yolodroid Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια, Θελω να μεταφερω απο το διαμερισμα της αδερφης μου την συνδεση του ΟΤΕ που εχει στο δικο μου διαμερισμα εγω εχω συμβολαιο με forthent VDSL 50 down 6up + nova + σταθερο εξωτερικο μηπως ξερει κανεις ποσο θα πληρωσω ? δεν εχω κλεισει χρονο στο συμβολαιο της forthnet Θα παρω και αυριο τηλεφωνο εννοειται αλλα μιας και ειναι βραδυ τωρα μηπως ξερει κανεις πανω κατω ποσο βγαινει.. ευχαριστω
Stakis4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Για οτε ποσο ειναι; αλλο κοστος αν θες ακομα 2 μηνες να ληξει; αλλο αν ληγει σε 10 μηνες;
yolodroid Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Για οτε ποσο ειναι; αλλο κοστος αν θες ακομα 2 μηνες να ληξει; αλλο αν ληγει σε 10 μηνες; 72-77 ευρώ το κόστος προωρης διακοπης. Για να διακοψει η αδερφη μου το πακετο του ΟΤΕ της ειπαν 200+ ευρω οποτε μου ειπε να μεταφερουμε του ΟΤΕ σε μενα κ να διακοψουμε τη Φορθνετ δεν ξερω πως διακυμενεται η τιμη της διακοπης ελπιζω να ειναι σταθερη γιατι δεν θυμαμαι αν εκανα για 1 ή 2 χρονια το συμβολαιο
Alphaleader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ανεξάρτητα το ποσοι μηνες απομενουν το κοστος διακοπης ειναι εκει στο 70αρι που ανέφερα. Ο ΟΤΕ που σε ειπε 200+ μαλλον σε παραμυθιασε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ανεξάρτητα το ποσοι μηνες απομενουν το κοστος διακοπης ειναι εκει στο 70αρι που ανέφερα. Ο ΟΤΕ που σε ειπε 200+ μαλλον σε παραμυθιασε. Το κόστος διακοπής αλλάζει ανάλογα πόσο καιρό έχει ακόμα το συμβόλαιο, εχει ένα στάνταρ πάγιο και μετά αυξάνεται ανάλογα πόσο καιρό έχεις στο συμβόλαιο
Stakis4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ωραια να στε καλα αρα παιρνεις 13888 και ρωτας για οτε ε?
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 στην forthnet Παντως νομιζω οτι δεν ειναι κυμαινομενο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 στην forthnet Παντως νομιζω οτι δεν ειναι κυμαινομενο.Στο τιμοκατάλογο που είδα αλλάξει ανάλογα πόσο μένει στο συμβόλαιο (βέβαια αναφέρει μόνο για 12 μόνο συμβόλαιο)
l337 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το κόστος διακοπής αλλάζει ανάλογα πόσο καιρό έχει ακόμα το συμβόλαιο, εχει ένα στάνταρ πάγιο και μετά αυξάνεται ανάλογα πόσο καιρό έχεις στο συμβόλαιο Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι στάνταρ το ποσό του τέλους αποδέσμευσης, αναλόγως του πακέτου. Για να διακοψει η αδερφη μου το πακετο του ΟΤΕ της ειπαν 200+ ευρω οποτε μου ειπε να μεταφερουμε του ΟΤΕ σε μενα κ να διακοψουμε τη Φορθνετ δεν ξερω πως διακυμενεται η τιμη της διακοπης ελπιζω να ειναι σταθερη γιατι δεν θυμαμαι αν εκανα για 1 ή 2 χρονια το συμβολαιο Ποιο πακέτο ακριβώς (όπως αναγράφεται στο λογαριασμό) έχεις και πότε ενεργοποιήθηκε ή ανανεώθηκε τελευταία φορά; Στο τιμοκατάλογο που είδα αλλάξει ανάλογα πόσο μένει στο συμβόλαιο (βέβαια αναφέρει μόνο για 12 μόνο συμβόλαιο) Και στα 18μηνα πακέτα και στα 12μηνα πάλι συγκεκριμένο τέλος αποδέσμευσης υπάρχει, ανάλογα το πακέτο. EDIT: My bad.. νόμιζα οτι ρωτούσε κόστος διακοπής για οτε και όχι για forthnet. Άκυρο το προηγούμενο ποστ και συγνώμη αν μπέρδεψα κάποιον Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από l337
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Στο τιμοκατάλογο που είδα αλλάξει ανάλογα πόσο μένει στο συμβόλαιο (βέβαια αναφέρει μόνο για 12 μόνο συμβόλαιο) Ο ελάχιστος χρόνος παραμονής στην υπηρεσία Nova3play είναι 12 μήνες. Εάν κάποιος πελάτης διακόψει την υπηρεσία Nova3play πριν τους 12 μήνες θα χρεωθεί κλιμακωτό τέλος διακοπής ανάλογα με το μήνα παραμονής στην υπηρεσία. για 2play ειναι Τέλος διακοπής (πριν τη λήξη της δέσμευσης) 73,49€ Τέλος διακοπής VDSL (πριν την λήξη της δέσμευσης) 100,81€ εφάπαξ 1
yolodroid Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ο ελάχιστος χρόνος παραμονής στην υπηρεσία Nova3play είναι 12 μήνες. Εάν κάποιος πελάτης διακόψει την υπηρεσία Nova3play πριν τους 12 μήνες θα χρεωθεί κλιμακωτό τέλος διακοπής ανάλογα με το μήνα παραμονής στην υπηρεσία. για 2play ειναι Τέλος διακοπής (πριν τη λήξη της δέσμευσης) 73,49€ Τέλος διακοπής VDSL (πριν την λήξη της δέσμευσης) 100,81€ εφάπαξ Καλησπερα παιδια..ηθελα να αναφερω πως πηρε η αδερφη μου τηλεφωνο στην φορθνετ και της ειπαν πως το κοστος διακοπης ειναι μηδενικο. δεν εχω ιδεα γιατι.. σκεφτομαι να αναβαθμισω σε ΟΤΕ VDSL αξιζει? υπαρχει κανενα σαιτ να μου πει ποσα ΑΚΡΙΒΩΣ θα πιανω στην περιοχη μου? γιατι στην φορθνετ μου ελεγαν 40 σιγουρα και τελικα πιανω μονο 22
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια..ηθελα να αναφερω πως πηρε η αδερφη μου τηλεφωνο στην φορθνετ και της ειπαν πως το κοστος διακοπης ειναι μηδενικο. δεν εχω ιδεα γιατι.. σκεφτομαι να αναβαθμισω σε ΟΤΕ VDSL αξιζει? υπαρχει κανενα σαιτ να μου πει ποσα ΑΚΡΙΒΩΣ θα πιανω στην περιοχη μου? γιατι στην φορθνετ μου ελεγαν 40 σιγουρα και τελικα πιανω μονο 22 ή καποιςο δεν ειπε κατι σωστο ή εχει μεινει στην υπηρεσια οσο επρεπε. ειτε βαλεις ote vdsl ειτε βαλεις forthnet vdsl ειτε ειναι απο το κv ειτε απο το αστικο κεντρο θα παρεις τον ιδιο χαλκο οποτε πανω κατω ιδιες ταχυτητες.κανεις δεν μπορει να σου πει ποσο θα πιανεις ειδικα αμα παιρνεις απο το αστικο κεντρο.ουτε καν στο περιπου.μπορει ενας στην πολυκατοικια σου να πιανει πχ 50 και εσυ επειδη εχεις αλλο ζευγαρι που δεν ειναι τοσο καλο να πιανεις 40αρα. επισης το βασικο ειναι να εχεις σωστη καλωδιωση στο vdsl https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf αν δεν το εχεις κανει αυτο μπορει κατω να συγχρονιζεις στον κατανεμητη 40 και πανω στο σπιτι λογω παραλληλων(bridge taps)να εχεις 25.επισης αν εισαι μακρυα επειδη κανεις δεν ξερει πως παει και το καλωδιο κιολας μπορει να συγχρονιζεις πιο χαμηλα απο αυτο που περιμενεις.εσυ μπορει να λες οτι εχεις πχ 400 μετρα καλωδιο και στην πραξη να ειναι 700 επειδη παει απο αλλου.το εχω δει αυτο αρκετες φορες. ποια περιοχη εισαι και εχουν αλλαχτει τα παλια καφαο σε καινουρια?
yolodroid Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 ή καποιςο δεν ειπε κατι σωστο ή εχει μεινει στην υπηρεσια οσο επρεπε. ειτε βαλεις ote vdsl ειτε βαλεις forthnet vdsl ειτε ειναι απο το κv ειτε απο το αστικο κεντρο θα παρεις τον ιδιο χαλκο οποτε πανω κατω ιδιες ταχυτητες.κανεις δεν μπορει να σου πει ποσο θα πιανεις ειδικα αμα παιρνεις απο το αστικο κεντρο.ουτε καν στο περιπου.μπορει ενας στην πολυκατοικια σου να πιανει πχ 50 και εσυ επειδη εχεις αλλο ζευγαρι που δεν ειναι τοσο καλο να πιανεις 40αρα. επισης το βασικο ειναι να εχεις σωστη καλωδιωση στο vdsl https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf αν δεν το εχεις κανει αυτο μπορει κατω να συγχρονιζεις στον κατανεμητη 40 και πανω στο σπιτι λογω παραλληλων(bridge taps)να εχεις 25.επισης αν εισαι μακρυα επειδη κανεις δεν ξερει πως παει και το καλωδιο κιολας μπορει να συγχρονιζεις πιο χαμηλα απο αυτο που περιμενεις.εσυ μπορει να λες οτι εχεις πχ 400 μετρα καλωδιο και στην πραξη να ειναι 700 επειδη παει απο αλλου.το εχω δει αυτο αρκετες φορες. ποια περιοχη εισαι και εχουν αλλαχτει τα παλια καφαο σε καινουρια? ειμαι ηρακλειο κρητης στα καμινια ο τεχνικος της φορθνετ μου ειπε οτι ειμαι 800μετρα απο τον κεντρικο σταθμο του ΟΤΕ απο οπου ερχονται τα καλωδια. φοιτητης ειμαι οποτε δεν ξερω και πολλα ..
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 αν εισαι στα 800 μετρα μια χαρα .λογικα αν βαλεις adsl θα εχει καλη ταχυτητα και λογικα μπορεις να παιξεις και vdsl στα 800 μετρα αρκει και η καλωδιωση στο σπιτι να ειναι σωστη. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα