Tzitziizi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας θα ηθελα μια βοηθεια, θελω να αγορασω μια συσκευη με το ζορι 350 ευρω(και τα 350 υπερβαση ειναι) για καθημερινη χρηση να κρατησει καμια 2 ετια +. Το κακο ειναι οτι με τις 2 προηγουμενες συσκευες μου δεν ειχα μεγαλη τυχη και ειχα τρεξιματα με τα σερβις συχνα. Κοιταγα για το nexus 6p και το galaxy s6. To nexus 6p θεωρητηικα ειναι καλυτερο αλλα το φοβαμαι παρα πολυ για την ποιοτητητα κατασκευης που λενε οτι λυγιζει. Εσεις τι θα μου προτεινατε? ευχαριστω
Ntelosxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αμα σε βολεύει το μέγεθος, παρτο με κλειστά ματια το 6p. Το ειχα κινηταρα αλλα ηταν μεγαλο για μενα.
Tzitziizi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 δεν εχω δοκιμασει ποτε τοσο μεγαλο τηλεφωνο, φοβαμαι ομως και το αν λυγιζει 'η οχι!!!
Ntelosxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Φιλαράκι οτι κινητό κι αν παρεις πρέπει να το προσέχεις και φυσικά να βάλεις μια καλη θηκη. Τωρα κι εγω που εχω το flex 2 και ειναι ευλύγιστο αν πεσει χωρίς θηκη φθηνα θα τη γλιτώσω με καμια γρατσουνια.
Tzitziizi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Φιλαράκι οτι κινητό κι αν παρεις πρέπει να το προσέχεις και φυσικά να βάλεις μια καλη θηκη. Τωρα κι εγω που εχω το flex 2 και ειναι ευλύγιστο αν πεσει χωρίς θηκη φθηνα θα τη γλιτώσω με καμια γρατσουνια. εννοειτα πρεπει να το προσεχεις αλλα ειδα και ενα βιντεο που το ατιμο σπαει σαν χαρτι οταν το ζορισε λιγο 1
petran91 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 δεν εχω δοκιμασει ποτε τοσο μεγαλο τηλεφωνο, φοβαμαι ομως και το αν λυγιζει 'η οχι!!! Άσε το αν λυγίζει ή όχι. Αν του φαίρεσαι σαν τεχνολογικό αντικείμενο που πλήρωσες 300 ευρώ, όχι δεν λυγίζει. Είναι τεράστιο όμως και πολλούς δεν τους βολεύει. Πρέπει να το δουλέψεις από κοντά πρώτα να δεις αν σου κάνει το μέγεθος. Αν σε βολεύει, είναι καλή επιλογή στα 350.
Tzitziizi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Άσε το αν λυγίζει ή όχι. Αν του φαίρεσαι σαν τεχνολογικό αντικείμενο που πλήρωσες 300 ευρώ, όχι δεν λυγίζει. Είναι τεράστιο όμως και πολλούς δεν τους βολεύει. Πρέπει να το δουλέψεις από κοντά πρώτα να δεις αν σου κάνει το μέγεθος. Αν σε βολεύει, είναι καλή επιλογή στα 350. αν δω οτι δεν με βολευει στο μεγεθος το s6 το θεωρεις καλη επιλογη για σημερα?
Ntelosxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 αν δω οτι δεν με βολευει στο μεγεθος το s6 το θεωρεις καλη επιλογη για σημερα?Οχι. Καλυτερα lg g5
Tzitziizi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 και το huawei mate s τσεκαρα σε πιο οικονομικη λυση ειναι στα 275 αυτη τη στιγμη λεει τιποτα?
2.1Ohm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 και το huawei mate s τσεκαρα σε πιο οικονομικη λυση ειναι στα 275 αυτη τη στιγμη λεει τιποτα? Μετριο κινητακι! Το αλλα με ΑΨΟΓΗ κατασκευη πραγματικα! Οθονη απλα καλη καμερα απλα οκ επεξεργαστης οκ καλος! Γνκα δν θα εχεις θεμα ακομα και απαιτιτηκος χρηστης να εισαι αλλα για 2 χρονια δν ξερω αμα θα κρατησει , γτ αλλο update δν ξερω αμα θα παρει.. Για μακροπροθεσμο κινητο πιστευω νεξους η κλτρη επιλογη! Υπαρχουν και αλλα 100000 βιντεο που λεει δν λιγιζει.. Εγω ΠΑΝΤΑ ολα τα κινητα τα εχω στην κολοτσεπη εχω κατσει πολλες φορες πανω του και συνηθως φοραω στενα παντελογια, το κινητο δν εχει παθει απολυτος τπτ!
taslikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καταλαβαίνω πως τα 350€ είναι υπέρβαση όπως λες όμως εγώ θα κάνω την "υπέρβαση" και θα σου προτείνω το 1+3 οκ κάνει 400€ αλλά εάν υπάρχει μια πιθανότητα στις εκατό να το πάρεις για 50€ παραπάνω να το πάρεις.. το κινητό είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα χρηματα.. αν όμως δεν το σκέφτεσαι καν για τέτοια υπέρβαση δες το galaxy s6 αλλιώς με πολύ πιο λίγα χρήματα το galaxy a5 2016.
alex.fentagin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 το mate s δεν θα πάρει άλλο update σίγουρα αλλα έχει τρομερή κατασκευή και πολύ καλά spec για τα λεφτά του που το είδα από κοντά... nexus 6p που το δούλεψα λίγο έχει καλή κατασκευή και πολύ καλή οθόνη αλλα είναι τεράστιο. Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 αλλα δεν μπορώ να καταλήξω κάπου αλλα μάλλον mate s
2.1Ohm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 το mate s δεν θα πάρει άλλο update σίγουρα αλλα έχει τρομερή κατασκευή και πολύ καλά spec για τα λεφτά του που το είδα από κοντά... nexus 6p που το δούλεψα λίγο έχει καλή κατασκευή και πολύ καλή οθόνη αλλα είναι τεράστιο. Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 αλλα δεν μπορώ να καταλήξω κάπου αλλα μάλλον mate s Πολυ καλα οχι μην βλεπεις πυρινες και τρελενεσαι! Αλλα ναι ειναι καλο κινητο για τα λεφτα του! Δν συγκρινετε με νεξους 6ρ ομως σε ολα ειναι χειροτερο το ματε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα