Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια αλλα tablet  ρε παιδια .Που επιασα ενα samsung  που ειχαν κανει δωρο στην μανα μου και  μου ηρθε να κανω εμετο .

Υπαρχουν τα ipad και τα αλλα .Καμμια  σχεση η εμπειρια χρησης τα υπολοιπα ειναι τριτοκοσμικα σκουπιδια μπροστα του .

• Like 5
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Συμφωνω αλλα πλεον το ipad δειχνει να χανει το μεγαλυτερο προσον του. Ηταν το πιο σωστα τιμολογημενο προιον της apple.

• Like 2
Δημοσ.

Ποια αλλα tablet  ρε παιδια .Που επιασα ενα samsung  που ειχαν κανει δωρο στην μανα μου και  μου ηρθε να κανω εμετο .

Υπαρχουν τα ipad και τα αλλα .Καμμια  σχεση η εμπειρια χρησης τα υπολοιπα ειναι τριτοκοσμικα σκουπιδια .

Μαλλον ηταν των 100 ε
  • Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω αλλα πλεον το ipad δειχνει να χανει το μεγαλυτερο προσον του. Ηταν το πιο σωστα τιμολογημενο προιον της apple.

Αφου εχει δημιουργησει την κατηγορια ,εχει θεσει τα standards  και απεχει ετη φωτος απο τον ανταγωνισμο  καλα κανει και το εκμεταλευεται .

Οποιος θελει να παρει το καλυτερο ταμπλετ της αγορας θα παρει ipad  και φυσικα θα πληρωσει αναλογα αλλιως  ας συμβιβαστει με κατι πολυ υποδυεστερο  και ας δωσει λιγοτερα .

• Like 1
Δημοσ.

το surface δεν εχει αναφερθει μεχρι στιγμης στο συγκεκριμενο post και απλα ηθελα να πω οτι ειναι το ενα και μοναδικο και αληθινο ''pro'' tablet. και μη μου πει κανεις οτι δεν ειναι tablet αλλα hybrid φαση..

• Like 1
Δημοσ.

Ipad Air 2, 64 Gb, με το ios 10, η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ, για τις δικές μου ανάγκες. Καραγρήγορο χωρίς καμία αμφισβήτηση!!

• Like 1
Δημοσ.

η Apple θα μεγαλώσει ελάχιστα τις διαστάσεις του «μεσαίου» μοντέλου της σειράς iPad Pro, από τις 9,7 στις 10,1 ίντσες

Όλα τα άλλα μια χαρά, αυτό είναι μέγα λάθος. Το μόνο σωστό portrait mode σε tablet είναι στις διαστάσεις του iPad (3 προς 4). Εκτός αν εννοεούν ότι θα μεγαλώσει η διαγώνιος αλλά όχι η αναλογία πλευρών.

Δημοσ.

9.7 --> 10.1 = ώρα να πουλήσουμε καινούρια αξεσουάρ (θήκες, protectors κτλ)

Ναι ακριβώς αυτό περίμενε η Apple για να βγάλει κέρδος.

Το ονόματα αλλάζουν και ας είναι τα ίδια. 

Είναι έτη μπροστά σε τι ? Στο να σου πασάρει το Pro με τα ίδια specs του 2 ? Καθαρά marketing είναι για να πάρει λεφτά και τίποτα άλλο ... Για να μην μιλήσουμε για τεχνολογία 2012 που πασάρει.. Αυτά ... Όποιος θέλει το αγοράζει και οποίος δεν θέλει όχι.. 

Αυτά τα συμπεράσματα απο που ακριβώς βγάινουν; Πληροφορίες εκ των έσω ή σας το είπε κανένας φίλος στον καφέ;

Δημοσ.

Υπαρχουν τα ipad και τα αλλα .Καμμια  σχεση η εμπειρια χρησης τα υπολοιπα ειναι τριτοκοσμικα σκουπιδια μπροστα του .

Εάν κρίνω κ τι είχες γράψει για το iphone7 είτε είσαι Apple (hardcore)funboy είτε τρολάρεις.

Εάν πάντως τα λες σοβαρά σου προτείνω να δεις και τι υπάρχει σε windows tablet (ναι έχει ναι φθηνά δεν είναι μόνο το surface). Πχ το asus t100 είναι ολόκληρος υπολογιστής.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω iPad Air με iOS 10. Το μηχάνημα πάει σφαίρα. Για μένα δεν έχει αντίπαλο και με βλέπω να βγάζω αλλά 2 χρόνια τουλάχιστον μαζί του. Οι τιμές βέβαια έχουν ξεφύγει και κάτι πρέπει να γίνει για αυτό.
Θεωρώ πως οι πωλήσεις θα πέσουν (γενικά στα ταμπλετ) και θα έχουμε σιγά σιγά πιο ¨λογικες¨ τιμές

• Like 1
Δημοσ.

Εάν κρίνω κ τι είχες γράψει για το iphone7 είτε είσαι Apple (hardcore)funboy είτε τρολάρεις.

Εάν πάντως τα λες σοβαρά σου προτείνω να δεις και τι υπάρχει σε windows tablet (ναι έχει ναι φθηνά δεν είναι μόνο το surface). Πχ το asus t100 είναι ολόκληρος υπολογιστής.

Ωραια ,αλλα αν θελω να κανω βαρη πιανω αλτηρες  .Ουτε που ξερεις ουτε που εχεις καταλαβει την χρηση των tablets.

Eπισης δεν τα πιανω καν στα χερια  μου αυτα που ειπες δεν καταδεχομαι .

• Like 1
Δημοσ.

iPad Air 2 εχω και πράγματι δικιά του κατηγορία ,βαρετό ουτε μια ταινεια να κατεβάσεις χωρις ευκολίες και με την πολιτική να καταργήσει το 64 στο pro που ικανοποιούσε το 90% των χρηστών για να σου πασάρει 32 που δεν ικανοποιεί κανέναν για να σου φορτώσει αχρηστο χώρο στα 128 που δεν χρειάζονται οι περισσότεροι ( είπαμε ταινίες γιόκ ) αλλα να σου αρπάξει 940 ε με μια οθόνη 4 ετιας,ευχαριστω δεν θα ξαναπάρω

Αν δεν το θες δώσε το σε εμάς. Θα σου δώσω και 200€ από πάνω.

Χάχαχα ωραίο το αστείο.. άκου εκεί Windows λέει, δεν μου κόβεται καλύτερα το χέρι.

• Like 1
Δημοσ.

μια αλλαγή είναι σίγουρη: η υποδοχή των ακουστικών!!! Τώρα για τα άλλα που λένε οι φήμες δε το κόβω να καταργεί το mini, απλώς πιστεύω θα το κάνει mini pro!!! ;)

Δημοσ.

Ωραια ,αλλα αν θελω να κανω βαρη πιανω αλτηρες  .Ουτε που ξερεις ουτε που εχεις καταλαβει την χρηση των tablets.

Eπισης δεν τα πιανω καν στα χερια  μου αυτα που ειπες δεν καταδεχομαι .

Η αλήθεια κάπου σε έχασα. Το δια ταύτα είναι πως μάλλον βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία τα πράγματα κ ας το αφήσουμε εδώ.

Δημοσ.

μου χαρισανε ενα ipad mini τελευταιας τεχνολογιας επαιξα μαζι του μια ωρα και απο τοτε ειναι σε ενα συρταρι γιατι δεν φτανει ουτε για αστειο το lg v500 που εχω ουτε καν για να το εχω για οταν αδειαζει η μπαταρια του αλλου. Το μονο κουλ ειναι το μαγνητικο cover και η μπροστινη του καμερα. το λειτουργικο ειναι χροοονια πισω απο το android ειδικα η εκδοση της lg, δε ειναι τυχαιο οτι νεο εχει βγει στο ios υπαρχει στο android εδω και χρονια

Οποιος εχει ipad δεν εχει ιδεα τι χανει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...