Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας "πήδηξες" ρε Apple!!!!!
Για τώρα τα περίμενα, πριν τα Χριστούγεννα!... "Έταξα" το Air2 μου στον ανηψιό μου και μου "τα ΄χει κάνει τσουρέκια"...!

Τί άνοιξη και αηδίες!!!!

...Κάπου λέει "θα μεγαλώσει λίγο από 9.7'' σε 10.1''..."!
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; Να αγοράζουμε ΠΑΛΙ θήκη, καινούργια;

Δημοσ.

Ακομα κλαίω απο τα γέλια με την σύγκριση με lg V500 !!!! Μονο ενα πράγμα ρε apple ....ποτε ξανα 16gb ΠΑΡΑΚΑΛΩ...δεν φτάνουν με τίποτα!

• Like 1
Δημοσ.

Αφου εχει δημιουργησει την κατηγορια ,εχει θεσει τα standards  και απεχει ετη φωτος απο τον ανταγωνισμο  καλα κανει και το εκμεταλευεται .

Οποιος θελει να παρει το καλυτερο ταμπλετ της αγορας θα παρει ipad  και φυσικα θα πληρωσει αναλογα αλλιως  ας συμβιβαστει με κατι πολυ υποδυεστερο  και ας δωσει λιγοτερα .

Τωρα σου μιλαει εκαποιος που ηταν android fanboy και "μισουσε" apple εωςοτου αγορασε το ipad 2(ναι παει καιρος) και αναθεωρησε τα παντα. Εκεινη την εποχη οι αντιπαλοι ηταν κατι τελειωμενα asus tramsformers σε ιδια τιμη με το ipad. Οντως ενιωσα  οτι εκανα αγορα vfm (παρα τα 700€) που κοστισε. Πραγματικα ετη φωτος απο τον ανταγωνισμο.

Τωρα σε μια κατηγορια προιντων που δεν παει τοσο καλα, που ο ανταγωνισμος δεν ειναι πλεον τοσο μακρια, ε δεν συμφωνω οτι μπορεις να τιμολογεις ετσι.

Δημοσ.

Τωρα σου μιλαει εκαποιος που ηταν android fanboy και "μισουσε" apple εωςοτου αγορασε το ipad 2(ναι παει καιρος) και αναθεωρησε τα παντα. Εκεινη την εποχη οι αντιπαλοι ηταν κατι τελειωμενα asus tramsformers σε ιδια τιμη με το ipad. Οντως ενιωσα  οτι εκανα αγορα vfm (παρα τα 700€) που κοστισε. Πραγματικα ετη φωτος απο τον ανταγωνισμο.

Τωρα σε μια κατηγορια προιντων που δεν παει τοσο καλα, που ο ανταγωνισμος δεν ειναι πλεον τοσο μακρια, ε δεν συμφωνω οτι μπορεις να τιμολογεις ετσι.

Τα εχουμε ξαναπει ,το αν τιμολογει (αυτη ειναι η καταληλη λεξη) σωστα δεν το κρινει ουτε ο fotis13 oyte o kargo130.

Αλλα η αγορα  η οποια δεδομενου της εμπορικης επιτυχιας ολων των προιοντων της apple  kai  ειδικοτερα των ipads που συζηταμε  εδω εχει κρινει πως τιμολογει αριστα.

Το προιον ειναι premium ,τι εχει 700 τι εχει 400  ο αγοραστης του κινεζικου tablet  δεν προκειται να το παρει .

• Like 2
Δημοσ.

Κάτοχος iPad mini 2 με ios 9, το έχω σίγουρα εδώ και τρία χρόνια Και ακόμα πάει πολύ καλά! Φυσικά με το official cover το οποίο είναι σκέτη απόλαυση!

Πρόσφατα μέσω επιδότησης πήρα και το iPad air 2! Σαφώς πιο γρήγορο, μπαταρία με εκπληκτική διαρκεια και ιδανικό μέγεθος οθόνης για τα δικά μου δεδομένα! Χαμηλό βάρος και θεωρώ πως θα μου βγαλει 2 χρονάκια ακόμα άνετα!

Για να μην ακούσω σχόλια περι fanboyσμου, θα αναφέρω πως είχα χρησιμοποιήσει nexus 7 ταμπλετ και ήταν τόσο άβολη η αναλογία της οθόνης, η μπαταρία αρκετά κακή και αυτός ήταν ο λόγος που έκανα την κίνηση να πάρω το iPad mini 2!

Επίσης είμαι χρήστης android smartphone και μάλιστα πολύ ικανοποιημένος και θεωρώ πως μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη!

Δημοσ.

Αδερφέ έκατσες και έγραψες όλο αυτό το κατεβατό χρησιμοποιώντας πιασάρικη ορολογία για να με πείσεις οτι αν η Apple αυξήσει τις ίντσες θα ειναι για να πουλήσει αξεσουάρ; Αλήθεια;

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση, πραγματικά δεν είχα ιδέα!

Αν και δεν πρέπει να μπαίνουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, η ορολογία μου δεν είναι "πιασάρικη", ούτε πίστεψα ποτέ -αξιολογώντας το στυλ της δικής σου ανάρτησης- ότι θα μπορούσα να σε πείσω για οτιδήποτε. 

Η Apple θα κερδίσει τη μάχη των ιντσών (αφού οι ανταγωνιστές έχουν 10.1) και η αύξηση της διάστασης θα βοηθήσει στην πώληση αξεσουάρ. Πιστεύω ότι είναι "μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια". Τα υπόλοιπα τα διαβάζεις στις υπόλοιπες απαντήσεις μου.

Σε ένα τεχνολογικό forum, που προσπαθούμε να εκθέτουμε απόψεις με επιχειρήματα, δε βλέπω κάποια αξία στην εις διπλούν ειρωνική απάντησή σου.  Γράψε μας, τουλάχιστον, τους λόγους που εσύ πιστεύεις ότι η Apple θα αυξήσει τις διαστάσεις.

Δημοσ.

Αν και δεν πρέπει να μπαίνουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, η ορολογία μου δεν είναι "πιασάρικη", ούτε πίστεψα ποτέ -αξιολογώντας το στυλ της δικής σου ανάρτησης- ότι θα μπορούσα να σε πείσω για οτιδήποτε. 

Η Apple θα κερδίσει τη μάχη των ιντσών (αφού οι ανταγωνιστές έχουν 10.1) και η αύξηση της διάστασης θα βοηθήσει στην πώληση αξεσουάρ. Πιστεύω ότι είναι "μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια". Τα υπόλοιπα τα διαβάζεις στις υπόλοιπες απαντήσεις μου.

Σε ένα τεχνολογικό forum, που προσπαθούμε να εκθέτουμε απόψεις με επιχειρήματα, δε βλέπω κάποια αξία στην εις διπλούν ειρωνική απάντησή σου.  Γράψε μας, τουλάχιστον, τους λόγους που εσύ πιστεύεις ότι η Apple θα αυξήσει τις διαστάσεις.

Οι περισσοτερες απαντησεις κρυβουν μια ανουσια ειρωνια, οποτε θα συμφωνησω μαζι σου και θα πω οτι εχεις δικιο, οντως δεν πρεπει να μπαινουμε σε προσωπικες αντιπαραθεσεις παρολο που υπαρχουν αρκετοι ξερολες, οι οποιοι σε προκαλουν χρησιμοποιωντας μη τεκμηριωμενες απαντησεις επιπεδου καφενειου. Απο εκει και περα ειναι σοβαρη αποψη οτι ΑΝ η Apple αυξησει τις ιντσες θα ειναι για να πουλησεις αξεσουαρ; Τεκμηριωμενο πανω σε τι; Το εχει κανει πολλες φορες στο παρελθον; Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να αναφερω μοντελα iPhone/iPad! Και τελος παντων ποιος μας λεει οτι θα αυξησει συνολικα το iPad σε μεγεθος και οχι μονο την οθονη διατηρωντας ιδιο μεγεθος σωματος ή ακομα και μειωνοντας το μπεζελ; Ή μηπως στην τελικη ειναι ψεματα, οτι αν εβγαζε ενα ακριβως ιδιο iPad με αλλα τεχνικα χαρακτηριστικα, δεν θα υπηρχαν αυτοι οι αντικειμενικοι που θα εβγαιναν να πουν "μια απο τα ιδια η Apple", "πηγαινετε προβατα να παρετε παλι το ιδιο", "στερεψε απο ιδεες η Apple", κτλ κτλ... Φαυλος κυκλος! Δεν θα βγαλεις ακρη ποτε! Το αλλαζει, το κανει για να πουλησει αξεσουαρ - δεν το αλλαζει, η Apple παει για κλεισιμο.. Οτι να 'ναι! Και τελος να πω το εξης, ολες οι εταιριες αλλαζουν το design των συσκευων τους καθε χρονο. Δεν νομιζω οτι το κανουν για να πουλησουν αξεσουαρ. Εκτος και αν θελετε καθε χρονο την ιδια συσκευη με αναβαθμισμενα τεχνικα χαρακτηριστικα. Εγω παντως δεν θα το ηθελα, δεν θα μου αρεσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...