pano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αν διαβάσεις πάλι τα μυνήματα μου θα δεις ότι σου έχω απαντήσει ,χρειάζεσαι έναν μετατροπέα από hdmi σε displayport σαν αυτόν που σου έδειξα πιο πάνω.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Φιλε Πανο το εχω δει αλλα δεν θα ηθελα κατι σε μετατροπεα γιατι εχω διαβασει οτι εχει καποια μικρη πτωση αναλυσης (συν οτι πολλα απο αυτα εχουν βγαλει και προβληματα) απ'οτι ενα καλωδιο μονοκοματο οπως αυτο που εχω αναρτησει στα πρωτα μου ποστ.
pano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αυτό δεν είναι δυνατό, ή μετατροπέας ή δουλειά δεν γίνεται καθόλου.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Συγνωμη για να καταλαβω. Αυτο το καλωδιο δεν συνδεεται στο πσ3 και η αλλη ακρη στην οθονη;
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ναι συνδέεται. Ε,αυτο σου λεω βρε απο την αρχη τοσες φορες! Που μπερδευοσουν;
pano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πουθενά ,είμαι ξεκάθαρος, χρειάζεσαι μετατροπέα. @Για να στο κάνω πιο λιανά,από displayport(πηγή) σε hdmi(οθόνη) δεν υπάρχει θέμα,συνδέεις ένα καλώδιο και τέλος,το ανάποδο όμως δεν γίνεται, θέλει μετατροπέα σήματος.
Tigran Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Έχω εγώ τον Approx HDMI to DP (γύρω στα 10€ πρέπει να έχει) και συνδέω το Laptop μου με την τηλεόραση και μεταφέρει κανονικά ήχο. Συνδέεις στην ουσία την DisplayPort του αντάπτορα στην οθόνη και πάνω στον αντάπτορα ένα hdmi καλώδιο που πάει στην πηγή (Laptop, PS3 or whatever) Απλά τα πλαστικά του Adaptor είναι κακής ποιότητας και θέλει προσοχή όταν το κουμπώνεις και το ξεκουμπώνεις. Σπάνε εύκολα με την παραμικρή πίεση.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αχα...Αρα αυτο δεν ειχα καταλαβει γιατι δεν το ηξερα οτι επαιζε ρολο. Αρα θα το κοιταξω με το μετατροπεα που μου εδειξες.Ξερεις αν αυτος ο συγκεκριμενος ειναι καλος η αν εχεις ακουσει καποια αλλη μαρκα καλυτερη;
pano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Όχι φίλε μου δυστυχώς δεν έχω προσωπική εμπειρία,απλώς έτυχε να δω αρκετές φορές να γράφουνε για τη μάρκα Sandberg .
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Έχω εγώ τον Approx HDMI to DP (γύρω στα 10€ πρέπει να έχει) και συνδέω το Laptop μου με την τηλεόραση και μεταφέρει κανονικά ήχο. Συνδέεις στην ουσία την DisplayPort του αντάπτορα στην οθόνη και πάνω στον αντάπτορα ένα hdmi καλώδιο που πάει στην πηγή (Laptop, PS3 or whatever) Απλά τα πλαστικά του Adaptor είναι κακής ποιότητας και θέλει προσοχή όταν το κουμπώνεις και το ξεκουμπώνεις. Σπάνε εύκολα με την παραμικρή πίεση. Αυτο φοβαμαι κι εγω με τους ανταπτορες φιλε μου και γι'αυτο τους αποφευγω.Καποιο μονοκοματο καλωδιο απο hdmi (ps3) σε displayport (dell monitor) δεν υπαρχει βρε παιδια; Όχι φίλε μου δυστυχώς δεν έχω προσωπική εμπειρία. Οκ φιλε μου.Σε ευχαριστω πολυ παντως για ολη τη βοηθεια! Έχω εγώ τον Approx HDMI to DP Αυτον εδω εχεις φιλε μου; https://www.skroutz.gr/s/7660306/Approx-DisplayPort-male-HDMI-female-APPC16.html
pano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Φίλε Tigran,έτσι από περιέργεια,γιατί δεν συνέδεσες το laptop με την τηλεόραση με απλό hdmi to hdmi καλώδιο που ήταν και πιο φθηνό; @Αν μιλάς για αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/7660306/Approx-DisplayPort-male-HDMI-female-APPC16.html#reviews ,δεν κάνει στην περίπτωση του θεματοθέτη.
iced07 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Για να μην ανοιγω άλλο θεμα θα ήθελα να σας ρωτήσω , αν παρω μία κάρτα γραφικών απο τις καινούργιες που δεν έχουν vga και dvi-i έξοδο αλλά μόνο display, hdmi και dvi-d θα δουλέψει με monitor που έχει μόνο vga έξοδο με καποιον μετατροπέα hdmi to vga? Γνωρίζει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα