Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ερώτηση προς τους έχοντες τις γνώσεις.

Κατοικώ σε προβληματική περιοχή εντός Αττικής,προβληματική λέγοντας att 46-49 και με τα ζόρια να πιάσω κάνα 4 στις καλές μέρες με ηλιοφάνεια  :wacko:

Τι λαμπάδες,τι τάματα τζίφος η ιστορία μέχρι που πριν κάποιες μέρες (πολλές) έπιασε το ένα τάμα από τα πολλά και έτσι ξεκίνησαν το σκάψιμο και στην υπόλοιπη γειτονιά και έφτασαν στο αρχαίο μας κουτί.

Πριν 2 εβδομάδες βλέπω και το καινούργιο (μεγάλο,γυαλιστερό και τριών φύλλων) σκάψιμο ,κακό,πολύ δουλειά  :-D

Την προηγούμενη εβδομάδα,το παλιό κουτί εξαφανίστηκε,έμεινε το καινούργιο και μια τρύπα ανοιχτή...

Προχθές,έκλεισε και η τρύπα και πλέον στέκεται μόνο του το καινούργιο KV...

Υστερα από το σεντόνι μου,ερωτώ...πόσο καιρό συνήθως κάνει να δώσει VDSL?Είμαι στον OTE,διαθεσιμότητα δεν έχει βγάλει ακόμη ,ενω η Wind (εδω γελάμε) μου βγάζει ήδη διαθέσιμο..

Αυτή τη στιγμή παίζω στα 3mbps και πετάω από χαρά (not)...μίλησα και με 13888 και μου είπαν πως όταν θα γίνει διαθέσιμο θα με ενημερώσουν,απλά για να προετοιμάζομαι να περιμένω σε κάνα 6μηνο και αν?  :-(

Δημοσ.

ααα τι καλά?

Δεν με βλέπω να στέλνω ηλεκτρονική κάρτα στον Αγ.Βασίλη φέτος...θα τη στείλω με κοράκι,πιο γρήγορα θα πάει!  :P

Δημοσ.

είναι συνέχεια ανοιχτό...κοιτάζω ίσα με 3 φορές την ημέρα :P

απλά φίλος με ενημέρωσε ότι το site δεν ενημερώνεται και πολύ γρήγορα...αλλά γενικότερα ήθελα να μάθω γιατί πχ να μη έχω την εντύπωση "ααα να η καινούργια καμπίνα ,αύριο θα έχουμε γρήγορο ίντερνετ" ....με προσγείωσε ο ThReSh

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια φορά τη βδομάδα είναι λογική συχνότητα ελέγχου, κάθε μέρα πόσο μάλλον 3 φορές είναι overkill :P

Δημοσ.

Και εγω σε φιλους γνωστους  και γενικα για τις περισσοτερες περιπτωσεις  το τριμηνο ειναι το συνηθες χρονικο διαστημα .

Δες την θετικη πλευρα το μεγαλο βημα εγινε ,περιμενες  τοσα χρονια με τριτοκοσμικο ιντερνετ  ενα τριμηνο ειναι τιποτα .

• Like 1
Δημοσ.

ναι παιδιά...έχετε δίκιο..είναι αυτό που λένε "έφαγες τον γάιδαρο έμεινε η ουρά" αλλά καταλαβαίνετε...

όταν μετακόμισα εδω δεν μπορούσα κάν να βάλω νετ καθότι έπαιζε φερέσυχνο,εκεί να δεις λαμπάδες και τάματα χαχαχαχαχα έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε και πραγματικά ανυπομονώ να δω κατέβασμα πάνω από 200kb,είναι πίκραααααα  :(

@ThReSh άσε κάψιμο...τώρα πάλι κοίταξα έτσι για το γ@μώτο :P

Δημοσ.

ναι παιδιά...έχετε δίκιο..είναι αυτό που λένε "έφαγες τον γάιδαρο έμεινε η ουρά" αλλά καταλαβαίνετε...

όταν μετακόμισα εδω δεν μπορούσα κάν να βάλω νετ καθότι έπαιζε φερέσυχνο,εκεί να δεις λαμπάδες και τάματα χαχαχαχαχα έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε και πραγματικά ανυπομονώ να δω κατέβασμα πάνω από 200kb,είναι πίκραααααα  :(

@ThReSh άσε κάψιμο...τώρα πάλι κοίταξα έτσι για το γ@μώτο :P

same here 224 kbps κατέβασμα.Ευτυχώς δεν ξέρω μετά από πόσοοοοοσο αγώνα και ρυθμίσεις σε ένα άθλιο μάλιστα routrer ZTE "κατάφερα" να βλέπω και στο kodi και στο youtube 720p με ελάχιστα  κολλήματα.

Δημοσ.

καλά δεν υπάρχει..για να δω 720 πρέπει να έχει ήλιο :P

είναι φρίκη η κατάσταση,ελπίζω και εσεις να δείτε φως εκεί πέρα

Δημοσ.

καλά δεν υπάρχει..για να δω 720 πρέπει να έχει ήλιο :P

είναι φρίκη η κατάσταση,ελπίζω και εσεις να δείτε φως εκεί πέρα

Καλά και εγώ μόνο για καλό καιρό μιλάω και όταν εννοώ καλό δεν λέω να μην βρέχει,λέω απλά να μην έχει ηλεκτρικό φορτίο.Π.χ με καταρρακτώδη βροχή δεν έχω πρόβλημα έχω το μέγιστο που δίνει η γραμμή 2048 kbps ακριβώς όταν όμως αστράφτει κάνει μόνο του διόρθωση στα 900 kbps.Μιλάμε για τρελά πράγματα αλλά αφενός είμαι 5,5 km από το αστικό κέντρο και 650 μέτρα από dslam του χωριού, όσοι είναι κοντά σε αυτό δεν έχουν τέτοια προβλήματα.Όσο κωλόφαρδος ήμουν όταν έμενα Λάρισα που είχα το dslam κάτω από την πολυκατοικία και συγχρόνιζα στα 20 mbps τόσο γκαντέμης είμαι τώρα. :P

Δημοσ.

χθες πάντως ούτε ρεύμα δεν είχαμε για κάμποσο,πόσο μάλλον ίντερνετ :P

γείτονας μίλησε με ΟΤΕ για ενα πρόβλημα που είχε,τέσπα του είπαν ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε γρήγορο ίντερνετ "τόσο γρήγορο που θα εκπλαγούμε" είπε ο υπάλληλος  :blink:  

μπορεί να φτάσει μέχρι και 30 του είπαν...μάλιστα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...