Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φανταζόσουν όλο αυτό που θα επακολουθούσε; 

Όχι, αλλά, για να πω την αλήθεια, όταν είχε κυκλοφορήσει, δύο πράγματα είχα συγκρατήσει και είπα ότι θα το δω:

1) Είναι τού Scorsese

2) Έχει μέσα Nicholson

Μέχρι τις προάλλες που αξιώθηκα τελικά να το βάλω, πριν να εμφανιστεί το όνομά του στους τίτλους, δεν ήξερα καν ότι παίζει - λέμε τώρα... - ο Θεός, ο Leo...

(...ακόμα και μόνο λόγω Nicholson, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το δω τελικά, αλλά, αν ήξερα ότι έχει μέσα την τρελή μου αδυναμία, πιθανότατα θα το άφηνα καμιά δεκαετία ακόμα...)

• Like 1
Δημοσ.

(...ακόμα και μόνο λόγω Nicholson, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το δω τελικά, αλλά, αν ήξερα ότι έχει μέσα την τρελή μου αδυναμία, πιθανότατα θα το άφηνα καμιά δεκαετία ακόμα...)

Οχι φίλε, καλυτερα τώρα. Μας φαντάζεσαι δέκα χρόνια μεγαλύτερους να προσπαθουμε να σε πείσουμε?

Πολύ λιγότερες δυνάμεις και αντοχές.

• Like 2
Δημοσ.

και μονο που πηρε το βραβειο υστερα απο τοσα χρονια αποτυχημενων υποψηφιοτητων...νομιζω τα λογια ειναι περιττα

Δημοσ.

Toν θεωρω αξιοπρεπη εως πολυ καλο ηθοποιο.Αναλογως την ταινια και το πλευρο που εχω κοιμηθει την προηγουμενη βραδια.Ναι με τετοια αντικειμενικα κινηματογραφικα κριτηρια τον κρινω. :-D

Αυτες ειναι οι ταινιες του 

http://www.imdb.com/name/nm0000138/

Οταν ολες ειναι μια προς μια , η απλα αξιοπρεπεις ,εμπορικες αν θελετε κλπ...καπου δεν ετυχε , αλλα πετυχε 

Οταν αρχιζουν βεβαια οι συγκρισεις αλλαζουν τα πραγματα.Για αυτο αντι να αναφερετε τον Ολιβιε, τον Γκρεγκορι Πεκ η τον Κερκ Νταγκλας...πεστε ποιος θα θελατε να παιζει στη θεση του Leo και θα το συζητησουμε.. :-D

Να σημειωθει επισης οτι υπαρχει μια αρκετα μεγαλη θεματολογια στις ταινιες του, σε αντιθεση με αλλους μεγαλους (η μικρους για αλλους..) ηθοποιους 

Aφού είναι ωραίος, διάσημος και πλούσιος και έχει πάει με τις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη πρέπει όλοι αυτόματα να τον θεωρήσουν σύγχρονο Μπράντο ή Ολίβιερ και όσοι διαφωνούν είναι κομπλεξικοί, αποτυχημένοι, τελειωμένοι κτλ.  Επιχειρηματολογία 16χρονου Αμερικανού fanboy που περιμένει 10 ώρες έξω από τη πρεμιέρα του Twilight για να βγει selfie με τον Πάτινσον.

:lol:

Ο Leo και  οι παραγωγοι φταινε.Στο τελος καθε ταινιας ενας υπερτυχερος θα μπορουσε να κερδιζει μια.. μπουκλα απο τα ομορφα μαλλια του .Σπανε μετα τα ταμεια η οχι ? Συλαλλητηρια θα γινουν για να παρει το οσκαρ ο Λεο   :lol:

Δημοσ.

Οχι φίλε, καλυτερα τώρα. Μας φαντάζεσαι δέκα χρόνια μεγαλύτερους να προσπαθουμε να σε πείσουμε?

Πολύ λιγότερες δυνάμεις και αντοχές.

Ενώ τώρα που έχετε περισσότερες δυνάμεις και μεγαλύτερες αντοχές, η προσπάθεια έπιασε τόπο...

Δημοσ.

Σπείραμε τις αμφιβολίες... δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο ζιζάνιο.

...σ' εμένα;;; Δε θα 'μαστε καλά! :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσει τον χαμό απο την 2η σελίδα, (συγνώμη αλλά τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς να τους χαίρεστε, και δεν μιλάω για τον DiCaprio, αλλά μεταξύ σας).

Στο Inception δεν είχε πολύ καλή υποκριτική? Το έκανε να μοιάζει τόσο αληθινό. Μου κάνει εντύπωση που δεν την ανέφερε κάποιος σας (και πάλι όσο διάβασα).

Για μένα απο τις κορυφαίες ταινίες των τελευταίων ετών.

Δημοσ.

Πάντως, να το παραδεχτούμε, ο DiCaprio κύριος. Άλλοι στη θεση του θα ειχαν κανει εγγραφη και θα σχολίαζαν.

• Like 13
Δημοσ.

Όχι, αλλά, για να πω την αλήθεια, όταν είχε κυκλοφορήσει, δύο πράγματα είχα συγκρατήσει και είπα ότι θα το δω:

1) Είναι τού Scorsese

2) Έχει μέσα Nicholson

Μέχρι τις προάλλες που αξιώθηκα τελικά να το βάλω, πριν να εμφανιστεί το όνομά του στους τίτλους, δεν ήξερα καν ότι παίζει - λέμε τώρα... - ο Θεός, ο Leo...

Aν αυτο δεν ειναι ο ορισμος του hate τοτε δεν ξερω ποιος ειναι.

ps: εδειξα και σε 2 φιλους μου που δυστηχως δεν εχουν acc, και οι 2 ειπαν οτι hatαρεις ασχημα τον leo

Δημοσ.

Aν αυτο δεν ειναι ο ορισμος του hate τοτε δεν ξερω ποιος ειναι.

ps: εδειξα και σε 2 φιλους μου που δυστηχως δεν εχουν acc, και οι 2 ειπαν οτι hatαρεις ασχημα τον leo

Ε, πες το ντε, ότι λένε το ίδιο και οι φίλοι σου! Τώρα εντάξει, το παραδέχομαι... 

Πάντως, να το παραδεχτούμε, ο DiCaprio κύριος. Άλλοι στη θεση του θα ειχαν κανει εγγραφη και θα σχολίαζαν.

Αν κάνει εγγραφή θα το καταλάβεις από το θόρυβο: Την αμέσως επόμενη στιγμή, θα εκραγεί το δικό μου account...

...ΔΕΝ - ΧΩΡΑΜΕ - ΣΤΟ - ΙΔΙΟ - ΦΟΡΟΥΜ!!!

Δημοσ.

Ε, πες το ντε, ότι λένε το ίδιο και οι φίλοι σου! Τώρα εντάξει, το παραδέχομαι... 

Δεν βλεπω αγωνες της barca επειδη παιζει ο messi, ο οποιος δεν καταλαβαινω γιατι ολος αυτος ο σαματας, ενας εγωισταρος ειναι... Μονο για xavi και iniesta εβλεπα αλλα οταν πετυχαινα τον messi ξενερωνα.... O messi δεν μπορει να συγκριθει με τους μεγιστους pele/maradona(σαλονι χαλαρωνω)/κροιφ/ζινταν και πραγματικα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ολος αυτος ο σαματας. Οχι, δεν τον μισω...απλα δεν μου αρεσει...

μμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Δημοσ.

Δεν βλεπω αγωνες της barca επειδη παιζει ο messi, ο οποιος δεν καταλαβαινω γιατι ολος αυτος ο σαματας, ενας εγωισταρος ειναι... Μονο για xavi και iniesta εβλεπα αλλα οταν πετυχαινα τον messi ξενερωνα.... O messi δεν μπορει να συγκριθει με τους μεγιστους pele/maradona(σαλονι χαλαρωνω)/κροιφ/ζινταν και πραγματικα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ολος αυτος ο σαματας. Οχι, δεν τον μισω...απλα δεν μου αρεσει...

μμμμμμμ

Δε βλέπω καθόλου αγώνες, διότι το ποδόσφαιρο, αρχίζοντας από τις τοπικές και φτάνοντας στις ...διαγαλαξιακές διοργανώσεις, μού είναι παντελώς αδιάφορο, τόσο ως θέαμα, όσο και από πλευράς τού ποιος νίκησε, ποιος έχασε, ποιος έπαιξε καλά και ποιος όχι. Οι ταινίες, από την άλλη μεριά, μ' ενδιαφέρουν πολύ.

Οπότε μην ανησυχείς: αν μη τι άλλο, δε θα φτάσεις να με πεις hater οποιουδήποτε παίκτη (όχι ότι δε σ' έχω ικανό να πεις ακόμα και ότι μισώ το ...ποδόσφαιρο...)

• Like 2
Δημοσ.

Δε βλέπω καθόλου αγώνες, διότι το ποδόσφαιρο, αρχίζοντας από τις τοπικές και φτάνοντας στις ...διαγαλαξιακές διοργανώσεις, μού είναι παντελώς αδιάφορο, τόσο ως θέαμα, όσο και από πλευράς τού ποιος νίκησε, ποιος έχασε, ποιος έπαιξε καλά και ποιος όχι. Οι ταινίες, από την άλλη μεριά, μ' ενδιαφέρουν πολύ.

Οπότε μην ανησυχείς: αν μη τι άλλο, δε θα φτάσεις να με πεις hater οποιουδήποτε παίκτη (όχι ότι δε σ' έχω ικανό να πεις ακόμα και ότι μισώ το ...ποδόσφαιρο...)

Βλεπεις το δενδρο και χανεις το δασος..

Δημοσ.

Βλεπεις το δενδρο και χανεις το δασος..

Αν το «δάσος» είναι το ...βαθύτερο νόημα ( ; ; ; ) στις ασυνάρτητες τρίχες που κάθομαι και διαβάζω (και απαντώ κιόλας! να το κακό τού να μη σε πιέζει ο χρόνος...) , ακόμα και το δέντρο, μαλακία έκανα που το είδα...

...αφού το παραδέχτηκα ότι τον μισώ, ρε μυστήριο τραίνο! Πέρασε το δικό σου (και των ...φίλων σου, βεβαίως, βεβαίως!)...

...γιατί δεν αναπαύεσαι στις δάφνες σου, αντί να μού τα κάνεις τσουρέκια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...