dreamkiller777 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Βέβαια έχω βάλει και την χρηστικότικοτητα και την παραμετροποίηση της πληροφορία τα οποία αγνοείς αλλά εν πάση περιπτώση, ότι σε βολεύει για να απαντήσεις... Ουτε αυτή ειναι μετρήσιμη θα μπορούσα να σου γράφω 100 χρόνια για χρηστικότητα σε Android ενώ σε ένα wp αρκούν μόλις 5 λεπτά. Μιλάμε για παραμετροποίηση που είναι μετρήσιμη.Σαν να σου δίνω 1000 τουβλάκια για να φτιάξεις ένα ρομπότ αλλά στο άλλο πακέτο σου δίνω 1000τουβλακια για να φτιάξεις ένα ρομπότ, ένα ελικόπτερο και ένα αεροπλάνο. Εσυ κολλας στο ρομπότ όταν εγώ έχω φτιάξει και το αεροπλάνο.
panathatube Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Καλά φίλε κοίταξε το ακόμα δεν δίνεις επειχηρημα κανένα.Μαλλον εσυ είσαι ερωτευμένος με τα wp και δεν μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα γιαυτό βάζεις και τον ορισμό ομορφιά πάνω στήν παραμετροποίηση γιατί το όμορφο είναι υποκειμενικό και μη μετρήσιμο ενώ η παραμετροποίηση αντικειμενικό και μετρήσιμο. Έτσι απλή είναι η αλήθεια. Φίλε έχω πλέον Samsung S7 οπότε θα ήμουν ο τελευταίος που θα με ένοιαζε να υπερασπιστώ την MS. Όμως αν δεν έχεις δουλέψει με live tiles δεν ξέρεις τίποτα. Πληροφορίες πάνω στο tile, αλλαγή του μεγέθους και του σχήματος των tiles κατά βούληση, τοποθέτησή τους όπου θες χωρίς να σε εμποδίζει κάποιο widget. Ενώ στο - πανέμορφο και πανίσχυρο κατά τα άλλα - S7 έχω κάτι φτωχά εικονίδια χωρίς καμία πληροφορία εκτός από κάτι αριθμούς για τα εισερχόμενα στο FB στο Twitter και στα mails! Tα widgets είναι μια λύση, αλλά είναι σαφώς κατώτερα. Αν εξαιρέσεις το Google search, θέλουν πολλή ενέργεια, και δεν αλλάζουν καν μέγεθος εν έτει 2016! Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν εφαρμογές για tiles στο Google Play που πάνε καλά, αλλά μόνο μία μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτή. Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, κάτι υποκειμενικό (αν και άλλο εικονίδια άλλο live tiles, εικονίδια είχα και στην Amiga 500...) είναι και θέμα χρηστικότητας και παραμετροποίησης. Στα Win φέρειπειν μπορείς να θέλεις ένα μεγάλο tile για τον καιρό ή ένα πολύ μεγάλο tile για ακουστικό για να παίρνεις εύκολα τηλέφωνο ή ένα μικροσκοπικό tile μεγέθους εικονιδίου δεν υπάρχει ένα μέγεθος για κάθε εφαρμογή!
dreamkiller777 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Φίλε έχω πλέον Samsung S7 οπότε θα ήμουν ο τελευταίος που θα με ένοιαζε να υπερασπιστώ την MS. Όμως αν δεν έχεις δουλέψει με live tiles δεν ξέρεις τίποτα. Πληροφορίες πάνω στο tile, αλλαγή του μεγέθους και του σχήματος των tiles κατά βούληση, τοποθέτησή τους όπου θες χωρίς να σε εμποδίζει κάποιο widget. Ενώ στο - πανέμορφο και πανίσχυρο κατά τα άλλα - S7 έχω κάτι φτωχά εικονίδια χωρίς καμία πληροφορία εκτός από κάτι αριθμούς για τα εισερχόμενα στο FB στο Twitter και στα mails! Tα widgets είναι μια λύση, αλλά είναι σαφώς κατώτερα. Αν εξαιρέσεις το Google search, θέλουν πολλή ενέργεια, και δεν αλλάζουν καν μέγεθος εν έτει 2016! Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν εφαρμογές για tiles στο Google Play που πάνε καλά, αλλά μόνο μία μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτή. Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, κάτι υποκειμενικό (αν και άλλο εικονίδια άλλο live tiles, εικονίδια είχα και στην Amiga 500...) είναι και θέμα χρηστικότητας και παραμετροποίησης. Στα Win φέρειπειν μπορείς να θέλεις ένα μεγάλο tile για τον καιρό ή ένα πολύ μεγάλο tile για ακουστικό για να παίρνεις εύκολα τηλέφωνο ή ένα μικροσκοπικό tile μεγέθους εικονιδίου δεν υπάρχει ένα μέγεθος για κάθε εφαρμογή!Σοβαρά τώρα εν έτη 2016 ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι τα widgets εκτός ότι αλλάζουν μέγεθος σε ότι θες εκτός από το να δείχνουν πληροφορίες είναι και σε θέση να έχεις αλληλεπίδραση μαζί τους;Σου προτείνω launcher 8 wp style άμα θες να παίζεις με κουτάκια να χαλάει μπαταρία το κινητό σου αλλά και να έχεις παραμετροποίηση πραγματική. Μόλις ασχοληθεί μαζί τού θα πεις μέσα σου έτσι έπρεπε να είναι τα wp για όσους θέλουν κουτακια.Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που η ms ενσωμάτωσε κάποια χαρακτηριστικά από τον παραπάνω launcher. Έχεις Android όχι wp και κάνεις ότι θες και όπως θες το κινητό σου το μόνο που σε περιορίζει είναι η γνώσεις σου και η ελευθερία χρόνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα