Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

είχα win7 (με αυθεντικό κλειδί) και πριν καιρό μου είχε βγάλει για αναβάθμιση σε win 10 την οποία και έκανα. Τώρα θέλω να κάνω φορματ στο pc μου αλλά τι κάνω; βάζω win7 η μπορώ να βάλω win10 με το κλειδί αυτό;

Δημοσ.

Πας κατευθειαν σε Windows 10 με το ίδιο κλειδί, αυτο κάνουν εξ άλλου και οι περισσότεροι, τα περνανε κάνουν activate και έπειτα format και clean install windows 10.

Δημοσ.

καλησπέρα,

είχα win7 (με αυθεντικό κλειδί) και πριν καιρό μου είχε βγάλει για αναβάθμιση σε win 10 την οποία και έκανα. Τώρα θέλω να κάνω φορματ στο pc μου αλλά τι κάνω; βάζω win7 η μπορώ να βάλω win10 με το κλειδί αυτό;

Πας κατευθειαν σε Windows 10 με το ίδιο κλειδί, αυτο κάνουν εξ άλλου και οι περισσότεροι, τα περνανε κάνουν activate και έπειτα format και clean install windows 10.

Να συμπληρώσω κι εγώ έτσι εγκυκλοπαιδικά ότι τα κλειδιά πλέον αποτελούν «ψηφιακή περιουσία» και δεν συσχετίζονται απόλυτα με το μηχάνημα στο οποίο έγινε η εγκατάσταση. Το μόνο που απαιτείται είναι να γίνει ενεργοποίηση από Microsoft Account για στο οποίο προφανώς ανήκει το κλειδί!

Δημοσ.

απο 8άρια δεν δικαιουμαι κλειδι;αγοραστικαν με λαπτοπ το 13, αλλα εβαλα αμεσως εφταρια,με αλλον δισκο.χτες αποφασισα να δοκιμασω.χαλια interface.αν δεν δικαιουμαι,να βαλω ξανα τα εφταρια.

Δημοσ.

Αν εχεις κλειδι απο win7 μπορεις ακομα να κανεις αναβαθμιση σε 10? Εννοω μεσω αυτης της σελιδας

https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade?tduid=(14c348e893a91089cb2980533c6ee123)(256380)(2459594)(TnL5HPStwNw-0FBZfNm6YPFXNhiu3o52rA)()

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν εχεις κλειδι απο win7 μπορεις ακομα να κανεις αναβαθμιση σε 10? Εννοω μεσω αυτης της σελιδας

https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade?tduid=(14c348e893a91089cb2980533c6ee123)(256380)(2459594)(TnL5HPStwNw-0FBZfNm6YPFXNhiu3o52rA)()

Αναβάθμιση θα μπορείς να κάνεις, προφανώς υποστηρίζεται. Το πρόβλημα είναι απ' την 29η Ιουλίου που μας πέρασε δεν είναι πλέον δωρεάν!

Δημοσ.

απο 8άρια δεν δικαιουμαι κλειδι;αγοραστικαν με λαπτοπ το 13, αλλα εβαλα αμεσως εφταρια,με αλλον δισκο.χτες αποφασισα να δοκιμασω.χαλια interface.αν δεν δικαιουμαι,να βαλω ξανα τα εφταρια.

Τα λάπτοπ με 8 δεν έχουν εμφανές κλειδί (είναι ενσωματωμένο στο bios) οπότε δεν μπορείς να περάσεις κάποιο κλειδί κατά την εγκατάσταση των 10.

Προσπάθησε να στήσεις καθαρά τα 10άρια και όταν ζητήσουν κλειδί απλά παρέκαμψε το βήμα αυτό. Μετά δες αν ενεργοποιηθούν αυτόματα μόλις συνδεθείς στο internet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...