AntRo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εγω ειχα maxxis σε Sym Gts F4 (εργοστασιακα) για 12.000χλμ. Οταν εβαλα Pirelli Diablo επαθα πλακα !!! Ξαφνικα ανακαλυψα οτι "παταει" το μηχανακι.Δεν ξερω στο Beverly τι βαζουν οι περισσοτεροι ..βαλε κατι επωνυμο ομως!!!! Για τα pirelli Diablo εχω ακουσει και εγω πολυ καλα λογια ειναι η αληθεια Michelin city grip ειναι το στάνταρ καλό λάστιχο για ολα τα μηχανάκια της κατηγορίας. Στην παρέα το φοράμε 4 δίκυκλα χωρίς ιδιαίτερα παράπονα. Βέβαια μετα απο 2-3 χρόνια χρειάζονται αλλαγη. ΓΙα ποιο εξωτική λύση υπάρχουν τα Heidenau K66 που ειναι 4εποχών και τρακτερωτή γόμα, τα οποία σκέφτομαι να δοκιμάσω καποια στιγμή. Με οσους εχω μιλησει μου εχουν πει μακρια απο michelin... Εγω δεν εχω προσωπικη αποψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κι εγώ λέω μακριά απο michelin. Στην αρχή βεντουζάρουν αλλά πολύ γρήγορα χάνουν τις ιδιότητές τους, και γλυστράνε πολύ. Με τα Citi Grip που φοράω τώρα, παντιλικιάζω στις στροφές με μόλις 150cc. Προσωπικά θα γυρίσω πίσω στα Dunlop. Πολύ ευχαριστημένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Σε λάστιχολαδόσυζήτηση άπειρο ηλεκτρονικό μελάνι έχει χυθεί,άκρη δεν βγήκε και ούτε πρόκειται,όσο πιο γρήγορα το χωνέψεις αυτό φίλε θεματοθέτη τόσο πιο γρήγορα θα πάρεις την απόφασή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harryf Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Σε Beverly 250 έχω φορέσει διαφορετικές μάρκες , τώρα έχω Dunlop. Όλα ειναι καλά και διάφορες σε συντηρητική οδήγηση , απλά δεν υπάρχουν. Βάλε κατι επώνυμο και πάντα όρθιος ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntRo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Σε λάστιχολαδόσυζήτηση άπειρο ηλεκτρονικό μελάνι έχει χυθεί,άκρη δεν βγήκε και ούτε πρόκειται,όσο πιο γρήγορα το χωνέψεις αυτό φίλε θεματοθέτη τόσο πιο γρήγορα θα πάρεις την απόφασή σου. Πες το ψεμματα! Απλα ειπα να παρω καμια γνωμη πριν κανω την αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα