sam75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Dunlop και ρώτα αν θες τους ίδιους τους λαστιχαδες, μόνο για ψαγμενους. Το κορολα 1998 στριβει σαν F1. 2
Haldol Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά, να εξετάζετε το λάστιχο, όχι τη μάρκα. Όλες οι εταιρείες βγάζουν ελαστικά με σωστή πρόσφυση, αλλά και οικονομικότερα, που αποδίδουν σαφώς χειρότερα. Δεν έχει σημασία αν είναι Continental, Pirelli, Sava ή Fulda. Σημασία έχει ποιο μοντέλο είναι αυτό που κοιτάμε! Κάθε λάστιχο είναι διαφορετικό. Δύο ίδια οχήματα, με ίδιας μάρκας ελαστικό, μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στην απόσταση φρεναρίσματος (αλλά και συμπεριφορά στο στρίψιμο) εάν το ένα φοράει την "φτηνή - οικολογική" σειρά και το άλλο την "premium" ή την "επιδόσεων". 2
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Dunlop και ρώτα αν θες τους ίδιους τους λαστιχαδες, μόνο για ψαγμενους. Το κορολα 1998 στριβει σαν F1. Μετριόφρων σε βρίσκω! 6
sam75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μετριόφρων σε βρίσκω! Καθόλου, τα κορολα γενικώς έχουν κακό σύστημα διεύθυνσης, με τα λαστιχα αυτά γίνεται εξαιρετικό. 2
opcorsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 νταξει οτι στριβουν τα γιαπωνεζικα.... ακομα κι εγω ο τογιοτακιας δεν μπορω να το ξεστομισω αυτο.... οπως λεει ενας φιλος μου -με αρκετη δοση αληθειας ιαπωνας -δεν σπαει δεν χαλαει ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ :D 2
sam75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 νταξει οτι στριβουν τα γιαπωνεζικα.... ακομα κι εγω ο τογιοτακιας δεν μπορω να το ξεστομισω αυτο.... οπως λεει ενας φιλος μου -με αρκετη δοση αληθειας ιαπωνας -δεν σπαει δεν χαλαει ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ :D ναι ρε συ αλλα με τα λαστιχα αυτα σου λεω παει μπαλλα,ακομα και ο μηχανικος τρελαθηκε που το εκανε βολτα για τεστ των φρενων. Στα φρενα υστερει το κορολα, θα του βαλω αλλους δισκους τα χριστουγεννα... 1
panos2171 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εξαρτάται τι χρήση κάνεις. Στο MX5 έχω Kormoran, αν πηγαίνεις νορμαλ δεν έχουν θέμα αλλά το ABS βαράει υπερωρίες σε φρενάρισμα λίγο μεγαλύτερο από το κανονικό. Σε στροφιλίκια αν ζεσταθεί κάτι κάνει αλλά σε ζεστή άσφαλτο πατινάρει. Γενικά δεν έχω καταλάβει σε τι θερμοκρασίες δουλεύουν αλλά ανεβάζουν πολύ εύκολα. Γενικά δε τα προτείνω όταν ένα επώνυμο έχει σχετικά μικρή διαφορά τιμής. Εγώ έτσι το πήρα αλλά είναι στο πρόγραμμα να τα αλλάξω.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά, στα FALKEN με καθοδηγείτε απ' οτι καταλαβαίνω. Μάλλον FALKEN. Σας χρωστάω νούμερα ακόμα, θα βγάλω φώτο τα λάστοιχα και θα σας ποστάρω - αύριο το αργότερο. Όσον αφορά το γεγονός πως στο μοντέλο πρέπει να δίνουμε σημασία, είναι απόλυτα κατανοητό για μένα. Απλά θεωρώ πως ναι μεν δε κάνει κρύο στο Ελλάδα - κρύο δεν έκανε ποτέ, τα smart όμως γλυστράνε αφάνταστα πολύ και θεωρώ πως η μόνη τους ουσιαστική αδυναμία είναι απότομες στροφές μετά από πρωτοβρόχι. Δεδομένου του παραπάνω, μάλλον για ψιλομαλακό λάστοιχο με πάω. Η ταχύτητα δεν νομίζω να μειωθεί αν είμαι με μαλακό FALKEN εποχή καλοκαιριού σε άδεια παραλιακή. Πάλι στα 150 χλμ / ώρα θα σταματήσει, σωστά;
kage Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δεικτη ταχυτητας κοιτατε και εφοσον δεν εχετε μετρητα παρτε τα με δοσεις... Το ειναι θυγατρικη δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ .4 5 εταιρειες παρεμειναν... Το σημειο προσφυσης αυτοκ.κ δρομου ειναι το λαστιχο και αμορτισερ... http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=global§ion=reputation&do=add_rating&app_rate=forums&type=pid&type_id=54023774&rating=1&secure_key=7f0d9258f19ea756ee8968da06c1d2b1&post_return=54023774
stefan123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλυτερα παρε επωνυμο και δοκιμασμενο γιατι η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαλη...Και οσα γλιτωσεις απο το φτηνοτερο μπορει να τα δωσεις πολλαπλασια σε προφυλακτηρες,ακρομπαρα ημιμπαρα κρεμαγιερες αεροσακους κοκ....
gia_nnis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πρώτη Τοποθέτηση Ελαστικού Falken http://sts-sa.gr/sts2/images/Falken%20Tyre%20is%20OEM%20for%20Volkswagens%20new%20midsize%20car-NCS.pdf Πάλι στα 150 χλμ / ώρα θα σταματήσει, σωστά;ΝΑΙ! Με την μονη διαφορα θα μεινουν οι τροχοι εκει που θα πατησεις φρενο και το υπολοιπο αμαξι θα φυγει μπροστα! Οποτε μετα τα λαστιχα κοιτας και για αυτοκινητο..! Βαλε falken και δεν θα το μετανιωσεις.. Ειμαι της αποψης απαιτει καποιος καλο λαστιχο οταν τα αλλαζει νωρις.. Δεν μπορει καποιος να κανει πολλα χλμ με φαγωμενο ή καμμενο λαστιχο και καποια στιγμη που θα τ αλλαξει να κοιταζει να βαλει τα τοπ! Ειναι παραταιρο...!
nikko_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δεδομένου του παραπάνω, μάλλον για ψιλομαλακό λάστοιχο με πάω. Η ταχύτητα δεν νομίζω να μειωθεί αν είμαι με μαλακό FALKEN εποχή καλοκαιριού σε άδεια παραλιακή. Πάλι στα 150 χλμ / ώρα θα σταματήσει, σωστά; Το θέμα δεν είναι η τελική ταχύτητα, αλλά η απόσταση φρεναρίσματος. Αν καταλαβαίνεις ότι 20, 30 ή 50 cm μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος μπορεί να σε γλυτώσει από υλικές ζημιές ή τραυματισμό, τότε μπορείς να αποφασίσεις και μόνος σου ποιο λάστιχο να πάρεις.
sam75 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 αν παει σε επωνυμο ας παρει Yokohama που σταματαει και πυραυλο...και εξηγω... Colt με Yokohama απανω σε αποτομο φρεναρισμα δεν εκανε κιχ το λαστιχο ,σταματησε φυσιολογικα και αμεσα!! Αλλα το κακο ειναι οτι σε 3 χρονια θα θες αλλαγη. Η επομενη λυση για εμενα ειναι Dunlop τα Sports , ειναι φωτια! https://www.dunlop.eu/el_gr/consumer/tires/sport_maxx_rt.SPTMAXXRT.html κοιτα εδω λαστιχο , κοιτα το εξωτερικο του πως ειναι σχεδιασμενο μιλαμε για κορυφη!
NickTG Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πρώτη Τοποθέτηση Ελαστικού Falken http://sts-sa.gr/sts2/images/Falken%20Tyre%20is%20OEM%20for%20Volkswagens%20new%20midsize%20car-NCS.pdf Τα οποία έχουν ίδια τιμή με τα υπόλοιπα γνωστά. Σε τέτοια περίπτωση προφανώς περιμένω να αποδίδουν και αντίστοιχα άρα δεν βλέπω κάτι περίεργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα