Mau-Maus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μόλις τώρα έπεσε το μάτι μου στον άλφα που δείχνει σε επανάληψη το παιχνίδι με τον φερεντινο και βλέποντας τα ποσά που δίνουν με μαξ τις 60000 μπήκα από περιέργεια στο youtube να δω τι ποσά έδιναν το 07 όταν παιζόταν το παιχνίδι στον αντ1! θυμόμουν κάτι 100αρες χιλιάρικα αλλά από αυτά που είδα σε ένα super deal μου έφυγε το κλαπετο ! Οι τελευταίες 4 βαλίτσες είχαν μέσα τα εξής ποσά 75.000100.000 300.000 και 500.000 ευρω !!! Πεντακόσια χιλιάρικα ρε φίλε, ναι πεντακόσια χιλιάρικα !!! Ηταν οι εποχές που μοίραζαν τα ακίνητα σαν τα στραγάλια, τότε που με ενα χιλιάρικο μισθό σε δουλειά του κώλου έπαιρνες σπίτι νεόχτιστο 250000 χιλιάδων! Επίσης ένας παίχτης που τότε ήταν στο ταμείο ανεργίας έπαιρνε 592 ευρώ !! Ναι καλά ακούσατε έπαιρνε περισσότερα από όσα παίρνει σήμερα όποιος είναι τυχερός και δουλεύει ! Και ύστερα μας φταίνε η μερκελ, ο σοιμπλερ, οι Γερμανοί και οι εξωγήινοι !!! Ε, ρε ξύλο που θέλουμε όλοι μας ... ένιγουεϊ, ωραίο παιχνίδι -και καλα-.. Εχει λάβει μέρος κανείς? 2
redmanftw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 δεν το εχω δει κανει..ανουσιο παιχνιδι απο την στιγμη που ειναι ολα θεμα τυχης
Mau-Maus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 δεν το εχω δει κανει..ανουσιο παιχνιδι απο την στιγμη που ειναι ολα θεμα τυχης Και που το ξέρεις οτι είναι θέμα τύχης αφού δεν το έχεις δει ?
livefreeordie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Κι εγω αυτο εβλεπα τωρα και σκεφτηκα το ιδιο πραγμα χαχα. Καποτε χαιρονταν οταν εφευγαν τα 60.000 κιολας επειδη εμεναν μεσα αλλα μεγαλυτερα και τωρα αυτα ειναι το υψηλοτερο. 1
michael92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Η κατάσταση είναι πλέον τραγική στα τηλεπαιχνίδια με αποκορύφωμα τον άθλιο εκατομμυριούχο που θα πρεπε να μετονομαστεί σε κουπονιούχο. Επίσης, γενικά το ποσό παίζει να έπεσε πολύ παραπάνω από την πτώση της διαφημιστικής δαπάνης.
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τότε έφτιαχνες τη ζωή σου με ένα τηλεπαιχνίδι! Τώρα το ανώτερο ποσό κοντεύει να φτάσει όσα ήταν η πρώτη ερώτηση στον εκατομμυριούχο παλιά! Βλέπονταν πολύ ευχάριστα πάντως και το deal και ο εκατομμυριούχος και αρκετά άλλα τηλεπαιχνίδια. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ξενέρωμα είναι με τόσο χαμηλό ποσό. Απλά είναι ωραία φάση σαν concept! BTW, όταν κάπου βγάζεις ένα νούμερο με πολύ μεγάλο ποσό, το πιο πιθανό είναι τα γύρω γύρω να είναι μικρά... Δεν παίζει δλδ να βάλουν 3 μεγάλα ποσά στην σειρά. Δεν είναι δλδ και τόσο πολύ θέμα τύχης, όσο και σωστής μαντεψιάς, μέχρι να φτάσεις σε ένα σημείο όπου θα μπορείς να κάνεις το πιο καλό deal (πχ αν δεις ότι γύρω απο το δικό σου νούμερο έχουν βγει μεγάλα ποσά, το πιο πιθανό ειναι εσύ να έχεις μικρό, άρα ή ανταλάσεις ή προσπαθεις να κρατήσεις 2 μεγάλα και να κάνεις ένα αξιοπρεπές deal)
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ναι όντως το ποσό έπεσε δραματικά! Σε φυσιολογικά επίπεδα, 100χιλ. έδινε το Deal, το Super Deal ήταν η σπέσιαλ έκδοση του παιχνιδιού που έπαιζε βράδυ Σαββάτου ή Κυριακής, δε θυμάμαι και αυτό έδινε 500χιλ. και ήταν και πολύ πιο ωραίο να το παρακολουθείς, το καθημερινό δε λέει και πολλά... 1
solidsnake222 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Παλια τα ποσα ηταν λογικα για την εποχη απλως τωρα εμας μας φαινονται εξωπραγματικα που δεν εχουμε φραγκο xdΠαντως θα ηθελα να δηλωσω συμετοχη γιατι ουτε 60,000 θα μου κακοπεφταν ουτε 500 ευρω ουτε 100 ετσι και αλλιως τζαμπε ειναι αλλα δν ειμαι αθηνα οποτε ακυρο
David20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μόλις τώρα έπεσε το μάτι μου στον άλφα που δείχνει σε επανάληψη το παιχνίδι με τον φερεντινο και βλέποντας τα ποσά που δίνουν με μαξ τις 60000 μπήκα από περιέργεια στο youtube να δω τι ποσά έδιναν το 07 όταν παιζόταν το παιχνίδι στον αντ1! θυμόμουν κάτι 100αρες χιλιάρικα αλλά από αυτά που είδα σε ένα super deal μου έφυγε το κλαπετο ! Οι τελευταίες 4 βαλίτσες είχαν μέσα τα εξής ποσά 75.000 100.000 300.000 και 500.000 ευρω !!! Πεντακόσια χιλιάρικα ρε φίλε, ναι πεντακόσια χιλιάρικα !!! Ηταν οι εποχές που μοίραζαν τα ακίνητα σαν τα στραγάλια, τότε που με ενα χιλιάρικο μισθό σε δουλειά του κώλου έπαιρνες σπίτι νεόχτιστο 250000 χιλιάδων! Επίσης ένας παίχτης που τότε ήταν στο ταμείο ανεργίας έπαιρνε 592 ευρώ !! Ναι καλά ακούσατε έπαιρνε περισσότερα από όσα παίρνει σήμερα όποιος είναι τυχερός και δουλεύει ! Και ύστερα μας φταίνε η μερκελ, ο σοιμπλερ, οι Γερμανοί και οι εξωγήινοι !!! Ε, ρε ξύλο που θέλουμε όλοι μας ... ένιγουεϊ, ωραίο παιχνίδι -και καλα-.. Εχει λάβει μέρος κανείς? Αυτο που δειχνει τωρα ειναι το "Deal" και καπου τοσα εδινε και τοτε.(60000 πανω κατω).Το μπερδεψες με το "Super Deal" που το εβαζε ΣΚ και που εδινε 500αρες πραγματι. Κατα τα αλλα ανουσιο κατα την γνωμη μου μιας και δεν εχει να κανει με γνωσεις οπως ειπωθηκε παραπανω. Χωρια που εχουν κανει ενα κλιμα που θυμιζει κλικα ,και που δεν με αρεσει καθολου (κατι ατακες "αυτος ειναι ο προεδρος" και "ειναι φιλαρακι") τα οποια με αφηνουν παγερα αδιαφορο και τα θεωρω καπως τραβηγμενα ,με θυμιζει κακη κλικα οπως προειπα και σπαζομαι οταν τα ακουω.
Gkostas2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Πάντως αν και έχουν ρίξει τα ποσά, τουλάχιστον στις παίκτριες φέτος μαζεύουν κάτι ωραία κομμάτια. Την Παρασκευή πχ έπαιζε μια διμετρη ξανθιά
livefreeordie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Πάντως αν και έχουν ρίξει τα ποσά, τουλάχιστον στις παίκτριες φέτος μαζεύουν κάτι ωραία κομμάτια. Την Παρασκευή πχ έπαιζε μια διμετρη ξανθιά έλεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα