mixalisss Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 καλημερα παιδι λοιπον εχω αγορασει αυτη την τηλεοραση εδω και 2 μηνες λοιπον το προβλημα μου ειναι πχ βαζω παιχνιδια να παιξω και αφηνει ειδωλο πισω ειδκα στο φιφα 17 στην αρχιικη οθονη ο μαρκ ρεους μενει λιγη ωρα και μετα μενει στην τηλεοραση η μπλουζα του το λογκο της μπλουζας και περναει χρονος και φευγει πηρα την Lg hellas και μου λεει οτι οτ κανουν αυτο οι oled εχει ακουσει κανεις τπτ ; ειναι δυνατον μια τηλεοραση 3200 ευρω να κανει τετοια και επισης το ασπρο της ειναι πολυ ξεπλυμενο... τα φωτα σας παρακαλω ευχαριστω
heavyrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Χωρις να θελω να σε στεναχωρισω ναι ειναι φυσικο. Αν δεις σε ξενα φορουμ αναφερονται πολλες φορες για τα ειδωλλα αυτα (burn in, ειχαν και οι πλασμα αυτο το μειον, συμβαινει σε στατικες εικονες ) Ειναι γνωστο χαρακτηριστικο των oled. Το οτι εκανε τοσο ακριβα δεν λεει κατι γιατι ειναι ακομα "σχετικα" νεα τεχνολογια καπου κερδιζεις καπου χανεις παντα. Το εχεις σε game mode? Με ολα τα εφφε κινησης και επεξεργασιας εικονας κλειστα; Για το ασπρο παιξε με τις ρυθμισεις για αρχη. 1
mixalisss Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω για την απαντηση .αλλα η πικρα μεγαλη...δεν μενει πολυ το ειδωλλο οκ αλλα με στεναχωρει και σε ζωηρο το εχω και σε game mode με κλειστα τα εφφε κινησης το ιδιο κανει.καμια ιδεα για το λευκο ; αρα αυτο ειναι σιγουρο το παντρευτηκαμε το ειδωλλο χεχε
heavyrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Για τα ασπρα δεν ξερω να σου πω σιγουρα. Φανταζομαι εχεις κλειστες ολες τις επιλογες εξοικονομισης ενεργειας. Αντιθεση, φωτεινοτητα, δυναμικο μαυρο ( αν εχουν οι oled τετοια επιλογη) παιξε γενικα με ολες τις ρυθμισεις εικονας σε μενου και υπομενου. Ολα αυτα στο/α προφιλ isf που σ αφηνουν να πειραζεις ολες τις επιλογες.
graphist83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Χωρις να θελω να βγω ο κακος της παρέας αλλα οταν τα ελεγα σε αλλους με ελεγαν προκατειλημμένο και κολλημένο. Oι Oled έχουν υψηλό χρονο απόκρισης (input lag), αρκετό judder και burn in (που στα games ειναι συχνο). Ναι δυνατή τεχνολογία, άριστα μαύρα, αλλα μέτρια δυναμικά, κακή κίνηση και μέτριοι επεξεργαστές ελεω LG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα