Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσε το συμβόλαιο που είχαμε με cyta και σκέφτομαι αν πρέπει να αλλάξω πάροχο.

Μένω 4χμ από το ΑΚ στο Ρέθυμνο και με 24άρα adsl έχω 20 ms 4.9 dl 0.9 ul

Από ότι είδα στα sites των εταιριών, ο ΟΤΕ παρέχει και vdsl στην περιοχή μου, ενώ η Cyta δεν την βρίσκει καν. Παίζει ρόλο η απόσταση και ο οτε να δίνει από πιο κοντά; Υπάρχει περίπτωση αλλάζοντας πάροχο να αυξηθεί η ταχύτητα;

Δημοσ.

Μπες εδώ και δες εάν υπάρχει καμπίνα για VDSL κοντά στο σπίτι σου. Εάν δεν δεις, μην ασχοληθείς άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπες εδώ και δες εάν υπάρχει καμπίνα για VDSL κοντά στο σπίτι σου. Εάν δεν δεις, μην ασχοληθείς άλλο.

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Απ'ότι φαίνεται πάντως σε όλη την Κρήτη μόνο το Ηράκλειο και μερικά χωριά έχουν vdsl

Δημοσ.

Η αξιοπιστια του συγκεκριμένου χάρτη σε περιοχές εκτος Αττικής ειναι για κλάματα!

Δημοσ.

Η αξιοπιστια του συγκεκριμένου χάρτη σε περιοχές εκτος Αττικής ειναι για κλάματα!

Μα αν εμείς οι χρήστες δεν τον ενημερώνουμε, με ποιον μαγικό τρόπο θα αποκτήσει αξιόπιστα δεδομένα;

Δημοσ.

Αφού σου δίνει διαθεσιμότητα ο οτε για vdsl, τι το σκέφτεσαι

Το σκέφτομαι γιατί για την "ίδια" adsl σύνδεση ο οτε κάνει +€10. Πρέπει να κόψω χρόνο τηλεφώνου (προς σταθ κιν) για να έχω ίδια τιμή, κάτι που με βολεύει, αλλά αξίζει μόνο αν πιάνω μεγαλύτερη ταχύτητα

Ακόμα και vdsl να σκεφτόμουν, αν πιάνει το 1/5 της ταχ όπως είναι τώρα η γραμμή μου, δεν αξίζει

Δημοσ.

Αν υπάρχουν οι νέες καμπίνες στην περιοχή σου, τότε θα πιάνεις το μέγιστο της VDSL σύνδεσης που θα επιλέξεις (30 ή 50Mbps).

Πλέον είσαι πολύ κοντά στο DSLAM που έχει αυτή και δεν έχει καμία σχέση με την σύνδεση του ADSL από το αστικό κέντρο.

Δημοσ.

οσο για το οικονομικο που λες ολοι για VDSL ανεβαζουν 5/10 ευρο αναλογως αν θα παρεις 30αρι 50αρι...οποτε η βαζεις το χερι στην τσεπη η καθεσαι μ αυτο π εχεις κ ελπιζεις για το καλυτερο

Δημοσ.

Το σκέφτομαι γιατί για την "ίδια" adsl σύνδεση ο οτε κάνει +€10. Πρέπει να κόψω χρόνο τηλεφώνου (προς σταθ κιν) για να έχω ίδια τιμή, κάτι που με βολεύει, αλλά αξίζει μόνο αν πιάνω μεγαλύτερη ταχύτητα

Ακόμα και vdsl να σκεφτόμουν, αν πιάνει το 1/5 της ταχ όπως είναι τώρα η γραμμή μου, δεν αξίζει

Τι αν αν ζει; θα πας 50 καρφί, τι να σου πω, άλλοι παρακαλάνε

Δημοσ.

Καμπίνα οτε είναι σίγουρα μία 800μ από το σπίτι. Το budget δεν είναι απεριόριστο και η τηλεφωνία με νοιάζει. Η απορία είναι με τι χρήματα μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση μέσω αλλαγής σε οτε. Στα εταιρικά sites η Cyta δινει την σύνδεση που είχα €22. Στον οτε έχει την ίδια ονομαστικά σύνδεση double play €34.20, αλλά θα παίρνω adsl από την καμπίνα; Αν όχι σίγουρα δεν αξίζει. Μετά vdsl είναι το σιγουράκι, αλλά θέλει €40. Όπως και να έχει θα πρέπει να κόψω από τα τηλέφωνα για να μειωθούν αυτές οι τιμές, οι οποίες ελπίζω να είναι και οι τελικές και μην έχω καμιά έκπληξη. Σκοπός είναι να είμαι όσο καλύτερα ενημερωμένος γίνεται πριν απευθυνθώ στους πωλητές

Δημοσ.

Κατέβηκα σήμερα και έβγαλα φωτογραφία το kv. Το ανέβασα και στο fttxgr. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι είναι το εξής: Ήταν δυο απέναντι μαγαζιά στον ίδιο δρόμο με το kv 50m πιο μετά, και είχαν τα τηλέφωνά τους σε ταμπέλα. Τα πέρασα να δω αν δέχονται vdsl, και τα δυο vodafon αλλά μόνο το ένα δεχόταν αναβάθμιση.

Το θετικό μόνο είναι ότι ίσως έχω εναλλακτικές πέρα του ΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...