Gana Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 το εβαλα χθες στο cart και μεχρι να βαλω παραγγελια πηγε 325 λιρες, γαμωτ, ας περιμενουνε το επομενο offer...
twindrop Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μου φαίνεται έπρεπε να παρω 5-6 να τα μοσχοπουλήσω μετά!
LakisKatabos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 το εβαλα χθες στο cart και μεχρι να βαλω παραγγελια πηγε 325 λιρες, γαμωτ, ας περιμενουνε το επομενο offer... Εγω που το είχα στο καλάθι μου έδωσε την έκπτωση αν και σε νέο παράθυρο μου έδειχνε τη νέα τιμή...
Pitsifrikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Έγινε dispached.Για να δούμε αν τα αξίζει τα λεφτά του.... 1
Gana Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγω που το είχα στο καλάθι μου έδωσε την έκπτωση αν και σε νέο παράθυρο μου έδειχνε τη νέα τιμή... το πηρες τουλαχιστον?
Pitsifrikos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δε ξέρω γιατί αλλά μόλις κατέφθασε.Μου το έστειλαν μέσα σε μία μέρα ενώ είχα επιλέξει το 4-10.
ziggywas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δε ξέρω γιατί αλλά μόλις κατέφθασε.Μου το έστειλαν μέσα σε μία μέρα ενώ είχα επιλέξει το 4-10. Amazon είσαι. 1
LakisKatabos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ναι το παρέλαβα πριν απο λίγο και εμένα ήρθε σε 1 μέρα
Pitsifrikos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Οκ,για τα λεφτά που το πήρα είναι απίστευτο.Επειδη σκέφτομαι να τον χρησιμοποιώ και εγώ που και που μάλλον θα του κοτσαρω εναν ssd πάνω γιατί έχω συνηθίσει από το σταθερό και χαλιεμαι με οτιδήποτε λιγότερο.Απο κει και πέρα ακόμα και η οθόνη καλή μου φαίνεται για την χρήση που θα κάνει η μάνα μου.
twindrop Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Οκ,για τα λεφτά που το πήρα είναι απίστευτο.Επειδη σκέφτομαι να τον χρησιμοποιώ και εγώ που και που μάλλον θα του κοτσαρω εναν ssd πάνω γιατί έχω συνηθίσει από το σταθερό και χαλιεμαι με οτιδήποτε λιγότερο.Απο κει και πέρα ακόμα και η οθόνη καλή μου φαίνεται για την χρήση που θα κάνει η μάνα μου. Μα καλα με exress to παράγγειλες? εμένα γιατί αργεί τόσο?
Pitsifrikos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Όχι φίλε μου,με την κανονική.Και σε μένα και σε ένα άλλο παιδί ήρθε την επόμενη μέρα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και μένα είναι Αθήνα απο χθες το πρωί, λογικά αύριο θα φτάσει επαρχία που ναι ο προορισμός του.
borealisnor Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά κάτι sos!σας έστειλε το αμαζον απόδειξη ή εγγύηση είναι η παραγγελία και την κανείς μία εκτύπωση; Στο δικό μου πριν ένα μήνα δεν είχε τίποτα.
Pitsifrikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ούτε εμένα φίλε μου.Θα τους στείλω να τους ρωτησω.
borealisnor Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ κ είμαι φίλη. Από τα λίγα θηλυκά μέλη είμαι σίγουρη χαχσαα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις