Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω πιθανού προβλήματος στη mobo μου, το οποίο σημαίνει ότι για ένα διάστημα θα μπλέξω με Rma-στείλε-πάρε-περίμενε, αποφάσισα να κοιτάξω σε κάποια καινούρια για να μην μείνω από pc. Έχω την Gigabyte 970a-ud3p και αυτές που κοιτάζω είναι :

- Msi 970A Sli Krait edition

- Gigabyte 970 Gaming

Το budget που θέλω να διαθέσω είναι στα +/-100 ευρώ και με ενδιαφέρει καλό power delivery (όπως η UD3P είχε 8+2) και εύκολο bios για medium oc μιας και η 970A-UD3P πραγματικά δεν βοηθούσε. Επίσης κοιτάζω για σκουρόχρωμο board.

Λεπτομέρειες υπάρχουν στη υπογραφή μου για το σύστημα μου.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο/απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Η Asus είναι εντυπωσιακή και γνωστή για το oc comfort που παρέχει. Έχει 8+2 power delivery;

Έχω δει και την Asrock, budget mobo με ωραία specs αλλα σαν brand με φοβίζει, ίσως να είναι ιδέα μου.

Δημοσ.

δεν ξερω για ποσο Overclock θελεις να πας. εγω εχω την την msi 970 gaming και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο σταθεροτητα .

ηχο πολυ καλο. overclock δουλευω εναν 8320 στα 4600 συνεχεια. δεν το ζοριζω για παραπανω.

και εχει και καλη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Η asus ποιοτικά είναι ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη am3+ σε αυτό το pricerange, μακράν καλύτερα vrm και overclockability η pro gaming aura, την επιλέγεις με κλειστά μάτια. Η asrock έχει ένα από τα χειρότερα κυκλώματα τροφοδοσίας, ίδιο ακριβώς με την 970 fatal1ty performance και την 990fx extreme 6, είχα δοκιμάσει την 970 fatal1ty performance και τα vrm ψήνονταν με 8320 3.5 ghz με κλειστό turbo και τον fx να μην ξεπερνά τους 55 βαθμούς socket με την στοκ ψύκτρα σε prime95, ήταν μητρική για κλάμματα. Όσο για την msi 970 krait επίσης τα ίδια χάλια με τις asrock που ανέφερα και επίσης η msi έχει ακόμα χειρότερα vrm, γενικότερα μακριά από msi για am3+. Η 970 sli krait φοράει dpak mosfets της γνωστής εταιρείας niko semiconductor σε διάταξη 4+1, τα ίδια που φοράει η 970 g43-g46 και γενικά δεν είναι αξιόπιστη λύση, έχουν αναφερθεί περιστατικά για καμμένα mosfets, δυστυχώς η msi το έχει συνήθεια να χρησιμοποιεί mosfets της συγκεκριμένης εταιρείας στις μητρικές am3+. Η msi 970 gaming έχει low rds mosfets τα οποία είναι πάλι της niko semiconductor και είναι 6+2, καλύτερα από τα dpak της 970 sli krait αλλά και πάλι δεν είναι για πολλά πολλά. 

• Like 4
Δημοσ.

- Msi 970A Sli Krait edition -> απλό 4+1 me Niko-Sem mosfet ... μακριά
- Gigabyte 970 Gaming -> απλό 4+1 με Low RDS (ίδιο VRM σαν 78LMT-USB3/970A-DS3P κτλ)

- Asrock 970A-G/3.1 -> Λογικά ίδια VRM design με την 970 Performance (4+1 με doubler) μάπα εντελώς αν ισχύει, φούρνος τα VRM. 220W TDP Support ; λολ ... (review link εδώ)

Asus 970 Aura η μόνη επιλογή, πολύ κοντά η τιμή της με τις άλλες που τις κάνει αυτόματα ανάξιες αναφοράς

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...