Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. προσπαθω να μπω στον λογαριασμο μου αλλα εχω ξεχασει τον κωδικο και το email που ειχα βαλει για να μου στειλει να αλλαξω τον κωδικο. και ειναι κριμα γιατι ειχα αξιολογησεις στον λογαριασμο αυτο.

Δεν υπαχει καποιος τροπος οπως ας που με να μου δειξει τα πρωτα γραμματα απο το email που ειχα δηλωσει γιατι δεν θυμαμαι πιο ειναι?, ωστε να μπω να και να αλλαξω τον κωδικο?

ευχαριστω.

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως κάποιος εκ της διαχειρίσεως θα μπορούσε να σου απαντήσει, μιας και θα μπορούν να δουν ποιο email έχεις βάλει. Στείλε μήνυμα στον admin ή σε κάποιον super moderator

ΥΓ. Τούτος εδώ ο λογαριασμός, όμως, τι ρόλο βαράει; Και μάλιστα απ' το '14; Οι διπλοί απαγορεύονται.

Δημοσ.

καλησπερα. προσπαθω να μπω στον λογαριασμο μου αλλα εχω ξεχασει τον κωδικο και το email που ειχα βαλει για να μου στειλει να αλλαξω τον κωδικο. και ειναι κριμα γιατι ειχα αξιολογησεις στον λογαριασμο αυτο.

Δεν υπαχει καποιος τροπος οπως ας που με να μου δειξει τα πρωτα γραμματα απο το email που ειχα δηλωσει γιατι δεν θυμαμαι πιο ειναι?, ωστε να μπω να και να αλλαξω τον κωδικο?

ευχαριστω.

δες τα pm σου που σου εχω στειλει καποιες λυσεις.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...