deesnider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απο την στιγμη που πιστευεις οτι ειναι κακος ηθοποιος αποψη σου, το σεβομαι αλλα οταν πας και ανοιγεις ειδικο θεμα για αυτον τοτε υπαρχει προβλημα φιλε μου. Πιστευω δεν ειναι ο μοναδικος που δεν σαρεσει αλλα για αυτον εκανες θεμα επειδη ειναι γνωστος και ακριβοπληρωμενος ενω κανονικα δεν πιστευεις οτι θα επρεπε να ειναι. Προφανως για να ειναι αυτος που ειναι κατι εχει που δεν το βλεπεις εσυ... Δεν άνοιξα ειδικό θέμα γι' αυτόν - πολύ θα τού πήγαινε τού μπάμια... - ασχέτως αν δε βλέπω το πού ακριβώς ...υπάρχει πρόβλημα! Η αναφορά μου σ' αυτόν, ήταν μέρος τού post μου για το the departed, όσο αφορά το τι με χάλασε - η επιλογή τού πρωταγωνιστή, εν προκειμένω - σε μια κατά τ' άλλα πολύ καλή ταινία, στην οποία θεωρώ ότι άξιζε κάποιος πολύ καλύτερος για τον πρώτο ρόλο. Ξεχωριστό θέμα το έκανε κάποιος mod υποθέτω (και σωστά, διότι με τα σχόλια που ακολούθησαν βγήκαμε off topic). Φυσικά και δεν είναι ο μοναδικός που δε μού αρέσει, πράγμα που ισχύει και για όλες τις άλλες μορφές τέχνης και όχι μόνο τον κινηματογράφο (Ούτε όταν «ερμήνευσε» Θεοδωράκη ο Σάκης, άνοιξα θέμα γι' αυτόν. Συμμετείχα όμως και εξέφρασα την αρνητική μου γνώμη, τόσο για την απόφασή του, όσο και για τον ίδιο ως τραγουδιστή γενικότερα). Πάντως, λάθος πιστεύεις: Αφενός στα τρυφερά μου το αν είναι γνωστός και ακριβοπληρωμένος, αφετέρου δεν είναι δουλειά μου, ούτε και με απασχολεί το αν θα έπρεπε να είναι. Αυτοί που τον πληρώνουν, κουμάντο κάνουν στο πορτοφόλι τους, όχι στο δικό μου. Αυτό που απασχόλησε εμένα ως θεατή, ήταν το ότι είδα μια ταινία που άνετα τη συμπεριλαμβάνω μεταξύ των καλύτερων που έχω δει, μ' ένα μαλάκα στον πρώτο ρόλο, ο οποίος το στεναχωρημένο πήγαινε να παίξει και το δυσκοίλιο έβγαζε. Όσο για το «Προφανώς για να είναι αυτός που είναι κάτι έχει που δεν το βλέπεις εσυ...», τι ακριβώς να μού πει αυτό και γιατί να με απασχολήσει; Μήπως να προβληματιστώ και να ψάξω βαθύτερα και για τον Bieber που έλεγα νωρίτερα, επειδή είναι αυτός που είναι (πλούσιος και διάσημος) και δε βλέπω εγώ αυτό το «κάτι» που έχει, ώστε να μπορέσω βυθιστώ και να χαθώ στη μαγεία τής τέχνης και τής φωνάρας του (ή, να νιώσω ...σκουπίδι μπροστά στο ...βεληνεκές του) ; Καλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι τον μισει Σού το είπα και πριν: χρησιμοποιείς λάθος όρο. Για να μισήσω κάποιον, πρέπει να μου κάνει κακό. Το μπαγλαμά απλώς τον δουλεύω... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2016 από deesnider
Haris San Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν άνοιξα ειδικό θέμα γι' αυτόν - πολύ θα τού πήγαινε τού μπάμια... - ασχέτως αν δε βλέπω το πού ακριβώς ...υπάρχει πρόβλημα! Η αναφορά μου σ' αυτόν, ήταν μέρος τού post μου για το the departed, όσο αφορά το τι με χάλασε - η επιλογή τού πρωταγωνιστή, εν προκειμένω - σε μια κατά τ' άλλα πολύ καλή ταινία, στην οποία θεωρώ ότι άξιζε κάποιος πολύ καλύτερος για τον πρώτο ρόλο. Ξεχωριστό θέμα το έκανε κάποιος mod υποθέτω (και σωστά, διότι με τα σχόλια που ακολούθησαν βγήκαμε off topic). Φυσικά και δεν είναι ο μοναδικός που δε μού αρέσει, πράγμα που ισχύει και όλες τις άλλες μορφές τέχνης και όχι μόνο τον κινηματογράφο (Ούτε όταν «ερμήνευσε» Θεοδωράκη ο Σάκης, άνοιξα θέμα γι' αυτόν. Συμμετείχα όμως και εξέφρασα την αρνητική μου γνώμη, τόσο για την απόφασή του, όσο και για τον ίδιο ως τραγουδιστή γενικότερα). Πάντως, λάθος πιστεύεις: Αφενός στα τρυφερά μου το αν είναι γνωστός και ακριβοπληρωμένος, αφετέρου δεν είναι δουλειά μου, ούτε και με απασχολεί το αν θα έπρεπε να είναι. Αυτοί που τον πληρώνουν, κουμάντο κάνουν στο πορτοφόλι τους, όχι στο δικό μου. Αυτό που απασχόλησε εμένα ως θεατή, ήταν το ότι είδα μια ταινία που άνετα τη συμπεριλαμβάνω μεταξύ των καλύτερων που έχω δει, μ' ένα μαλάκα στον πρώτο ρόλο, ο οποίος το στεναχωρημένο πήγαινε να παίξει και το δυσκοίλιο έβγαζε. Όσο για το «Προφανώς για να είναι αυτός που είναι κάτι έχει που δεν το βλέπεις εσυ...», τι ακριβώς να μού πει αυτό και γιατί να με απασχολήσει; Μήπως να προβληματιστώ και να ψάξω βαθύτερα και για τον Bieber που έλεγα νωρίτερα, επειδή είναι αυτός που είναι (πλούσιος και διάσημος) και δε βλέπω εγώ αυτό το «κάτι» που έχει, ώστε να μπορέσω βυθιστώ και να χαθώ στη μαγεία τής τέχνης και τής φωνάρας του (ή, να νιώσω ...σκουπίδι μπροστά στο ...βεληνεκές του) ; Σού το είπα και πριν: χρησιμοποιείς λάθος όρο. Για να μισήσω κάποιον, πρέπει να μου κάνει κακό. Το μπαγλαμά απλώς τον δουλεύω... Αλλο ο bieber και αλλο ο dicaprio... Ο dicaprio εχει παιξει ΟΛΟΥΣ τους ρολους, πραγματικα σε οτι ειδους ταινια θελεις εχει παιξει, και εχει παρει ποσα βραβεια! Ο bieber απο την αλλη δεν εχει παρει τιποτα, απλα ειναι γνωστος επειδη ακουνε ολα τα παιδια που ειναι κατω απο 15, και ειναι πολλα.... Οποια ταινια και να παρεις παιζει αψογα, απο τον τιτανικο, τις συμμοριες της ΝΥ , η παραλια (τρελη καμμενια) μεχρι και το τελευταιο του που πηρε και το oscar ειναι αψογος.Καλα για να μην μιλησω για το shutter island και το wolf of wall street... Και γι αυτο αλλωστε τον διαλεγουν οι καλυτεροι σκηνοθετες και παραγωγοι για τις ταινιες τους... Να πω οτι αν ειχες κανενα interesting conspiracy theory πχ ειναι Εβραιος και παιρνει τους ρολους επειδη τον βοηθανε οι δικοι του, αντε να πω ενταξει, αλλα τωρα το μονο που λες ειναι οτι ειναι κακος ηθοποιος. Αυτο που το βασιζεις? Δλδ σε ποια σκηνη δεν σου αρεσε? Πως πιστευεις οτι θα επρεπε να παιχτει? Το οτι τον διαλεγουν ολοι για πρωταγωνιστικους ρολους και παντα παιρνει βραβεια δεν ειναι τυχαιο... Θα μπορουσε απλα να ειναι ενας γνωστος ηθοποιος αλλα ομως τυχαινει να εχει και ποσα βραβεια. Ειναι σαν να λες οτι ο cr7 δεν ειναι καλος παιχτης απλα παιζει στην ρεαλ μαδριτης....Αυτο θα μπορουσες να το πεις και καποιοι το λενε αλλα απο την αλλη εχει 2 χρυσες μπαλες, χρυσο παπουτσι, πρωτος σκορερ ποσες συνεχομενες χρονιες.... Oι αποψεις παντα διισταντε αλλα τα βραβεια τα λενε ολα. 1
deesnider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αλλο ο bieber και αλλο ο dicaprio... Ο dicaprio εχει παιξει ΟΛΟΥΣ τους ρολους, πραγματικα σε οτι ειδους ταινια θελεις εχει παιξει, και εχει παρει ποσα βραβεια! Ο bieber απο την αλλη δεν εχει παρει τιποτα, απλα ειναι γνωστος επειδη ακουνε ολα τα παιδια που ειναι κατω απο 15, και ειναι πολλα.... Μπα, για 'μένα δεν είναι άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Ίσως βέβαια, διότι ακόμα και στα 15 μου, είχα έστω και τη στοιχειώδη ικανότητα να ξεχωρίζω την καλή από την κακή (ή την ανύπαρκτη) τέχνη, οπότε δεν άκουγα τρίχες τής τότε εποχής, αντίστοιχες με το Bieber τού σήμερα, χωρίς να με απασχολεί το ότι τις άκουγαν τα περισσότερα δεκαπεντάχρονα. Οποια ταινια και να παρεις παιζει αψογα Υποκειμενικό. Για 'μένα δεν παίζει καν. Απλά ποζάρει. τωρα το μονο που λες ειναι οτι ειναι κακος ηθοποιος. Αυτο που το βασιζεις? Δλδ σε ποια σκηνη δεν σου αρεσε? Πως πιστευεις οτι θα επρεπε να παιχτει? Πουθενά δε μού άρεσε και δεν άπτεται τής δικής μου ειδικότητας το πώς θα έπρεπε να παιχτεί. Λέω ότι τον θεωρώ κακό ηθοποιό και το βασίζω στο ότι βλέπω ανύπαρκτη εκφραστικότητα και ανικανότητα να πείσει ότι «ζει» αυτά που ζει ο ρόλος του. Oι αποψεις παντα διισταντε αλλα τα βραβεια τα λενε ολα. Τα βραβεία, ίσως να τα λένε όλα για 'σένα (ή για τους περισσότερους). Για 'μένα δεν τα λένε όλα - ή, μάλλον, για να ακριβολογούμε, πολλές φορές λένε πολύ λιγότερα για την αξία τού βραβευόμενου. Θυμίζω ξανά: Al Pacino, Scent of A Woman, Oscar πρώτου ανδρικού ρόλου για ταινία τού ...'92 (μέχρι τότε, μέτρα: Godfather, Serpico, Dog Day Afternoon, Scarface και...και...και...), κανένα μέχρι το '92 και κανένα μετά μέχρι και σήμερα. Αν αυτό για 'σένα τα λέει όλα περί τού ποιος είναι ο Al Pacino, πάω πάσο.
Fat4Life Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μπα, για 'μένα δεν είναι άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Ίσως βέβαια, διότι ακόμα και στα 15 μου, είχα έστω και τη στοιχειώδη ικανότητα να ξεχωρίζω την καλή από την κακή (ή την ανύπαρκτη) τέχνη, οπότε δεν άκουγα τρίχες τής τότε εποχής, αντίστοιχες με το Bieber τού σήμερα, χωρίς να με απασχολεί το ότι τις άκουγαν τα περισσότερα δεκαπεντάχρονα. Υποκειμενικό. Για 'μένα δεν παίζει καν. Απλά ποζάρει. Πουθενά δε μού άρεσε και δεν άπτεται τής δικής μου ειδικότητας το πώς θα έπρεπε να παιχτεί. Λέω ότι τον θεωρώ κακό ηθοποιό και το βασίζω στο ότι βλέπω ανύπαρκτη εκφραστικότητα και ανικανότητα να πείσει ότι «ζει» αυτά που ζει ο ρόλος του. Τα βραβεία, ίσως να τα λένε όλα για 'σένα (ή για τους περισσότερους). Για 'μένα δεν τα λένε όλα - ή, μάλλον, για να ακριβολογούμε, πολλές φορές λένε πολύ λιγότερα για την αξία τού βραβευόμενου. Θυμίζω ξανά: Al Pacino, Scent of A Woman, Oscar πρώτου ανδρικού ρόλου για ταινία τού ...'92 (μέχρι τότε, μέτρα: Godfather, Serpico, Dog Day Afternoon, Scarface και...και...και...), κανένα μέχρι το '92 και κανένα μετά μέχρι και σήμερα. Αν αυτό για 'σένα τα λέει όλα περί τού ποιος είναι ο Al Pacino, πάω πάσο. Πλάκα κάνεις? για εμένα είναι απ τους καλύτερους ηθοποιούς αυτη την εποχή.
deesnider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πλάκα κάνεις? για εμένα είναι απ τους καλύτερους ηθοποιούς αυτη την εποχή. Και πού να δεις για πόσους, ένας απ' τους καλύτερους Έλληνες τραγουδιστές, είναι ο Ρέμος...
Haris San Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αυτο λεγεται μισος. Το παραδειγμα που σου εδωσα με τον cr7 τα λεει ολα. 1
deesnider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αυτο λεγεται μισος. Το παραδειγμα που σου εδωσα με τον cr7 τα λεει ολα. Εσύ εκεί, το βιολί σου, κόλλημα με το ότι εγώ ...μισώ το Leo! Σού εξήγησα το λόγο για τον οποίο είναι αδόκιμος ο όρος «μίσος» για κάποιον που δεν έχει κάνει δα και κανένα κακό, σού απάντησα για τα περί βραβείων, σού έφερα συγκεκριμένο παράδειγμα ηθοποιού, μπροστά στον οποίο υποκλίνεται το σύμπαν, αλλά από πλευράς βραβεύσεων - οι οποίες, κατά την άποψή σου «τα λένε όλα»... - είναι μάλλον «αδικημένος», έκανα και σαφή διαχωρισμό νωρίτερα, σχετικά με τα διαφορετικά απαιτούμενα μεταξύ αθλητισμού και show biz, αλλά ...μπενάκης-βγαινάκης η φάση σου. Εντάξει, βαρετό κατάντησε, ας το κλείσουμε: Τον μισώ αβυσσαλέα τον υπέροχο Leo, έχω θέσει υπέρτατο στόχο στη ζωή μου να τον δολοφονήσω βάναυσα, αλλά δεν το αποφασίζω διότι έχει πολλούς σεκιουριτάδες να τον φυλάνε... ...Ουφ! Μ' έκανες και ομολόγησα... (Πρόσεχε μόνο, μην τυχόν και παρουσιάσεις κανένα αντεπιχείρημα εκτός από τις κλισεδιές, διότι μπορεί να σε πειράξει...) 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Χαχα τελικά τον μισείς ε! Μας πήρε 4 σελίδες αλλά στο βγάλαμε! 1
Heybro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ deesnider σου έχει φάει γκομενα ο Dicaprio και τον μισείς τόσο? Απαίσιοι ηθοποιοι για μένα είναι ο Clooney Bullock που όντως παίζουν σαν αγγούρια αλλά ο Dicaprio ειδικά στο revenant ήταν μια χαρά.
deesnider Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ deesnider σου έχει φάει γκομενα ο Dicaprio και τον μισείς τόσο? Θα προτείνω να πιάσεις κουβέντα με τον Haris San. Δίνετε τις ίδιες ερμηνείες στους όρους (βλ. «μίσος» ) , οπότε θα τα βρείτε μια χαρά...
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 O δικός μου "DiCaprio" υπό την έννοια που βλέπει το πράμα ο DeeSnider είναι ο Kevin Costner
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ο δικός μου είναι ο Johnny Depp μάγκες. Μεγάλη απάτη ο τύπος. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ο δικός μου είναι ο Johnny Depp μάγκες. Μεγάλη απάτη ο τύπος. Μια που πιάσαμε τους άσχημους ατάλαντους, Paul Newman θα έλεγα για μένα... 1
Heybro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μια που πιάσαμε τους άσχημους ατάλαντους, Paul Newman θα έλεγα για μένα... Συν James Stewart δεν βλέπονται πραγματικά
Sellers Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το άφησα μια δεκαετία να ωριμάσει και το είδα μόλις σήμερα: The Departed (2006). Το φανταζόσουν όλο αυτό που θα επακολουθούσε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα