gdriver Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ταινιάρα ήτανε και καμία σχέση με Αμερικανιά. Ειλικρινά απορώ πως σε όσες ταινίες έχεις αναφερθεί, το 80% παίρνει 0/10... Καλά φίλε, αν ο Ντι Κάπριο είναι ηθοποιάρα τότε ο Νόρτον είναι το πνευματικό παιδί του Ολίβιερ... Ο Ντι Κάπριο, για κάποιο λόγο προφανώς δημοφιλίας και εμπορικότητας, έχει πάρει τις περισσότερες ευκαιρίες από κάθε άλλο ηθοποιό του βεληνεκούς του. Μου είναι πραγματικά αδιανόητο πως ένας ατάλαντος ηθοποιός που έγινε φίρμα κάνοντας το ομορφόπαιδο, ένας ηθοποιός που ακόμη και σε σοβαρούς ρόλους παίζει σαν ανώριμο 17χρονο, έχει επιλεχθεί να πρωταγωνιστήσει σε τόσες παραγωγές και ιδιαίτερα του Σκορτσέζε, πουλέν του οποίου υπήρξαν μεγαθήρια όπως ο Ντε Νίρο. Δε ξέρω, η όλη φάση του Ντι Κάπριο μου κάνει λες και ολόκληρο το σύστημα της βιομηχανίας θεάματος να έχει βαλθεί να τον κάνει ηθοποιό με το στανιό δίνοντάς του συνεχώς σημαντικούς ρόλους. είναι υπάρκτό το φαινόμενο αυτό, και το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές. Πιάνουν έναν ηθοποιό και τον βάζουν σε οποια ταινία βγαίνει και αν κάτσει, ακόμη καλλίτερα. π.χ. τζένιφερ λόρενς , σαμ γουορδινκγτον, ναόμι γουότς , ράϊαν γκόσλινγκ και πάει λέγοντας (Ιδιαίτερη μνεία σε ορισμένους Άγγλους ηθοποιούς που γλείφονται δεόντως από το χόλυγουντ) . Πάντως αν και δε μπορώ να κρίνω για το αν είναι ηθοποιάρα ή όχι είναι από τους λίγους που έχουν επιδείξει αξιοσημείωτη πρόοδο και μπορώ να πω πως μαζί με τον Μπράντ Πητ , από αρσενικές Barbie έχουν κάνει τεράστια βήματα μπροστά και έχουν καταφέρει να με κερδίσουν και οι δύο. (shutter island ο ένας και fight club ο άλλος)
Sellers Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Απορω πως εφτασε τα 92 μηνυματα αυτό το θέμα. 1
deesnider Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Απορω πως εφτασε τα 92 μηνυματα αυτό το θέμα. ...κι εσύ τι δουλειά κάνεις εδώ μέσα, ρε φίλε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Shots fired!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 τίποτα ρε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα