sentenced13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι για ένα απο τα δυο ... θα ήθελα μια γνώμη.
2.1Ohm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Galaxy a5 overpriced beautyHuawei p9 lite αρκετα τιμιο για τα λεφτα του!Αναμεσα σε αυτα τα 2 το Α5 κλτρη οθονη μπαταρια κατασκευη!Ρ9 σε ολα τα αλλα!Παρε nexus 5x και μην κοιτας κανενα απο τα 2 να τελειωνεις!
sentenced13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ευχάρτιστω για την απάντηση... κοιτάω για Xiaomi και Lenovo...πολυ καλο το nexus 5x το κοιτάω.
2.1Ohm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 εγω θα επερνα το Nexus 5x η εμπειρια στοκ android για εμενα δν συγκρινεται με τπτ!Επισης εχει παρα πολυ καλη οθονη απιστευτη καμερα αλλα μετρια μπαταρια και οχι sd/radio!Το xiaomi redmi note 3 pro απο την αλλη εχει απιστευτη μπαταρια οκ οθονη αλλα πολυ μετρια καμερα!Αυτα τα 2 κοιτα ολα τα αλλα για μενα δν αξιζουν!
blueangel3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ευχάρτιστω για την απάντηση... κοιτάω για Xiaomi και Lenovo...πολυ καλο το nexus 5x το κοιτάω. Αν τελικά αποφασίσεις να πας σε Xiaomi,θα ήταν η καλύτερη επιλογή,πιστεύω. Τώρα ανάμεσα σε A5 (2016) και P9 Lite,βρίσκω καλύτερο το A5.Ένας φίλος μου το έχει,και όποτε το βλέπω ζηλεύω την πανέμορφη οθόνη του (αν και έχω LG G4).Επίσης έχει πολύ καλή κάμερα.
redmanftw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Το g4 είναι τέλειο κινητό αλλά έχει θέμα με τα bootloops αλλιως θα μιλαγαμε για ενα vfm κινητο
blueangel3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Το g4 είναι τέλειο κινητό αλλά έχει θέμα με τα bootloops αλλιως θα μιλαγαμε για ενα vfm κινητο Εννοείται,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα,ας μην αναλυθεί εδώ (πάλι).
redmanftw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Με αυτά τα χρήματα που διαθέτει ο φίλος δεν μπορεί να πάρει κάτι άλλο πάντως εκτός και αν ανέβει και πάει για το 6p ή το g5
billiboo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 xiaomi mi5 το εχεις κοιταξει? ειναι στα ιδια λεφτα με τα δυο αυτα και απο τα reviews φαινεται αρκετα καλο
sentenced13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... Τίνο τελικά προ Xiaomi η one plus x...Αλλα και τα samsung πανεμορφες οθόνες.
2.1Ohm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το Α5 πολύ μέτρια φίλε εμένα δν με εξέπληξε... Γβκα AMOLED επειδή έχουν diamond pattern (3 pixel φωτίζουν ένα στην ουσία) κάτω από QHD μ φαίνονται ότι πιξελιαζουν αρκετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα