Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Είπα και εγώ να ασχοληθώ με τις εφαρμογές. Από διάφορες σελίδες είδα ότι καλύτερο πρόγραμμα είναι το android studio. Είδα μερικά videos στο youtube, διάβασα στη σελίδα του android studio και το εγκατέστησα (την τελευταία έκδοση 2.2). Όπως έγραφε και το tutorial, στο τελευταίο βήμα επέλεξα το empty activity. Με το που άνοιξε μετά, μου έβγαλε σφάλμα: 

Gradle sync failed: CreateProcess failed, error=216

Consult IDE log for more details (Help | Show Log) 

Δεν γράφει κάτι άλλο. Στο ίντερνετ που το έψαξα γράφουν πιο συγκεκριμένα σφάλματα. Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου το πρόγραμμα, τι άλλα χαρακτηριστικά χρειάζεται για να καταλάβει κανείς το πρόβλημά μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλημέρα

Είπα και εγώ να ασχοληθώ με τις εφαρμογές. Από διάφορες σελίδες είδα ότι καλύτερο πρόγραμμα είναι το android studio. Είδα μερικά videos στο youtube, διάβασα στη σελίδα του android studio και το εγκατέστησα (την τελευταία έκδοση 2.2). Όπως έγραφε και το tutorial, στο τελευταίο βήμα επέλεξα το empty activity. Με το που άνοιξε μετά, μου έβγαλε σφάλμα: 

Gradle sync failed: CreateProcess failed, error=216

Δεν γράφει κάτι άλλο. Στο ίντερνετ που το έψαξα γράφουν πιο συγκεκριμένα σφάλματα. Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου το πρόγραμμα, τι άλλα χαρακτηριστικά χρειάζεται για να καταλάβει κανείς το πρόβλημά μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1) Install jdk1.8...

2) In AndroidStudio File->Project Structure->SDK Location, select your directory where the JKD is located, by default Studio uses embedded JDK but for some reason it produces error=216.

3) Click Ok.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ belkin άλλαξα το φάκελο στο Project Structure αλλά τώρα που βγάζει άλλο σφάλμα.

Gradle sync failed: Unable to start the daemon process.
           This problem might be caused by incorrect configuration of the daemon.
           For example, an unrecognized jvm option is used.
           Please refer to the user guide chapter on the daemon at https://docs.gradle.org/2.14.1/userguide/gradle_daemon.html
           Please read the following process output to find out more:
           -----------------------
           Error occurred during initialization of VM
           Could not reserve enough space for 1572864KB object heap

Εγώ πάντως θα δοκίμαζα να ξεκινήσω όλο το android studio με elevated δικαιώματα, σε ότι λειτουργικό και να ήταν....

Εννοείς την εγκατάσταση ή το πρόγραμμα;

Δημοσ.

Ήσουν σε eclipse και το γύρισες σε Android Studio;

Γιατί αν ναι είναι πιο εύκολο να ξαναδημιουργήσεις το project παρά να κάνεις αποσφαλμάτωση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ belkin άλλαξα το φάκελο στο Project Structure αλλά τώρα που βγάζει άλλο σφάλμα.

Gradle sync failed: Unable to start the daemon process.
           This problem might be caused by incorrect configuration of the daemon.
           For example, an unrecognized jvm option is used.
           Please refer to the user guide chapter on the daemon at https://docs.gradle.org/2.14.1/userguide/gradle_daemon.html
           Please read the following process output to find out more:
           -----------------------
           Error occurred during initialization of VM
           Could not reserve enough space for 1572864KB object heap

Εννοείς την εγκατάσταση ή το πρόγραμμα;

Do Following steps:

1. Start Android Studio.
  2. Close any open project.Go to File > Close Project.(Welcome window will open)
  3. Go to Configure > Settings.
  4. On Settings dialog,select Compiler (Gradle-based Android Projects) from left and set VM Options to -Xmx512m(i.e. write -Xmx512m under VM Options:) and press OK. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...