g_alkis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Toyota Yaris 1.33lt Hyundai i10 1.2lt Skoda Fabia 1.2lt Γνώμες; Έχει κανείς εμπειρία σε περισσότερο από ένα απο τα ανωτέρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Εμπειρια δεν εχω αλλα δεν θα βρεθει ευκολα καποιος να μην προτεινει το yaris νομιζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Και τα τρία είναι στον ίδιο σάκκο, διάλεξε πιο σου αρέσει και παρτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Το yaris είναι το καλύτερο με διαφορά τεράστια από το δεύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Και τα τρία είναι στον ίδιο σάκκο, διάλεξε πιο σου αρέσει και παρτο Τι σχεση εχουν αυτα τα τρια αμαξια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Είναι και τα τρία αργοκίνητα καράβια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Είναι και τα τρία αργοκίνητα καράβια Ενας που διαλεγει ενα απο αυτα σιγουρα δεν ειναι γκαζοφονιας αλλα τα αμαξια δεν ειναι μονο για ταχυτητα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bc00l Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 yaris απο μενα εκτός αν εχεις η σκοπεύεις να κανεις παιδιά τοτε fabia λόγο χωρών 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Yaris εγγυηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγω εχω skoda fabia 1.2 tsi και το εχω λατρεψει,εχει ροπη,εχει χωρους,ειναι πολυ ανετο και γρηγορο στον χειρισμο του. Αν ψαχνεσαι για καινουριο παντως εγω θα σου προτεινα με κλειστα ματια Ford Fiesta 1.5 Diesel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ένα i10 είχαμε στην εταιρεία με leasing για 4-5 χρόνια. Πολύ φτωχό μέσα, παταγε καλα στο δρομο παρα το οτι δεν ενέπνεε και πολύ σιγουριά. Μια βάση μοτέρ έσπασε στα πρώτα 5k χλμ μαζι με κομμάτι από το καρτερ, ευτυχώς χωρις να χάσει λάδια. Μέχρι τα 100k δεν έβγαλε ζημια παρα την πολυ κακη χρήση από 4-5 άτομα. Ο κινητήρας ήταν μια χαρά για το αυτοκίνητο αλλα αν το παταγες έκαιγε αρκετά, με χαλαρή οδήγηση έπεφτε η κατανάλωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πρώτα απ' όλα το Hyundai είναι πιο μικρό από τα άλλα. Είναι μία κατηγορία κάτω. Συγκρίσιμα με Yaris & Fabia είναι το i20. Πέρα από αυτό, είναι και ακριβά (γι' αυτά που δίνουν). Το μεν Yaris από ~13.400 ευρώ, το δε Fabia ξεκινάει από ~12.000. Ένα Fiesta 1.0 EcoBoost παίζει σε αυτά τα χρήματα, ενώ πέρα από γρηγορότερο, είναι γενικά οδηγικά καλύτερο από τις παραπάνω αργοκίνητες μπανιέρες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 εχουμε το φαμπια.. οτι θες ρωτας.. αλλα λες 1.2 ... tsi ή το htp...εχουμε το Htp με τα 70... ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ... με τυπικοτατη συντηρηση βεβαια αλλα αρκετη χρηση και καταπονηση εχει 120 χιλ χλμ... παντως το γιαρις δεν το λες ταφο...100 αλογα ατμοσφαιρα ειναι... με εχει κερασει τσαι στην εθνικη ενα τετοιο αλλα αλλο 70 αλογα αλλο 100 Πρώτα απ' όλα το Hyundai είναι πιο μικρό από τα άλλα. Είναι μία κατηγορία κάτω. Συγκρίσιμα με Yaris & Fabia είναι το i20. Πέρα από αυτό, είναι και ακριβά (γι' αυτά που δίνουν). Το μεν Yaris από ~13.400 ευρώ, το δε Fabia ξεκινάει από ~12.000. Ένα Fiesta 1.0 EcoBoost παίζει σε αυτά τα χρήματα, ενώ πέρα από γρηγορότερο, είναι γενικά οδηγικά καλύτερο από τις παραπάνω αργοκίνητες μπανιέρες. το μονο κακο, οτι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ... το εκομπουστ, γιατι το βγαζει και σε απλο 1200 που ειναι παρομοια η τιμη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 εμφανισιακά και απο πλευρας ανεσης fabia, μηχανικά yaris (Μηπως ξεφευγει ομως στην επομενη κατηγορία τελων κυκλοφοριας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το γρήγορο/αργοκίνητο καράβι/μπανιέρα κτλ δεν με απασχολούν, δεν είμαι 18 ούτε έχω μυαλά 18χρονου. Το Yaris είναι γνωστό ότι είναι σκυλί μηχανικά αλλά μήπως είναι overhyped; Άλλα προτεινόμενα σε αυτήν την κατηγορία και χρήματα; Suzuki Swift 1.2lt ας πούμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα