paan71 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Επειδή έχω δώσει ένα σκασμό "λίγα 20άρικα" για κινεζοsmartwatch: Το DZ09 κρατάει max 2 μέρες χωρίς bt και sim, παρα μόνο σαν ρολογάκι, και έχει μέτριο προς κακό ήχο για συνομιλία με το κινητό. Επίσης είναι αρκετά ογκώδες. Το καλύτερο σε ήχο ήταν ένα U8S των 9-10 €, που άκουγες και ακουγόσουν άψογα ακόμα και εν ώρα οδήγησης που σημαίναι ότι το χέρι-ρολόι ήταν στο τιμόνι. Όμως κακή ποιότητα και κατασκευής αλλά και οθόνης. Τώρα έχω ένα No.1 G5, που έχει και μεγαλύτερη μπαταρία από αυτό του θέματος, και μου κρατάει 2 μέρες χωρίς λειτουργία bt. Είναι αρκετά όμορφο και πιο λεπτό από όσα έχω δει. Από ήχο είναι επίσης μέτριο και πρέπει να το έχεις κοντά στο στόμα (όπως και τα απλά bt devices) για να μιλήσει -ακούσεις. Του θέματος, (χωρίς να το έχω) φαίνεται καλό από ποιότητα (και οθόνης και φινιρίσματος) αλλά μου φαίνεται "χοντρό" (1,2) και πιστεύω ότι η μπαταρία, μέρα θα βγάζει με το ζόρι. Αν δεν είχα 4 στο συρτάρι, θα το έπαιρνα για check ή για κανά δωράκι σε "ινδιάνο-α", καθώς η τιμή είναι καλή (κι άλλο 20αρικάκι). Ελπίζω να βοήθησα (μπααα!). 3
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Επειδή έχω δώσει ένα σκασμό "λίγα 20άρικα" για κινεζοsmartwatch: Το DZ09 κρατάει max 2 μέρες χωρίς bt και sim, παρα μόνο σαν ρολογάκι, και έχει μέτριο προς κακό ήχο για συνομιλία με το κινητό. Επίσης είναι αρκετά ογκώδες. Το καλύτερο σε ήχο ήταν ένα U8S των 9-10 €, που άκουγες και ακουγόσουν άψογα ακόμα και εν ώρα οδήγησης που σημαίναι ότι το χέρι-ρολόι ήταν στο τιμόνι. Όμως κακή ποιότητα και κατασκευής αλλά και οθόνης. Τώρα έχω ένα No.1 G5, που έχει και μεγαλύτερη μπαταρία από αυτό του θέματος, και μου κρατάει 2 μέρες χωρίς λειτουργία bt. Είναι αρκετά όμορφο και πιο λεπτό από όσα έχω δει. Από ήχο είναι επίσης μέτριο και πρέπει να το έχεις κοντά στο στόμα (όπως και τα απλά bt devices) για να μιλήσει -ακούσεις. Του θέματος, (χωρίς να το έχω) φαίνεται καλό από ποιότητα (και οθόνης και φινιρίσματος) αλλά μου φαίνεται "χοντρό" (1,2) και πιστεύω ότι η μπαταρία, μέρα θα βγάζει με το ζόρι. Αν δεν είχα 4 στο συρτάρι, θα το έπαιρνα για check ή για κανά δωράκι σε "ινδιάνο-α", καθώς η τιμή είναι καλή (κι άλλο 20αρικάκι). Ελπίζω να βοήθησα (μπααα!). sorry για το offtopic, αυτό που έχεις υποστηρίζει ελληνικά; Εννοώ, θέλω ένα που να εμφανίζει ποιος καλείστο τηλέφωνο (με ελληνικούς χαρακτήρες), να εμφανίζει sms (ελληνικά), viber κτλ (ελληνικά) και να έχει υπενθυμίσεις google calendar (ελληνικά) και google keep. + ξυπνητήρι τύπου sllep as android.
paan71 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 sorry για το offtopic, αυτό που έχεις υποστηρίζει ελληνικά; Εννοώ, θέλω ένα που να εμφανίζει ποιος καλείστο τηλέφωνο (με ελληνικούς χαρακτήρες), να εμφανίζει sms (ελληνικά), viber κτλ (ελληνικά) και να έχει υπενθυμίσεις google calendar (ελληνικά) και google keep. + ξυπνητήρι τύπου sllep as android. off topic ίσως αλλά: Χωρίς να έχω εγκαταστήσει στο Samsung μου το app, δεν "διαβάζει" ελληνικούς χαρακτήρες. Το app δεν το εγκαθιστώ, καθώς σε άλλο samsung που το είχα κάνει, μου κράσαρε συνεχώς το κινητό και μου έβγαζε διαρκώς κάποιο υποχρεωτικό κλείσμο μια ς εφαρμογής (νομίζω stock) η οποί αδεν ανταποκρινόταν (ή κάτι τέτοιο). Το ρολόι το έχω μόνο για χρήση ομιλίας οπότε δεν μπήκα στην διαδικασία να το ξανατσεκάρω με το app, άσε που δεν το έχω πολυσκαλίσει (μόνο κλήσεις και μέτρημα σφυγμών για πλάκα έχω κάνει). Το καλό που έχει σαν συσκευή (αναφέρομαι στο G5)και που το έχουν (υποτίθεται) οι ακριβές και επώνυμες συσκευές, είναι το Gesture που ανοίγει η οθόνη με το "γύρισμα" του καρπού και αυτός ήταν ο λόγος που το επέλεξα πέρα από την υποκειμενική ομορφιά. Αν μου σκάει κλήση με "τετραγωνάκια" ή την απαντάω όπως και να έχει, ή αν μπορώ κοιτάω το κινητό.
Agathoklis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 σε 20' εχει αυτο στα 20$ (πρπ 18,5 ευρω) καποια κομματια... αξιζει ? http://www.geekbuying.com/item/NO-1-G6--EU-US--Bluetooth-4-0-Heart-Rate-Monitor-Smart-Watch---Black-372720.html NO.1 G6 (EU/US Languages) Bluetooth 4.0 Smart Watch MTK2502 Heart Rate Monitor Sports Fiteness Tracker Remote Camera for Android iOS - Black
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το λουράκι αυτό το μπλε-μαυρο μ κάνει για πολύ παιδικό
deadp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 To Gearbest στέλνει με NL Post? Κάνω track n' trace τον αριθμό που έστειλε (NLXXXXXX....) αλλά δεν τον βρίσκει... Τί κανω;
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασε το tracking number σου εδώ http://sky56.cn/english/track/index 1
deadp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 22 October, the transfer of customs... Θα πληρώσουμε τελωνείο; Ευχαριστώ arxaggelos, για το tracking.
stelios18120 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Γ τόσο μικρό δέμα με τόσο μικρό ποσό δεν παίζει.
deadp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Για το μέγεθος του δέματος, δεν ξέρω. Αν τύχει και αγοράσεις Apple Watch, θα καταλάβεις τι εννοώ. Σαν sound bar ήταν το μέγεθος της συσκευασίας.
manosfp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μόλις παρέλαβα. Χαλάλι το εικοσάρικο! Ψιλοχοντρό αλλά δε με χαλάει, συγχρονίστηκε άμεσα με το p9 μου. Τις επαφές τις εμφανίζει κανονικότατα στα Ελληνικά. 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ στην αναμονή είμαι. Σήμερα ή αύριο θα το έχω
sils Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 πηρα για εναν φιλο 2 ....δεν το περιμενα ειναι πολυ καλο μλκ που δεν πηρα και για μενα για 18 ευρω...... 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ήταν που μερικοί με εκραξαν όταν το έβαλα..... Δεν πειράζει καλή καρδιά!
manosfp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Για να λύσουμε τα θέματα του θα συνεχίσουμε εδώ; Πχ πως μπορώ να κάνω το τηλέφωνο να μη στέλνει ήχο αμέσως στο ρολόι . Τώρα απάντησα μια κλήση στη δουλειά και με άκουσε όλο το κατάστημα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα