Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα βαλει τα μεταφορικα στην τιμη και ισως να ειναι λιγο χαμηλοτερη απο 266 )

Επισης για τεχνικα χαρακτηριστικα, αφου πατησουμε Χ στο out of stock:

http://shop.lenovo.com/gb/en/laptops/lenovo/z-series/z50/#tab-tech_specs

H ενσωματωμενη καρτα γραφικων ειναι αντιστοιχη με nvidia GeForce GT 720M ή Intel HD Graphics 5500

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή για τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, απλά η οθόνη είναι η χειρότερη που έχω δει ποτέ στην ζωή μου και σου καίει τα μάτια, και ο επεξεργαστής δεν την παλεύει σε Linux (ακόμα και μετά από πολλές προσπάθειες ρύθμισης επιμένει να μένει σε χαμηλές συχνότητες και δεν κάνει ποτέ το turbo boost που είναι βασικό για να έχεις μια ανθρώπινη εμπειρία χρήσης).

Αλλά παραμένει ευκαιρία αν κρατήσεις τα Windows και το χρησιμοποιήσεις με μια εξωτερική οθόνη.

Δημοσ.

Laptop Lenovo Z50 15.6' HD AMD FX-7500, 8 GB RAM, 1 TB hdd. 266€ με τα μεταφορικα απο Amazon uk μόνο 04/09

:fear:     

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Laptop Lenovo Z50 15.6' HD AMD FX-7500, 8 GB RAM, 1 TB hdd. 266€ με τα μεταφορικα απο Amazon uk μόνο 04/09

:fear:     

Σωστος, "04/09" αλλαγη σε "σημερα" που εχει μεγαλυτερο νοημα και ευκολια αναγνωσης απο το διορθωμενο "04/10".

Δημοσ.

H οθόνη πόσο χάλια είναι;

Έχω και εγώ έναν lenovo g500 και δεν μου αρέσει η οθόνη.

Αυτή είναι πιο χάλια;

ειχα το G540 και αγόρασα αυτο με την ελπίδα να εχει καλύτερη οθονη, δυστυχώς η αίσθηση ειναι ιδια, ειδικα οι γωνιες θεασης ειναι τραγικές, οσο τραγικες και του παλιού, αν το πάρετε θα χρειαστεί να του βάλετε ssd, με τα 10 εχει θέμα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...