zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν ηταν τοσο ασχημο και ηξερα και ποσο κραταει η μπαταρια του (να εβγαζε καμια βδομαδα μινιμουμ) θα πεταγα 18 ευρω. Τωρα οχι. Το αποκλείω να κρατάει μια βδομάδα! Κανένα δεν κρατάει τόσο, ούτε τα ακριβά. 1-2 μέρες κρατάνε. Μόνο τα e-ink τύπου pebble βγάζουν βδομάδα αν δεν κάνω λάθος. Για την ομορφιά συμφωνώ, υπάρχουν πολύ πιο όμορφα κινέζικα!
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Aυτο που εγραψες πριν λιγο περι 6-7 ημερων στο παραπανω ποστ γιατι το εβγαλες και εβαλες λινκ; Βαλε μια περιληψη, μιση γραμμη θελει. Γιατι να τρεχουμε ολοι εκει να διαβασουμε;Επειδή είχα δουλειά και το έβαλα φευγαλέα που το πήρε το μάτι μου,ειχα πάει απευθείας στον τομέα μπαταρία και διαβασα γρήγορα,μετα το εσβησα μην πάει και έκανα κανένα λάθος και παρεθεσα όλο το άρθρο που λέει για όλα μέσα. Πάντως βδομάδα δεν βγάζει,οπως και το 90% των smartwatch. Όπως λέει και ο zio μόνο τα pebble βγαζουν τόσο. Τα υπόλοιπα θέλουν πιο συχνά φορτιση,και βέβαια πάντα αναλογα την χρήση που κανείς. Κανει για word και pdf αρχεια? (κυριως το 2ο) Εχουμε και μια σχολη να τελειωσουμε ^^ Αα δεν το γνωρίζω Τσεκαρε το άρθρο που έβαλα μπορεί να λέει εκεί μεσα,γιατι έχει αναλυτική παρουσίαση. 1
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ενα που εχω εγω, με καρτα σιμ και καμερα βεβαια που λειτουργει και ως αυτονομο κινητό κραταει μαξ 2 μερες αναμονη και δυστυχως δεν εχει ελληνικά... (παιζει να φλασαρεται αλλα δεν εχω ασχοληθει)
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Εκεινο ειναι τηλεφωνο φιλε Παυλιδη, αυτο δεν ειναι. Με κλειστο μπλουτουθ θα μπορουσε ανετα να κραταει μια βδομαδα αν σκεφτεις οτι με πομποδεκτη το δικο σου κραταει 2 μερες. Οχι οτι με ενδιαφερει προσωπικα, ειπα οτι δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα, ουτε δωρο δεν θα το φορουσα οποτε η δευτερη ιδιοτητα περι αναμονης οπως και να εχει, αδιαφορη.
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Εκεινο ειναι τηλεφωνο φιλε Παυλιδη, αυτο δεν ειναι. Με κλειστο μπλουτουθ θα μπορουσε ανετα να κραταει μια βδομαδα αν σκεφτεις οτι με πομποδεκτη το δικο σου κραταει 2 μερες. Οχι οτι με ενδιαφερει προσωπικα, ειπα οτι δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα, ουτε δωρο δεν θα το φορουσα οποτε η δευτερη ιδιοτητα περι αναμονης οπως και να εχει, αδιαφορη. Οι οθόνες κάνουν τη ζημιά! Πάντως ελληνικά νομίζω ούτε αυτό έχει. Άρα τι γίνεται με τις επαφές που είναι στα ελληνικά;
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ποιες οθονες; Απο οτι ειδα σε βιντεακι, η οθονη μετα απο λιγο σβηνει. Πρεπει να πατησεις για να δεις την ωρα.
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ποιες οθονες; Απο οτι ειδα σε βιντεακι, η οθονη μετα απο λιγο σβηνει. Πρεπει να πατησεις για να δεις την ωρα. Νομίζω ανάβει και την κίνηση του χεριού όπως και με κάθε ειδοποίηση που έρχεται. Δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά αλλά αυτή την εντύπωση έχω, ότι την μεγαλύτερη κατανάλωση την κάνει η οθόνη. Γι'αυτό αυτά με άλλη τεχνολογία οθόνης έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην αυτονομία.
vrwmiaris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ότι είπε και οζιο ,2 μέρες με το ζόρι.έχει ο ξάδερφος μου ένα παρόμοιο και το αναθεματίζει καθημερινά.το ίδιο με εσένα νόμιζε όταν το αγόραζε
xristoslet Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Εγώ έχω το DZ09 και μου κρατάει 5-6 μέρες με μέτρια χρήση... Εχει και Ελληνικό μενού.
lazaros1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω ανάβει και την κίνηση του χεριού όπως και με κάθε ειδοποίηση που έρχεται. Δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά αλλά αυτή την εντύπωση έχω, ότι την μεγαλύτερη κατανάλωση την κάνει η οθόνη. Γι'αυτό αυτά με άλλη τεχνολογία οθόνης έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην αυτονομία. Έχω το μεγαλύτερο αδερφάκι του το A29. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_261811.html Στο manual λέει ότι με κάποια κίνηση χεριού ανάβει. Εγώ το έχω μόνιμα με μαύρη οθόνη. Για μπαταρία δεν μπορώ να σας βοηθήσω γιατί το σβήνω όταν έρχομαι σπίτι. Το σύνδεσα κανονικά με το bluetooth και μίλησα από το smartwatch και έβλεπα τις επαφές. Έβαλα κάρτα sim, αλλά ζητάει κωδικό και δεν ξέρω πως να τον βάλω. Μάλλον έχει πρόβλημα. 1
moutsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Χωρις παρεξηγηση τελείως φθηνιαρικο και κακασχημο.Άντε και το πάρεις που θα το φορεσεις να πας; 1
lazaros1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Τι κωδικό; pin; Sorry. Ναι pin. Πατάω στο παράθυρο που ανοίγει , πατάω παντού αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να εισάγω χαρακτήρες.
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Οι οθόνες κάνουν τη ζημιά! Πάντως ελληνικά νομίζω ούτε αυτό έχει. Άρα τι γίνεται με τις επαφές που είναι στα ελληνικά; κουτακια γινεται.... ομοιως και στα sms οπου υπαρχουν χαρακτήρες μονο απο τα ελληνικα (π.χ. Σ,Ω,Γ κλπ)... Για το χαβαλε και ως handsfree (σε κινητό με ΒΤ) ειναι μια χαρα. Το παρόπλισα ωστόσο as usual... 1
xDante Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Παίδες το πήρα το α28 πρι 20 μέρες το είχε flash sale στα 20 ευρώ περίπου έβγαινε λοιπόν εντυπώσεις το εχω 3 ημέρες μπαταρία έχει 4 γραμμές σε μία μέρα ανοιχτό συνδεδεμένο με το κιν έπεσε μία γραμμή έχει μικρό λουράκι και χάνει αρκετά στην εμφάνιση (20mm) παρήγγειλαν ένα μεγαλύτερο σιλικονουχο και θα πέσει κοφτακι να φαίνεται ποιο μεγάλο πολύ καλό ηχείο και μικρόφωνο πολύ καλή εμβέλεια το bt ή εφαρμογή μτκ smart device που θέλει για να κάνει sync το κινητό με το ρολόι σε Android 5.0.1 δεν μπαίνει με τπτ (βγάζει error 505 Google it) κατά τα άλλα μία χαρά ή οθόνη του τίμιο για 18 ευρώ δεν έχει wifi ή σύνδεση με το κιν πολύ καλή χωρίς από συνδέσεις καλή δόνηση για δωράκι καλουτσικο είναι ελπίζω να διαφωτισα μερικους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα