Προς το περιεχόμενο

Aragami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

art_header_16x9_clean.png

Τιθασεύστε την δύναμη του σκότους καθώς αναλαμβάνετε δράση ως νεκροζώντανος δολοφόνος και ανοίγετε αθόρυβα δρόμο με το σπαθί σας μέσα στην καλά φυλασσόμενη μητρόπολη του Kyūryu. (PS4 description :D :D :D )

http://aragami-game.com/

http://store.steampowered.com/app/280160/

Είναι λίγο light αλλα θυμίζει αρκετά Tenchu που λατρεύω και τα ninja games σπανίζουν.

• Like 1
Δημοσ.

To είδα και στο GOG και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον αλλά δε μπόρεσα να καταλάβω αν είναι 2D ή 3D, τώρα που είδα το βίντεο φωτίστηκα.

Δεν ξέρω γιατί το λες light, εμένα μου φάνηκε τουλάχιστον επαρκές σα stealth. Όντως ninjοπαίχνιδα έχουμε ελάχιστα και αυτό φαίνεται αξιόλογο, αν και πολλά θα εξαρτηθούν από level design και ποικιλία στο gameplay. Από αυτά που είδα, πέρα από έναν ελκυστικό οπτικό τομέα και πολύ στάνταρ stealth skills δεν είδα κάτι. Α, και τηλεμεταφορές. Αλλά είσαι πνεύμα, οπότε ΟΚ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι το game απλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλα το γεγονός ότι τα ninja games είναι ελάχιστα το κάνει πιο προκλητικό. Το light πήγαινε στο gore ;) Επίσης μου άρεσε αρκετά το art design και το concept.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι μια τίμια προσπάθεια από έναν καινούργιο developer και προσωπικά θεωρώ πως είναι μια καλή επιλογή για τους φίλους του stealth.

Θετικά:

Ωραία γραφικά και μουσική και γενικά έχουν πετύχει την ατμόσφαιρα.

Το βασικό ability (που είναι αντιγραφή του blink) έχει συνδυαστεί ωραία με το να κρύβεσαι στις σκιές και πετυχαίνει το σκοπό του (που είναι το stealth).

Τα επίπεδα είναι καλοσχεδιασμένα με πολλές επιλογές διαδρομής.

Τα skills ξεκλειδώνουν σταδιακά και έτσι δε γίνεσαι πολύ overpowered σύντομα ώστε να αφαιρεί το challenge. Όχι βέβαια πως το παιχνίδι είναι δύσκολο, μάλλον το αντίθετο.

Μπορείς να παίξεις το campaign co-op (δεν το δοκίμασα)

Δεν υπάρχει minimap-χάρτης (μόνο objective marker) και έτσι σε ωθεί να εξερευνήσεις περισσότερο.

Το παιχνίδι είχε κάποιες ελλείψεις στην αρχή (πχ key mapping) και αρκετά bugs αλλά ο developer έβγαλε 4 patch πολύ σύντομα που έχουν διορθώσει πολλά προβλήματα.

Αρνητικά:

Μικρή διάρκεια, με το ζόρι 6-7 ώρες. Τα μισά από τα 13 levels μπορούν να βγουν σε 10-20'.

Τα 3 boss είναι μάχες όπου αφαιρούνται όλα σου τα abilities για stealth και απλά γίνονται action. Ευτυχώς δε κρατάνε πολύ αλλά είναι σπαστικά και μπορούσαν να γίνουν πιο ενδιαφέροντα αν είχες δυνατότητα stealth.

Δεν έχει manual save. Σε μερικά σημεία τα checkpoints είναι μακριά μεταξύ τους με αποτέλεσμα την επανάληψη.

Κάποια glitches με γραφικά και η AI δεν είναι ότι καλύτερο αλλά όχι κάτι game breaking.

Είναι μικρή παραγωγή σαφώς και δε μπορεί να συγκριθεί με AAA τίτλους αλλά έχουν πετύχει αρκετά πράματα σωστά κατά τη γνώμη μου.

Από μένα 8/10. Μια καλή επιλογή για τους φίλους των stealth και ειδικά με ninja που σπανίζει στις μέρες μας.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To edit post έχει time limit?! Anyways το game διορθώθηκε κατά παρα πολύ, τρέχει σχεδόν άψογα πια και γενικότερα όλο το game είναι πιο smooth.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • 2 χρόνια αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...