Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί το Φθινόπωρο να είναι αφιερωμένο στην κυκλοφορία των νέων iPhone, όμως η άνοιξη παραδοσιακά είναι η εποχή που βλέπουμε νέα iPad, με την Apple να ετοιμάζει τρία iPad Pro σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mac Otakara.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγάλο μοντέλο των 12,9 ιντσών θα είναι το πρώτο που θα ανανεωθεί με τεχνολογία οθόνης True Tone, ακολουθούμενο από ένα νέο μικρότερο μοντέλο που θα διαθέτει τις διαστάσεις του iPad Mini (7,9 ίντσες) όμως θα ανήκει στη Pro σειρά με όλα τα χαρακτηριστικά που αυτή διαθέτει. Πιθανότατα μάλιστα να αντικαταστήσει πλήρως το iPad mini 4 και όλα τα άλλα μοντέλα που ανήκουν στην ίδια σειρά. Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple θα μεγαλώσει ελάχιστα τις διαστάσεις του «μεσαίου» μοντέλου της σειράς iPad Pro, από τις 9,7 στις 10,1 ίντσες αν και πολύ πιθανόν η εταιρεία να έχει ενσωματώσει μεγαλύτερη οθόνη στις ίδιες διαστάσεις ελαχιστοποιώντας το περιθώριο που υπάρχει γύρω της.

Όλα τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν σύστημα 4 ηχείων, θύρα ακουστικών, κάμερα 12MP και τεχνολογία True Tone. Ένα από τα πιο δημοφιλή περιφερειακά, αυτό του πληκτρολογίου/καλύμματος δε θα λείπει από τα νέα μοντέλα, κάτι που περιλαμβάνει και το μικρότερο iPad Pro αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. H πιθανότερη ημερομηνία που περιμένουμε να δούμε τα νέα iPad Pro, είναι μέσα στο δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου του 2017.

Link.png Site: Mac Οtakara

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αφού δεν έχει σκοπό να ανανεώσει το Air και σκοπεύει να καταργήσει τα Mini γιατί δεν τα ονομάζει απλά iPad σε τρία διαφορετικά μεγέθη?

• Like 5
Δημοσ.

εχω ipad air 2 (υπαρχει και το pro_)δεν νομιζω να υπαρχει λογος να βγαλει κατι αλλο ετσι και αλλιως ειναι ετη εποχησ μπροστα απο ολα τα αλλα .

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό ακούγεται.

Όταν συρρικνώνεται η αγορά (χαμηλότερο volume), το σύνηθες είναι η αύξηση του κόστους / μονάδα.

• Like 1
Δημοσ.

εχω ipad air 2 (υπαρχει και το pro_)δεν νομιζω να υπαρχει λογος να βγαλει κατι αλλο ετσι και αλλιως ειναι ετη εποχησ μπροστα απο ολα τα αλλα . ?

Είναι έτη μπροστά σε τι ? Στο να σου πασάρει το Pro με τα ίδια specs του 2 ? Καθαρά marketing είναι για να πάρει λεφτά και τίποτα άλλο ... Για να μην μιλήσουμε για τεχνολογία 2012 που πασάρει.. Αυτά ... Όποιος θέλει το αγοράζει και οποίος δεν θέλει όχι.. 

• Like 3
Δημοσ.

Έχουν αρχίσει να το παρακάνουν εκεί στην Apple. Πρώτα ανεβάζουν ένα κατοστάρικο το iPhone, μετά καταργούν την ονομασία Air και Mini για το Pro, το οποίο επειδή είναι "Pro" κοστίζει και "Pro". Δεν μου αρέσει καθόλου εκεί που πηγαίνει το πράμα...

• Like 3
Δημοσ.

Έχουν αρχίσει να το παρακάνουν εκεί στην Apple. Πρώτα ανεβάζουν ένα κατοστάρικο το iPhone, μετά καταργούν την ονομασία Air και Mini για το Pro, το οποίο επειδή είναι "Pro" κοστίζει και "Pro". Δεν μου αρέσει καθόλου εκεί που πηγαίνει το πράμα...

Εδω και χρόνια γίνεται αυτό με την Apple. Δες πόσο είχε το πρώτο iphone και πόσο όλα τα επόμενα με αποκορύφωμα το 7. Κάθε πέρσι και φθηνότερα. Τα ανεβάζει σιγά σιγά στις τιμές για να δει αν εξακολουθεί να αγοράζει ο κόσμος. Αφού συνεχίζει δεν υπάρχει πρόβλημα και το 2020 θα το δούμε στα 1400 αρχική τιμή με το καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω και χρόνια γίνεται αυτό με την Apple. Δες πόσο είχε το πρώτο iphone και πόσο όλα τα επόμενα με αποκορύφωμα το 7. Κάθε πέρσι και φθηνότερα. Τα ανεβάζει σιγά σιγά στις τιμές για να δει αν εξακολουθεί να αγοράζει ο κόσμος. Αφού συνεχίζει δεν υπάρχει πρόβλημα και το 2020 θα το δούμε στα 1400 αρχική τιμή με το καλό.

Το iPad από τα 479€ που είχε ως αρχική τιμή πλέον το πουλάει στα 600+. Το ίδιο όπως είπες και με τα iPhone. Δοκιμάζει να δει πόσο θα αντέξει η αγορά. Εγώ προσωπικά iPad με τέτοιο κόστος δεν πρόκειται να το πάρω. Η Αγορά των τάμπλετ όσο πάει και πέφτει. Άμα συνεχίσει την ίδια πολιτική με τις τιμές στα iPad θα έχει μεγάλη χασούρα.

• Like 1
Δημοσ.

Το iPad ειναι σε δικιά του κατηγορία.. Χωρίς ανταγωνισμό, ο βασιλιάς των tablets.

iPad Air 2 εχω και πράγματι δικιά του κατηγορία ,βαρετό ουτε μια ταινεια να κατεβάσεις χωρις ευκολίες και με την πολιτική να καταργήσει το 64 στο pro που ικανοποιούσε το 90% των χρηστών για να σου πασάρει 32 που δεν ικανοποιεί κανέναν για να σου φορτώσει αχρηστο χώρο στα 128 που δεν χρειάζονται οι περισσότεροι ( είπαμε ταινίες γιόκ ) αλλα να σου αρπάξει 940 ε με μια οθόνη 4 ετιας,ευχαριστω δεν θα ξαναπάρω

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι να σου χρειαζεται ενα ταμπλετ των 600€ δε μπορω να το νιωσω. Και ποσο pro μπορει να ειναι ενα ταμπλετ? Οι αποριες μου με την tech market εχουν φτασει σε φιλοσοφικο επιπεδο πλεον.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...