alexkalpan2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα. προσπαθω να μπω στον λογαριασμο μου αλλα εχω ξεχασει τον κωδικο και το email που ειχα βαλει για να μου στειλει να αλλαξω τον κωδικο. και ειναι κριμα γιατι ειχα αξιολογησεις στον λογαριασμο αυτο. Δεν υπαχει καποιος τροπος οπως ας που με να μου δειξει τα πρωτα γραμματα απο το email που ειχα δηλωσει γιατι δεν θυμαμαι πιο ειναι?, ωστε να μπω να και να αλλαξω τον κωδικο? ευχαριστω.
astrosunnefo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Φαντάζομαι πως κάποιος εκ της διαχειρίσεως θα μπορούσε να σου απαντήσει, μιας και θα μπορούν να δουν ποιο email έχεις βάλει. Στείλε μήνυμα στον admin ή σε κάποιον super moderator. ΥΓ. Τούτος εδώ ο λογαριασμός, όμως, τι ρόλο βαράει; Και μάλιστα απ' το '14; Οι διπλοί απαγορεύονται.
alexkalpan2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειναι διπλος αφου στην ουσια αφορα 2 ατομα εμενα και τον αδελφο μου. εξου και το alexkalpan και alexkalpan2 ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα. προσπαθω να μπω στον λογαριασμο μου αλλα εχω ξεχασει τον κωδικο και το email που ειχα βαλει για να μου στειλει να αλλαξω τον κωδικο. και ειναι κριμα γιατι ειχα αξιολογησεις στον λογαριασμο αυτο. Δεν υπαχει καποιος τροπος οπως ας που με να μου δειξει τα πρωτα γραμματα απο το email που ειχα δηλωσει γιατι δεν θυμαμαι πιο ειναι?, ωστε να μπω να και να αλλαξω τον κωδικο? ευχαριστω. δες τα pm σου που σου εχω στειλει καποιες λυσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις