JLEE Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Χαίρεται! Θέλω να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποια Action Camera όπου να δέχεται εξωτερικό ήχο (audio in) έτσι ώστε αν χρειαστεί να έχω καλύτερο ήχο να χρησιμοποιώ ψείρα. Αν έχετε κάτι στα υπόψιν σας παρακαλώ ενημερώστε με! Επίσης δεν θα ήθελα να κάνει παραπάνω από 150+ ευρά! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanis1234 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.banggood.com/GitUp-Git2-2K-WiFi-Action-1440P-1_5-inches-LCD-Novatek-96660-Chipset-IMX206-16_0MP-Image-Sensor-p-1007770.html Έχει και κουπόνι 20% Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από fanis1234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πολύ καλή Από τις κορυφαίες μπορώ να πω αν και άγνωστη μάρκα,ειναι εργαλείο ή συγκεκριμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maverickj13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πολύ καλή Από τις κορυφαίες μπορώ να πω αν και άγνωστη μάρκα,ειναι εργαλείο ή συγκεκριμένη Το ελπίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Όχι φίλε Είναι όντως ότι καλύτερο υπάρχει σε action cam,καο εγώ στην αρχή δεν την ήξερα αλλά έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και υψηλές επιδόσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα