως προβλεπει πολυ σωστα η Ευρωπαικη νομοθεσια και ετσι απολαμβανουμε ολοι χαμηλοτερες τιμες . Με την σημαντικη επισημανση πως στην Ελλαδα οι παροχοι ειναι χρεωκοπημενοι και οι επενδυσεις τους σε υποδομες και δικτυο ειναι αστειες . Σωστος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δυστυχώς έτσι είναι. Σοβαρά ρούτερ όπως τα Thomson δεν δίνει κανένας πλέον. Τα Speedport βγάζουν απίστευτα προβλήματα. Και μου αρέσει που πάνω τους βάζουν Voip τηλεφωνία και περιμένουν να δουλέψει. Με πορδές δεν βάφεις αυγά....... βασικα δεν υπαρχουν thomson πλεον με την τοτε ποιοητα, πλεον η νυν technicolor που παρεχει στη forthnet modem/router ειναι για τα πανηγυρια, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εδω βλεπουμε ενα kv του ΟΤΕ σε ψηφιακη μορφη, παλιοτερο απο πολλες παλμικες συσκευες τηλεφωνου με το περιστροφικο καντραν και αρκετα αναλογικα κεντρα, λεπτομερεια οτι δεν ειναι σε καποιο μουσειο, αλλα δουλευει σε καποια γειτονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εδω βλεπουμε ενα kv του ΟΤΕ σε ψηφιακη μορφη, παλιοτερο απο πολλες παλμικες συσκευες τηλεφωνου με το περιστροφικο καντραν και αρκετα αναλογικα κεντρα, λεπτομερεια οτι δεν ειναι σε καποιο μουσειο, αλλα δουλευει σε καποια γειτονια. Μας έπεισες https://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:KVz_London.jpg&filetimestamp=20071004184406& https://de.wikipedia.org/wiki/Kabelverzweiger#/media/File:KVz_London.jpg KV στο Λονδίνο του 2006, "βαφτίστηκε" ως KV του οτε που δουλεύει σε κάποια γειτονιά. Sureeeeee 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 lol rekt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
centouno Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ποιό μουσείο ρε με αυτά λειτουργούν και σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το μουσείο του ΟΤΕ είναι μια τέλεια βόλτα για παιδιά και όσους ενδιαφέρονται για τις τηλεπικοινωνίες. Και με ελεύθερη είσοδο. Πλέον μπορούν να κάνουν μια εικονική βόλτα και όσοι δεν μπορούν να το επισκεφτούν με φυσική παρουσία. Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα