Le Perv Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Απ οτι φαινεται, εκτελουν εντολες οι αμερινανικες εταιριες. Δυστυχως, θα χειροτερεψουν τα πραγματα. Σειρα εχει η google. Για να δουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 εγώ πάντως έκανα clean install το Sierra σε νέο partition. Μετά από μια εβδομάδα ειδα ότι δεν προσφέρει τίποτα απολύτως καινούργιο που να με ενδιαφέρει (I don't care about Siri) και επειδή είχε και αρκετά θεματάκια, ξαναγύρισα στο παλιο καλό El Capitan που δουλεύει άψογα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenalex1996 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ζηλιαρα γατα apple 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EndlessHorizon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 System Preferences -> App Store -> Ξε-τσεκάρισμα: "Download newly available updates in the background". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisisg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ζούνε ανάμεσα μας Δεινόσαυρος το ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλά, η MS έχει "ειδική σχέση" με το τι πρέπει να αποφασίζει να κάνει από μόνο του το μηχάνημα και τι όχι. Πόσοι δεν έχουν χάσει δουλειές ωρών επειδή αποφάσισαν τα Windows να κάνουν update + reboot χωρίς να πάρουν άδεια; Στο MacOS σου δείχνει / κατεβάζει το διαθέσιμο update, αλλά δεν παίρνει πρωτοβουλίες που μπορεί να σου κοστίσουν "επειδή έτσι". Ίσως είναι ο βασικότερος λόγος που δε πρόκειται ποτέ να πάρουν τη θέση του "βασικού" μου λειτουργικού τα Windows. πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο που οι χρήστες λένε πως μπήκαν τα παράθυρα με το έτσι θέλω. σε 15 υπολογιστές που έχουμε στην δουλειά, σε όσους έχω σπίτι, σε όσους γνωστούς μου ξέρω, σε κανέναν δεν εγκαταστάθηκαν τα παράθυρα με το έτσι θέλω. και μάλιστα στη δουλειά τα βάλαμε μόνο σε έναν για να δούμε πως παίζει και τα γυρίσαμε πίσω στα 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ναι επειδη ειναι τοσο καλο... και χρειαζεται σε ολους ... ας το δωσουμε υποχρεψτικα στον κοσμο να το ξεbugαρει... OS X Sierra - vmware fusion (earlier that 8.0 / 8.5) δεν παιζει (υποχρεωτικο upgrade) OSX Sierra - Eset andpoint antivirus δεν παιζει (υποχρεωτικο reinstall) Α ρε apple.... τα σκατωσες με το sierra.... Ειναι η μονη εκδοση που εχει δημιουργησει προβληματα με τριτες εφαρμογες μακραν... Σκατα και αποσκατα... Οχι οτι και τα windows 10 πανε πισω... αλλο καρο με πατατες και εκεινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 OSX Sierra - Eset andpoint antivirus δεν παιζει (υποχρεωτικο uninstall) fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costaslatino Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μηπως να ελέγξεις την πάστα στην ψυκτρα σου? δεν μου φαινεται καθόλου λογικό. Να υποθέσω οτι μιλάμε για hack και όχι για γνήσιο? Οχι για γνησιο μακ 17αρι 2011.Τωρα με το μαβερικ ειναι στους 43-44 Σε εμένα δεν ισχύει. Μάλλον ισχύει το αντίθετο αφού γενικά βλέπω την θερμοκρασία του macbook χαμηλότερη από ότι συνήθως με πολύ βαριά χρήση. Έχω το ελάχιστο 6 ώρες την ημέρα 1 ή 2 local live servers kai 2-3 compilers να τρέχουν στο background plus editors και καμιά 30αριά tabs ανοιχτά στον chrome. Φαντάζομαι ότι μπορεί να διαφέρει από mac σε mac. στο μαβερικ και να ανοιξω ολες τις σελιδες για αγγελιες του ινσομνια δεν τρεχει μια.43-45 βαθμοι το πολυ. Το πεταξα κι απο το παρτισιον το σιερρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisisg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Οχι για γνησιο μακ 17αρι 2011.Τωρα με το μαβερικ ειναι στους 43-44 5 χρονακια δεν ειναι και λιγα για την παστα του εργοστασιου οτι και να εχουν χρησιμοποιησει, τωρα για την τοσο μεγαλη διαφορα απο version σε version δεν ξερω, μηπως η τελευταια επιβαρυνει την gpu με αποτελεσμα να ανεβαινουν οι θερμοκρασιες? νομιζω οτι και σε μακμπουκ ειναι κοινο το συστημα ψυξης cpu/gpu edit Μετα από έρευνα ναι έχει κοινο συστημα ψυξης με 2 ανεμιστηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el97639 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 H apple εφτιαχνε καλο λειτουργικο μεχρι να γινει μπραντ .Τωρα δεν ειναι τυχαια που τα καινουργια εχουν προβληματα . no problems No upgrade. No upgrade no money. Θυμαμαι που καποτε με coreduo και 512 ram ηταν σφαιρα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 H apple εφτιαχνε καλο λειτουργικο μεχρι να γινει μπραντ .Τωρα δεν ειναι τυχαια που τα καινουργια εχουν προβληματα . no problems No upgrade. No upgrade no money. Θυμαμαι που καποτε με coreduo και 512 ram ηταν σφαιρα . Πρώτα απ' όλα πως μπορείς να πεις ότι "επαναπαύτηκε" και πουλάει brand μία εταιρεία η οποία παίζει κοντά στο 10% του όγκου πωλήσεων (και εισπράξεων) στον τομέα των υπολογιστών; Εξ' ορισμού δε γίνεται να "αναπάυεται στις δάφνες του" κάποιος που είναι τελευταίος και καταϊδρωμένος. Πέραν τούτου, το λειτουργικό βαραίνει επειδή προστίθενται στοιχεία. Με ένα Siri και cloud υπηρεσίες να τρέχουν μόνιμα, συν 5Κ αναλύσεις, πως περιμένεις να σταθεί ο 10-ετίας C2D; Τα μηχανήματα που βγαίνουν τώρα και συνδυάζονται με το τρέχον λειτουργικό, πάνε και αυτά σφαίρα, όπως ακριβώς πήγαιναν σφαίρα και τότε τα άλλα μηχανήματα που λες. Αλλά να έχουμε ρεαλιστικές απαιτήσεις. Δε στέκει να ζητάω από τον iMac του '09 που έχω (7 ετών μηχάνημα) να "τρέχει σφαίρα" ένα νέο λειτουργικό με απαιτήσεις το οποίο δεν έχει σχεδιαστεί καν με γνώμονα το δικό μου hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Πρώτα απ' όλα πως μπορείς να πεις ότι "επαναπαύτηκε" και πουλάει brand μία εταιρεία η οποία παίζει κοντά στο 10% του όγκου πωλήσεων (και εισπράξεων) στον τομέα των υπολογιστών; Εξ' ορισμού δε γίνεται να "αναπάυεται στις δάφνες του" κάποιος που είναι τελευταίος και καταϊδρωμένος. Πέραν τούτου, το λειτουργικό βαραίνει επειδή προστίθενται στοιχεία. Με ένα Siri και cloud υπηρεσίες να τρέχουν μόνιμα, συν 5Κ αναλύσεις, πως περιμένεις να σταθεί ο 10-ετίας C2D; Τα μηχανήματα που βγαίνουν τώρα και συνδυάζονται με το τρέχον λειτουργικό, πάνε και αυτά σφαίρα, όπως ακριβώς πήγαιναν σφαίρα και τότε τα άλλα μηχανήματα που λες. Αλλά να έχουμε ρεαλιστικές απαιτήσεις. Δε στέκει να ζητάω από τον iMac του '09 που έχω (7 ετών μηχάνημα) να "τρέχει σφαίρα" ένα νέο λειτουργικό με απαιτήσεις το οποίο δεν έχει σχεδιαστεί καν με γνώμονα το δικό μου hardware. Τα Windows 10 που κράζεις το κανουνε όμως Τρέχουν σε μηχανήματα 7ετιας το ίδιο καλά αν όχι καλύτερα με τις προηγούμενες εκδόσεις, κι έχουν Cortana και cloud υπηρεσίες να τρέχουν μόνιμα και και και. Η MS τα σκάτωσε λόγω privacy κυρίως, το ίδιο θα κάνει και η Apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltoskat Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τα Windows 10 που κράζεις το κανουνε όμως Τρέχουν σε μηχανήματα 7ετιας το ίδιο καλά αν όχι καλύτερα με τις προηγούμενες εκδόσεις, κι έχουν Cortana και cloud υπηρεσίες να τρέχουν μόνιμα και και και. Η MS τα σκάτωσε λόγω privacy κυρίως, το ίδιο θα κάνει και η Apple Φυσικά και τρέχουν καλύτερα από τις προηγούμενες εκδόσεις windows μιας και σε κάθε έκδοση προσπαθούν να fix-άρουν τις παπάρες που κάνανε στις προηγούμενες (ας μην ξεχνάμε το έκτρωμα ονόματι Vista), μιας και τα λειτουργικά τους κατα βάση είναι reskin και patches στα bugs. Μια στο τόσο προσθέτουν features. Και ναι και εγώ χρησιμοποιώ windows και αυτός είναι και από τους κύριους λόγους που μου την δίνουν γιατί δεν μπορώ να τα ξεφορτωθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Φυσικά και τρέχουν καλύτερα από τις προηγούμενες εκδόσεις windows μιας και σε κάθε έκδοση προσπαθούν να fix-άρουν τις παπάρες που κάνανε στις προηγούμενες (ας μην ξεχνάμε το έκτρωμα ονόματι Vista), μιας και τα λειτουργικά τους κατα βάση είναι reskin και patches στα bugs. Μια στο τόσο προσθέτουν features. Και ναι και εγώ χρησιμοποιώ windows και αυτός είναι και από τους κύριους λόγους που μου την δίνουν γιατί δεν μπορώ να τα ξεφορτωθώ. Τεχνολογικό forum είναι, αν μπορείς τεχνικά να αιτιολογήσεις τα παραπάνω ΟΚ, αλλιώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα