Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξεις πρόβλημα. Δεν μ ερχονται οι ειδοποιησεις απο Facebook και Instagram. Δηλαδή έρχονται μόνο οταν ανοίω την εφαρμογή.. Πως γίνεται να φαίνονται πανω στην μπαρα?

Δημοσ.

Εχω το εξεις πρόβλημα. Δεν μ ερχονται οι ειδοποιησεις απο Facebook και Instagram. Δηλαδή έρχονται μόνο οταν ανοίω την εφαρμογή.. Πως γίνεται να φαίνονται πανω στην μπαρα?

Διάβασε εδώ τον οδηγό:

http://en.miui.com/thread-268224-1-1.html

Δημοσ.

Το έφτιαξες τώρα τουλάχιστον;

Πολυ σπανια μου μοθ βγάζει ειδοποιησεις αλλα οχι παντα. Επικοινωνησα με μια ελληνική σελιδα της xiaomi στο Facebook πείρξα κατι ρυθμίσεις αλλα τιποτα...

Δημοσ.

Πολυ σπανια μου μοθ βγάζει ειδοποιησεις αλλα οχι παντα. Επικοινωνησα με μια ελληνική σελιδα της xiaomi στο Facebook πείρξα κατι ρυθμίσεις αλλα τιποτα...

Μήπως δεν στέλνουν ειδοποιήσεις οι εφαρμογές;

Μήπως είναι κλειστές οι ειδοποιήσεις της κάθε εφαρμογής;

Μήπως δεν έχει άδεια η κάθε εφαρμογή για ειδοποιήσεις;

Μήπως έχεις κάποια λειτουργία μην ενοχλείτε ενεργοποιημένη;

Σε ποιες εφαρμογές το κάνει συνήθως να μην φέρνει ειδοποιήσεις συνέχεια;

Κάθε πότε;

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως δεν στέλνουν ειδοποιήσεις οι εφαρμογές;

Μήπως είναι κλειστές οι ειδοποιήσεις της κάθε εφαρμογής;

Μήπως δεν έχει άδεια η κάθε εφαρμογή για ειδοποιήσεις;

Μήπως έχεις κάποια λειτουργία μην ενοχλείτε ενεργοποιημένη;

Σε ποιες εφαρμογές το κάνει συνήθως να μην φέρνει ειδοποιήσεις συνέχεια;

Κάθε πότε;

Facebook και Instagram. Εχω βαλει να στέλνουν ειδοποιήσεις και οι δυο εφαρμογες και δεν εχω ενεργοποίησει το μην ενοχλείτε

Δημοσ.

Facebook και Instagram. Εχω βαλει να στέλνουν ειδοποιήσεις και οι δυο εφαρμογες και δεν εχω ενεργοποίησει το μην ενοχλείτε

τις οδηγίες του Link που σου δώσανε ποιο πάνω τις έκανες ; 

(αγνόησε τα βήματα που θέλουν root , περιττά είναι)

Δημοσ.

Ολα ιδια απλα στην 4η εικονα στο step 3 εμενα δεν εχει την επιλογή standar και δεν μπορώ να επιλεξω το choose apps. Έχει off και on και το εχω στο of. Όταν το εχω στο on επιλεγω της εφαρμογες που θελω. Να το βαλω of η on?

Δημοσ.

MIUI GLOBAL 8 8.0.1.0.0

Αν έχει δύο συνεχόμενα μηδενικά στο τέλος και είναι όπως την έχεις γράψει τη ρομ, είναι unofficial και πρέπει να περάσεις άλλη. Σύνδεσε το με το mipcsuite για να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία official.
Δημοσ.

κανε αυτο που εκανα κι εγω...

το εδωσα και σώθηκα.

κι εμενα δε μου εβγαζε ειδοποιήσεις. ψαξε το ενα ψαξε το αλλο, ασε λεω αυτο το κινητο ειναι για ψαγμενους. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...