petros4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 για να μην τα πολυλογώ και μπερδευτείτε οκτωβριο του 14' ξεκινάω ετήσιο συμβόλαιο για οτε double play και otetv εχω τα έγγραφα του συμβολαίου στο χέρι με ημ/νιες, διάρκειες κτλ οκτωβριο του 15' τα ανανεώνω και τα δυο ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, για ποσο καιρό δεν θυμάμαι, δεν εχω κανένα χαρτί επικοινωνώ μαζι τους σήμερα για να δω τι και αν θα ανανεώσω μου λένε ο οτεTv ηταν 12μηνο, οκ, το κόβω δεν με νοιάζει να το συνεχίσω για το double play ομως μου λενε οτι ηταν 24μηνο, πράγμα για το οποίο αμφιβάλω καθως παντα απέφευγα μεγάλες δεσμεύσεις δεν είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τι να μείνω στον οτε για εναν ακόμη χρόνο με 25/μηνα, τι να παω σε κάποιον άλλο με διετές στα 22 ευρω ετσι ομως για το γαμωτο θελω να ειμαι 100% σιγουρος οτι συμφώνησα σε 24 πέρυσι πως μπορώ να ειμαι σίγουρος για αυτο?.. το μονο που σκέφτομαι ειναι αν εχουν την περσινή συνομιλία μας καταγεγραμενη και το ακούσω εκει γιατι δεν πηρα κανένα χαρτι για την περσινή μας συναλλαγή καμια ιδέα?
Haldol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Απομαγνητοφώνηση "για το γαμώτο" δε νομίζω να κάνουν, απλά θα σε γράψουν.
petros4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 οκ αστο το "για το γαμωτο" πες οτι θελω να διακοψω, αλλα εγω πιστεύω πως ειχα συμβόλαιο για 1 χρόνο και δεν θέλω να πληρώσω τελος διακοπής.. εκει ποιος πιστεύει ποιον? πως υπάρχει συμβόλαιο μεσω τηλεφώνου και χωρις υπογραφές? τοτε θα μου δώσουν τη συνομιλία να την ακούσω?
l337 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Συμβόλαιο μέσω τηλεφώνου -χωρίς υπόγραφες- υφίσταται κανονικά.Απλά θα πάρει ο κάτοχος γραμμής τηλέφωνο στο 13888 και θα ζητήση ακρόαση κλήσης. Θα πάρει έως 10 ημέρες και γίνεται πάντα κατόπιν αίτησης από τον πελάτη. Το "απλά θα σε γράψουν" απλά δεν υφίσταται. 1
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Είναι απλό, δεν υπάρχει 12μηνο συμβόλαιο για ίντερνετ
l337 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Είναι απλό, δεν υπάρχει 12μηνο συμβόλαιο για ίντερνετ Υπάρχει 12μηνο απλά έχει πιο ακριβή χρέωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα