Προς το περιεχόμενο

Λαστιχα για Piaggio Beverly 300ie

AntRo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Θα ηθελα τα φωτα σας για το παρακατω θεμα.

Εχω αγορασει ενα beverly 300αρι τον ιουνιο του 2015 και μεχρι σημερα δεν του εχω αλλαξει λαστιχα. Εχω 7700 χλμ. ΝΑ σας πω οτι τα λαστιχα απο την αρχη ειχαν θεμα καθως οταν πηγαινα να πλαγιασω τη μηχανη  σε στεγνο δρομο γλυστραγε η πισω ροδα και γενικα δεν το ενιωθα καθολου σταθερο. Για βρεγμενο δρομο ας μη μιλησω καλυτερα... Αποφασισα λοιπον αυτες τις μερες να αλλαξω και θα ηθελα να μου προτεινετε ποια ειναι καλυτερα. Ειχα ακουσει καλα λογια για τα Michelin αλλα σε καποια φορουμ διαβασω οτι καποιες παρτιδες δεν ειναι καλες. Σημερα μου ειπε ενας φιλος για τα Pirelli. Εχω μπερδευτει αληθεια.

Αναμενω τη βοηθεια σας!!!  :wacko:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω φίλε μου έχω Pirelli αλλά όχι σε Beverly και είμαι πολύ ευχαριστημένος..και η Michelin έχει πολύ καλά ελαστικά αλλά λιώνουν πολύ πιο γρήγορα από την Pirelli!!

Καλησπέρα,

Τα λαστιχα που φοραει απο την αρχη που το αγορασα ειναι τα "Μc 28 daimonds, tubeless, sava". Τουλαχιστον αυτο γραφουν πανω τα λαστιχα!!

Εγω προσωπικα δεν την εχω ξαναακουσει αυτη τη μαρκα  :confused:

δες αν βγαζει κατι στις διαστασεις σου η Metzeler... πολυ καλες κριτικες για ελαστικα μηχανης..

Εχεις συγκεκριμενη εμπειρια ή μιλας γενικα απο αυτα που εχεις ακουσει?

Καλησπέρα,

Τα λαστιχα που φοραει απο την αρχη που το αγορασα ειναι τα "Μc 28 daimonds, tubeless, sava". Τουλαχιστον αυτο γραφουν πανω τα λαστιχα!!

Εγω προσωπικα δεν την εχω ξαναακουσει αυτη τη μαρκα  :confused:

Tην ξέρω σαν μάρκα,λάστιχό της όμως δεν έχω δοκιμάσει.

Το λοιπόν, στα beverly 250 που είχα, έχω δοκιμάσει maxxis(πρώτης τοποθέτησης),pirelli((πρώτης τοποθέτησης),michelin(2 φορές) και metzeler,λίγο πολύ το ίδιο πράγμα ήταν όλα,για 3 με 4 μήνες βεντουζάριζαν και μετά πατινάζ.

Γι'αυτήν βέβαια την κατάσταση έφταιγε, εκτός από την ελληνική άσφαλτο,και το ''στήσιμο'' του scooter,είναι πισώβαρο και πετάει τον κώλο για πλάκα(ίσως και άλλα scooter να είναι έτσι),δηλαδή στις στροφές πρέπει να οδηγάς και ολίγον τι ''λαμπάδα'',τα παπιά να καταλάβεις πλαγιάζουν σαφώς περισσότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tην ξέρω σαν μάρκα,λάστιχό της όμως δεν έχω δοκιμάσει.

Το λοιπόν, στα beverly 250 που είχα, έχω δοκιμάσει maxxis(πρώτης τοποθέτησης),pirelli((πρώτης τοποθέτησης),michelin(2 φορές) και metzeler,λίγο πολύ το ίδιο πράγμα ήταν όλα,για 3 με 4 μήνες βεντουζάριζαν και μετά πατινάζ.

Γι'αυτήν βέβαια την κατάσταση έφταιγε, εκτός από την ελληνική άσφαλτο,και το ''στήσιμο'' του scooter,είναι πισώβαρο και πετάει τον κώλο για πλάκα(ίσως και άλλα scooter να είναι έτσι),δηλαδή στις στροφές πρέπει να οδηγάς και ολίγον τι ''λαμπάδα'',τα παπιά να καταλάβεις πλαγιάζουν σαφώς περισσότερο.

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα νομιζω οτι τωρα με μπερδεψες περισσοτερο! Επειδη εχεις δοκιμασει λιγο απο ολα και λογικο να εχεις μια καλυτερη γνωμη. Σαν να μου λες πως οτι και να βαλω ειναι τετοιο το μηχανακι που παντα θα γλιστραει  πισω!! :unsure:

Επεξ/σία από AntRo

Καταρχάς βάλε ένα επώνυμο (,pirelli,michelin,metzeler) και θα στρώσει αρκετά η κατάσταση,από εκεί και πέρα φίλε μου  αυτή είναι η συμπεριφορά των περισσοτέρων scooter ,αυτό υποθέτω ότι το ήξερες όταν το αγόρασες,όπως το ήξερα και εγώ αλλά δεν με χαλούσε λόγω ευκολίας χειρισμού.

Καταρχάς βάλε ένα επώνυμο (,pirelli,michelin,metzeler) και θα στρώσει αρκετά η κατάσταση,από εκεί και πέρα φίλε μου  αυτή είναι η συμπεριφορά των περισσοτέρων scooter ,αυτό υποθέτω ότι το ήξερες όταν το αγόρασες,όπως το ήξερα και εγώ αλλά δεν με χαλούσε λόγω ευκολίας χειρισμού.

Μακρια απο Michelin. Εχουν πολυ μαλακη γομα και σε ελαχιστους μηνες θελόυν αλλαγη. Εγω προτεινω pirelli ή metzeler 

Εχεις συγκεκριμενη εμπειρια ή μιλας γενικα απο αυτα που εχεις ακουσει?

απο αυτα που εχω ακουσει, μιας και ""ψαχνομαι"" γενικα...

αν και ειμαι αμαξακιας, παροτι εχω διπλωμα απεριοριστων δεν εχω καβαλησει συστηματικα "ποδηλατα" :P

απο αυτα που εχω ακουσει, μιας και ""ψαχνομαι"" γενικα...

αν και ειμαι αμαξακιας, παροτι εχω διπλωμα απεριοριστων δεν εχω καβαλησει συστηματικα "ποδηλατα" :P

Οπως και να εχει σε ευχαριστω.

Αν υπαρχει και καποιος αλλος ο οποιος εχει καποια γνωμη ας μας φωτισει!!

• Like 1

Εγω ειχα maxxis σε Sym Gts F4 (εργοστασιακα) για 12.000χλμ. Οταν εβαλα Pirelli Diablo επαθα πλακα !!! Ξαφνικα ανακαλυψα οτι "παταει" το μηχανακι.Δεν ξερω στο Beverly τι βαζουν οι περισσοτεροι ..βαλε κατι επωνυμο ομως!!!!

Michelin city grip ειναι το στάνταρ καλό λάστιχο για ολα τα μηχανάκια της κατηγορίας. Στην παρέα το φοράμε 4 δίκυκλα χωρίς ιδιαίτερα παράπονα. Βέβαια μετα απο 2-3 χρόνια χρειάζονται αλλαγη. ΓΙα ποιο εξωτική λύση υπάρχουν τα Heidenau K66 που ειναι 4εποχών και τρακτερωτή γόμα, τα οποία σκέφτομαι να δοκιμάσω καποια στιγμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...