twindrop Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ειχα το G540 και αγόρασα αυτο με την ελπίδα να εχει καλύτερη οθονη, δυστυχώς η αίσθηση ειναι ιδια, ειδικα οι γωνιες θεασης ειναι τραγικές, οσο τραγικες και του παλιού, αν το πάρετε θα χρειαστεί να του βάλετε ssd, με τα 10 εχει θέμα Δλδ? Για θεία που σερφάρει και κανει κανα word θα έχει θέμα?
weirdo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 δε ξερω, έμενα μου φάνηκε πως δούλευε "σφιχτά" και στην διαχείριση εργασιών φαινόταν οτι απασχολούσε συνεχώς τον σκληρό, του έβαλα ssd και απογειώθηκε επεξεργαστικά , ας πούνε και άλλοι που το αγόρασαν ομως edit; στα βίντεο πάντως μετα τον ssd δεν εχει κανένα θεμα, οτι του εβαλα να παίξει το έπαιξε άνετα
Pitsifrikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Χτυπησα ένα για τη μάνα μου που το θέλει για browsing.Δε νομίζω να την χαλάσει.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδια κοντα στα 280€ maximum τοσο value for money προσφορα εχω να δω απο τοτε που επαιξε το ThinkPad L520 με την HD+ οθόνη. 1
Pitsifrikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδια κοντα στα 280€ maximum τοσο value for money προσφορα εχω να δω απο τοτε που επαιξε το ThinkPad L520 με την HD+ οθόνη. Ελπίζω να έχεις δίκιο.Εγω για τη μάνα το πήρα και μόνο για browsing.Ηθελα κάτι φθηνό σε αυτές τις ίντσες αλλά όχι με 4gb ram.Με βολεψε απίστευτα η προσφορά. 1
borealisnor Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 λιγο ελειψε να παρω κ απο αυτην την προσφορα -το ειχα παρει πριν ενα μηνα στα 300! νομιζω ηρθε η ωρα να κανω ενα γκρουπ θεραπι για αποτοξινωση απο το τελειο υποφορουμ "προσφορες" υγ ηδη ειχα αποφασισει να πουλησω το πρωτο 1
borealisnor Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ειμαι φιλη καθε αλλο,ειμαι πολυ ευχαριστημενη αλλα βρεθηκαν στα χερια μου αλλα δυο λαπτοπ το τριτο σε σειρα ειναι το μανα εξ ουρανου και γιαυτο αποφασισα να δωσω αυτο. ηταν τοσο καλο που ηθελα να το κανω διπλο-για κανα δωρο βασικα! μην περιμενεις θαυματα αλλα εχω ανοιχτες 8 σελιδες ανετα. η οθονη οντως ειναι ελαφροπετρα αλλα εμενα δεν με πειραζει ειδικα για τα 300 που εδωσα. το χρησιμοποιησα ελαχιστα ομως δεν ξερω να σου πω ηδη το πακεταρα. με χαλαει πολυ το δυομισαωρο που κρατα η μπαταρια! 1
Pitsifrikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Όμορφα.Η απαιτήσεις της μάνας μου είναι πολύ μικρές.Μονο browsing και τίποτα άλλο οπότε πιστεύω να μείνει ικανοποιημένη.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 borealisnor, υπαρχει το Numeric Keypad στα δεξια ή είναι ακιβως οπως στη φωτογραφια του Αmazon?
borealisnor Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ναι δυστυχώς είναι δεξιά κ γω παραξενευτηκα λόγω φωτογραφίας. Κ ανταπτορας αγγλικός. Θέλει λίγο να το συνηθίσει κανείς αλλά τσαμπα το πηρατε.με γειες
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ναι δυστυχώς είναι δεξιά κ γω παραξενευτηκα λόγω φωτογραφίας. Και γω, οντως, θα το προτιμουσα χωρις Numeric.
Προτεινόμενες αναρτήσεις