Hal9000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Με τη συμπλήρωση 26 χρόνων λειτουργίας του, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ προχωράει στην τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση των συλλογών του, ένα έργο που διήρκεσε 2 χρόνια και είναι διαθέσιμο μέσα από το νέο site του Μουσείου. Έτσι οι επισκέπτες του otegroupmuseum.gr, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σύνολο σχεδόν των συλλογών του Μουσείου, και συγκεκριμένα στις 3200 συσκευές, αντικείμενα και όργανα που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με την ιστορία των τηλεπικοινωνιών και την εξέλιξη των σχετικών τεχνολογιών στη χώρα μας από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι τις μέρες μας. Ακόμα στην ιστοσελίδα είναι διαθέσιμες 13500 τηλεφωτογραφίες, από το 1949 όταν και ξεκίνησε τη λειτουργία της η υπηρεσία έως τα τέλη του 1980, καλύπτοντας σημαντικές στιγμές από την πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική ιστορία της Ελλάδας. Τα 3700 διαθέσιμα τηλεγραφήματα μας πάνε αρκετά πίσω στο χρόνο, από την περίοδο του 1860, με το περιεχόμενο τους να αφορά την πολιτική και στρατιωτική ιστορία της Ελλάδας μεταξύ άλλων. Συγκεντρώθηκαν ακόμα 300 υλικά αρχείου όπως διαφημιστικές καταχωρήσεις, 2300 τηλεκάρτες αλλά και 100 ώρες ταινιών που περιλαμβάνουν διαφημίσεις, εκπαιδευτικά φιλμ και εταιρικά φιλμ του ΟΤΕ. Η τεκμηρίωση κάθε αντικειμένου περιλάμβανε πρωτογενή συντήρηση, καταγραφή της ταυτότητάς του καθώς και επαγγελματική φωτογράφηση και καταχώρηση σε ηλεκτρονική μορφή. Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, η ιστοσελίδα θα εμπλουτιστεί σύντομα με σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές για την παρουσίαση των εκθεμάτων μεταξύ των οποίων και η εικονική πραγματικότητα. Site: Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smask Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Nα δουμε ποτε θα περασουν και τα υπολοιπα τμηματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πολύ καλό. Βρήκα και το τηλέφωνο που είχε η γιαγιά μου όταν ήμουν μικρός 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Οφείλω να ομολογήσω ότι ίσως είμαι από τους λίγους που αγαπώ τον ΟΤΕ. Έχουν καλή υποστήριξη , φτηνά μηνιαία προγράμματα , καλά modem, φέρνουν ενδιαφέροντα πράγματα στο τραπέζι (π.χ. πρόσφατη λειτουργία hybrid) και ταυτόχρονα ασχολούνται και με τέτοιου είδους ζητήματα. Νομίζω είναι τελικά αξιόλογοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Οφείλω να ομολογήσω ότι ίσως είμαι από τους λίγους που αγαπώ τον ΟΤΕ. Έχουν καλή υποστήριξη , φτηνά μηνιαία προγράμματα , καλά modem, φέρνουν ενδιαφέροντα πράγματα στο τραπέζι (π.χ. πρόσφατη λειτουργία hybrid) και ταυτόχρονα ασχολούνται και με τέτοιου είδους ζητήματα. Νομίζω είναι τελικά αξιόλογοι. Ούτε καν. Ο ακριβότερος πάροχος στην Ελλάδα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ούτε καν. Ο ακριβότερος πάροχος στην Ελλάδα... Λόγω εεττ και επειδή είναι πάροχος ΣΙΑ, καταρχάς. Επίσης το να πουλάς ακριβότερα από άλλους που πουλάνε κάτω του κόστους (με τη γνωστή κατάληξη) δεν σημαίνει κιόλας ότι είσαι ακριβός. Και τελειώνει εδώ από μένα το off-topic. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πολύ καλό. Βρήκα και το τηλέφωνο που είχε η γιαγιά μου όταν ήμουν μικρός Το τηλέφωνο που είχα φοιτητής...Ούπς...Λες να γέρασα; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δε νομίζω Θα είχες γεράσει αν είχες κάτι τέτοιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boubounash Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ωραία άντε να βάλει στο μουσείο του και τα χάλκινα καλώδια και να τα αντικαταστήσει με οπτικές ίνες. Ειδάλλως θα μετατραπεί ο ίδιος σε μουσείο σύντομα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemo23 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Diamont supra pro 56k modem πωπω (άσχετο αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mi_ka Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Οφείλω να ομολογήσω ότι ίσως είμαι από τους λίγους που αγαπώ τον ΟΤΕ. Έχουν καλή υποστήριξη , φτηνά μηνιαία προγράμματα , καλά modem, φέρνουν ενδιαφέροντα πράγματα στο τραπέζι (π.χ. πρόσφατη λειτουργία hybrid) και ταυτόχρονα ασχολούνται και με τέτοιου είδους ζητήματα. Νομίζω είναι τελικά αξιόλογοι. Άμα ήξερες τι κιόρατα πληρώσαμε για να ψωνίζει από τον Μπόουνς σε τριπλές τιμές τα υλικά της Μίζενς (έτσι γίνονται οι μεγκάλες ομάδες) και βάλεις μαζί και κάτι ωραία προγράμματα εθελουσίας εξόδου που κιαυτά εμείς τα πλερώσαμε, ίσως να μην τον αγαπάς τόσο πολύ πια (όχι ότι οι άλλοι είναι παρθένες όμως, ε!) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoslouk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Οφείλω να ομολογήσω ότι ίσως είμαι από τους λίγους που αγαπώ τον ΟΤΕ. Έχουν καλή υποστήριξη , φτηνά μηνιαία προγράμματα , καλά modem, φέρνουν ενδιαφέροντα πράγματα στο τραπέζι (π.χ. πρόσφατη λειτουργία hybrid) και ταυτόχρονα ασχολούνται και με τέτοιου είδους ζητήματα. Νομίζω είναι τελικά αξιόλογοι. Το σχόλιο για τα καλά modems είναι όλα τα λεφτά. Ειδικά τα Speedport είναι θεικά :lol: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ηθελα να ξερα που τα ειδε τα καλα modem..καποτε εδινε καλα (thomson) και για μικρη περιοδο τα σαπιο ζτε και speedport που εχουμε τωρα ειναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ας κοψουν το παγιο που ειναι 70 ευρω το δημινο και εχουμε καταντισει να πληρωνουμε 100 ευρω καθε διμηνο και 30ρα που εχουμε βαλει μας το εχουν κατεβασει στα 15 επιδη εχουν εναλακτικους η ποιο πανω και η κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Διόρθωση για τον τίτλο... ...στην ψηφιακή εποχή... όχι στη... Πριν από π,σ, ψ, κ, ξ, τ, βάζουμε ν. Καλός ο ορθογράφος, αλλά και λίγη γραμματική - φίλοι αρθρογράφοι, την χρειάζεστε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα