Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Διαβάζοντας εδω πολλές καλές κριτικές για το συγκεκριμένο κατάστημα αποφάσισα να πάρω από κει στα 130Ε με SG Post το Xiaomi Redmi Note 3 PRO 16GB. Απλώς έχω κάποιες απορίες: 1) Είναι σίγουρη η αποφυγή του τελωνείου; 2) Εκεί που μου λέει about Rom έβαλα τη Stable Η οποία δεν έχει ελληνικά όμως. Μήπως να βαζα τη DEV που έχει ελληνικά; 3) Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο από όλα είναι η κάλυψη με την εγγύηση. Δηλαδή πες χάλασε ρε παιδιά, πόσα λεφτά θα πρέπει να δίνω για να το φτιάξουν αν το φτιάξουν; Και μετά το χρόνο αν χαλάσει; Αυτά
Donalhioy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 1) Είναι σίγουρη η αποφυγή του τελωνείου; 2) Εκεί που μου λέει about Rom έβαλα τη Stable Η οποία δεν έχει ελληνικά όμως. Μήπως να βαζα τη DEV που έχει ελληνικά; 3) Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο από όλα είναι η κάλυψη με την εγγύηση. Δηλαδή πες χάλασε ρε παιδιά, πόσα λεφτά θα πρέπει να δίνω για να το φτιάξουν αν το φτιάξουν; Και μετά το χρόνο αν χαλάσει; 1) Οχι... αν και η περιπτωση να το ανοιξουν ειναι παρα πολυ μικρη 2) θεωρητικα παντα... οι stable ειναι πιο αξιοπιστες.. 3) με περιπου 15 ευρο το στελνεις κινα το service απο θεμα αξιοπιστιας ειναι παρομιο με το ελληνικο... αλλα το προβλημα ειναι οτι θελει 1,5 μηνα να παει και ανα ερθει πλεον υπαρχουν παρα πολλοι που ασχολουνται με το service κινεζικων συσκευων... και περνουν στο service περιπου 20-30 ευρο εργατικα ή 10 για να το ανοιξουν και να σου πουν τι εχει.
martirio3000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 το τελωνείο δεν λέει 150+ ευρώ σύμφωνα με το νόμο? Οπότε γιατί έχει θέμα; Απλά ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση πως κάτι μου διαφεύγει.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μάλιστα... Όχι δε νομίζω να ισχύει αυτό με τα 150Ε φίλε μου!
ziaba Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/596052-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-vickmall/page-1?hl=+vickmall http://www.insomnia.gr/topic/598796-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-xiaomi-redmi-note-3-pro/page-1?hl=+vickmall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα