Προς το περιεχόμενο

θολό φανάρι

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως βλέπετε το φανάρι του συνοδηγού έχει γίνει χάλια. Πως μπορώ, αν μπορώ μόνος μου να το ξεθολωσω, χωρίς να το πάω σε βενζινάδικα που χρεώνουν 15€?

post-107321-0-52628400-1475566727_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βλεπω εγινε της μοδας να ξεθαμπωνουν φαναρια. 

με ποιον τροπο το κανουν; κανεις δε λεει...

ολοι λενε, σε 10-15 λεπτα στα κανω σα καινουργια. με κοστος 20+ ευρω

Παιδιά το δικό μου δεν είναι σε τέτοια κατάσταση, αλλά ίσως φτάσει.

Με ενδιαφέρει κάργα να μάθω τι μπορώ να κάνω. :'D

(αν και εδώ που τα λέμε εάν το κάνουν με ~15€ σε βενζινάδικο, φαντάζομαι θα το κάνουν και σε πλυντήριο.. θα ρωτήσω τον πλυντηριά μου)

Για οδοντοκρεμα επιλεουμε καμμια κλασσικη, λευκη μονο, οχι τζελ, τρικολορ κτλπ.

Το ειχα δοκιμασει παλαιοτερα και οντως κανει δουλεια, αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν το ιδιο με αυτο που παρουσιαζουν τα διαφορα βιντεακια ηταν λιγο πιο θολα αλλα καμμια σχεση με πριν. Ισως ηθελε περισσοτερο τριψιμο.

Για οποιον βαριεται και δεν θελει να παιδευται  μπορει  στα διαφορα κουποναδικα σαιτ να βρει κουπονι με 10€ απο πολυ γνωστη αλυσιδα που ασχολειται με μικροεπιδιορθωσεις με υποκαστηματα σε αθηνα θεσσαλονικη. Τουλαχιστον μεχρι πριν λιγο καιρο εβλεπα συνεχως τωρα δεν γνωριζω δεν το εψαξα.

Όπως τα λέει ο φίλος από πάνω:

Το πιο μόνιμο αποτέλεσμα (1,5 χρόνο και ακόμα είναι διαυγή) το έχω πετύχει με σχολαστικό γυαλοχαρτάρισμα (γυαλόχαρτο νερού - δεν θυμάμαι νούμερα, αλλά χρησιμοποίησα 3 μεγέθη, 2000 το πιο λεπτόκοκκο) και στην συνέχεια αλοιφή με αλοιφαδόρο (επαγγελματικό - σε φίλο φαναρτζή, όχι από τα lidl).

Βερνίκι προστασίας από τις UV δυστυχώς δεν είχα βρει, σίγουρα βοηθάει πολύ στην διατήρηση του αποτελέσματος.

Πάντως μεγάλο ρόλο στην διάρκεια του αποτελέσματος παίζει και αν παρκάρεις καθημερινά στον ήλιο ή στην σκιά...

Αλοιφη της 3Μ με αλοιφαδορο.

Πετυχαινεις καλο αποτελεσμα που κραταει αλλα μονο για μια φορα.

Μετα καλυτερα να αλλαξεις φαναρια αφου θα θελουν ξεθολωμα ολο και πιο συχνα

αλλιως μετα γυαλοχαρτο νερου κατα προτιμηση 2000 και πολυ τριψιμο με το χερι και μετα ενα βερνικομα απο πανω και εισαι αρχοντας.

Φιλε, για πες λιγο για το βερνικωμα. Τι-ποιο βερνικι εννοεις και που το βρισκεις, μετα τα γυαλισμα που μου εκαναν ειχα σκεφτει κατι τετοιο αλλα ακουσα τιμες για το βερβινι κατι 15αρια 20αρια και την απερριψα την αγορα και δεν ημουν και σιγουρος αν οντως εκανε για αυτο που ηθελα.

Κατι σε βερνίκι προστασίας από τις UV που αναφερει και ο @cuspid ενδιαφερομουν γιατι αυτες οι ακτινες ειναι που κανουν κατα κυριο λογο τη ζημια και θολωνουν.

• Moderators

Ξερετε κανενα μαγαζι που να τα ξεθολωνει και να μπορει να τα βαψει κιολας μεσα (με την ευκαιρια);

Καλυτερα να κανει καλη δουλεια παρα να γλυτωσω 5-10 ευρω και σε 2 χρονια να ειναι χαλια. :-)

Αρχικά τρίψιμο χρησιμοποιώντας μια οποιαδήποτε αλοιφή για γρατζουνίες σε συνδυασμό με πανί από μικροίνες , με  κυκλικές κινήσεις, υπομονετικά.

Εναλλακτικά με αυτό το προϊόν  https://www.skroutz.gr/c/1915/Aloifes-Katharistika-Aytokinitou.html?keyphrase=philips+headlight πουπεριλαμβάνει υγρό προστατευτικό UV για το τελείωμα της διαδικασίας.   

Υπάρχει και αυτό : http://www.ctd.gr/product/5752/proionta-ximika--kathariotita-ximika-episkeyis-episkeyi-fanarion-kit-ksethampomatos-fanarion-/

Προσωπικά θα επέλεγα το σετ της Philips.

Υπάρχει όμως ποικιλία τέτοιων σετ στο εμπόριο  https://www.skroutz.gr/c/1915/Aloifes-Katharistika-Aytokinitou/f/540910/%CE%A6%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1.html?page=2

• Like 1

Ξερετε κανενα μαγαζι που να τα ξεθολωνει και να μπορει να τα βαψει κιολας μεσα (με την ευκαιρια);

Καλυτερα να κανει καλη δουλεια παρα να γλυτωσω 5-10 ευρω και σε 2 χρονια να ειναι χαλια. :-)

Έχω φίλο φαναρτζή που τα κάνει καινούρια... Δεν γνωρίζω πόσο θα χρεώσει όμως. Αν σε ενδιαφέρει pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...